Alexandru Chermeleu: Femeia se tine de mâna, nu de vorba! :)


Ne-am cam plictisit de cuvinte. Cuvinte înnobilate cu atata finețe a simțurilor. Cuvinte parca alese din cărțile de buzunar ale sufletului. Glazurate in culori si înmiresmate in parfumul dimineților in care ea se trezește aproape intotdeauna fara el. 🙂 Ne-am plictisit de vorbe. Vorbe culese cu atata ardoare si grija din cufărul mintii si al inimii. Ne-am saturat de atâția „Te iubesc” si ne-am intoxicat auzul cu aceleași cuvinte de dor si de lauda.

Am cunoscut barbati care, atunci cand iti vorbeau, nu transmiteau nimic. Nici macar o minima Vibrație a fiintei. Parca urmăream Telejurnalul sau parca citeam un ziar cu aceleași știri de „senzație”. Totul era la locul lui, mai putin Senzațiile! :)) Am cunoscut barbati ce încercau sa impresioneze femeile de langa ei si sa le îmbrace in poezii rememorate cu stângăcia nevinovata a unui copil de clasa a doua ce incearca sa învețe o poezie plăcuta urechilor. Barbati ce iti puteau spune, o zi intreaga, cat de frumoasa esti, doar pentru a aștepta noaptea ca sa te bage in pat. :)) A doua zi dispăreau. Si ei si cuvintele. :))

Am cunoscut femei ce se lăsau impresionate de asemenea barbati. Asemenea adultului răsfățat de mic. Femei ce savurau candoarea cuvintelor. Femei ce aveau încredere mai mult in vorbele unul necunoscut decat in ele. Si am mai cunoscut femei care vorbeau la fel de frumos ca barbatii pe care ii atrăgeau. Femei care isi doreau sa petreacă restul vietii cu tine dar nu erau in stare sa isi rupă din restul unei după-amiezi pentru o plimbare in doi. 🙂 Femei care iti spuneau cat te mult te iubesc, fara a cântări greutatea acestor cuvinte magice in sufletul celuilalt. Aceleași femei cara au uitat ce contează cu adevarat in Viata.

Ne-am plictisit de barbati ce vor doar sex si … atât. La fel cum ne-am plictisit de femei ce nu se mai satura sa se admire in oglinda. Mai mult in cea exterioara. Cea interioara fiind de multa vreme sfărâmată sub tocurile de 15 cm. Din păcate, multe dintre ele, confunda finetea cu prostul gust, feminitatea cu fondul de ten si fericirea cu cristalele Swarowski.

Ne-am plictisit de barbati cu cuvintele la ei si cu faptele lăsate acasă. Asa cum ne-am plictisit de femei ce vor sa para mai mult decat sunt.

Ne-am saturat de vorbe. Vrem mai multe fapte. Ne-am saturat de măști schimbate nevrotic. De minciuni si povesti de adormit copiii. De basme in care el o invita pe ea la Mall si nu in suflet. De întâlniri gratuite si de despărțiri fulger.

Ne-am saturat de oameni falși. Vrem mai multi oameni sinceri. Mai multa iubire si mai multe trairi. Adevarate! Vrem mai multe povesti de dragoste. Mai multe tineri de mana, mult mai multe îmbrățișări si săruturi furate in mijlocul străzilor aglomerate si nebune.

Femeia iubita se tine de mana, nu de vorba! Un barbat care iubeste stie asta.

Iar o femeie care il iubeste nu il va lasa niciodata sa ii dea drumul! 🙂

___________

Cartea „Iubind-o pe Ea” va ajunge la tirajul cu numărul 20. Ti-am pregătit o Editie Limitata cu TRANSPORT GRATUIT oriunde! 🙂 Comanda-ti exemplarul ACUM! De unde? De aici:

http://bookzone.ro/produs/iubind-o-pe-ea/

Publicat de Alexandru Chermeleu Personal

Mă numesc Alex Chermeleu, sunt absolvent al Liceului de Informatică ,,Grigore Moisil ” din Timișoara, licențiat în Psihologie al Universității de Vest din Timișoara și master în Sociologie Organizațională. În prezent, încerc să-mi desăvârșesc meseria de psiholog, aflându-mă, de mai bine de doi ani, într-un proces de formare în Psihologie Transpersonală sub îndrumarea unora dintre cei mai mari psihologi din țară și din străinătate. Sunt preocupat de psihologia comunicării, atât la nivel de cuplu, cât și la nivel de grupuri. Într-o epocă declarată ,,a comunicării”, care se dovedește tot mai mult că suferă de fragmentare și de lipsă de comunicare, întrebarea « Cine sunt eu ? » devine emblematică pentru epoca digitală, în care realul și virtualul se diferențiază tot mai puțin, co – participând la crearea de identități. Socraticul ,,Cunoaște-te pe tine însuți!” revine în actualitate ca un subiect major, în primul rând pentru tineri și nu numai. Mai mult decât atât, în zilele noastre, îndemnul lui Socrate nu invită doar la un proces de introspecție, el se referă la relațiile noastre sociale, de familie, de cuplu, de prietenie, de colegialitate și, în primul și în primul rând, la relația supremă a omului cu Dumnezeu. Iată de ce, dragi prieteni, la îndemnul multora dintre voi, m-am hotărât să vă invit într-o călătorie de suflet și de minte, o călătorie de cunoaștere și autocunoaștere, o călătorie în care fiecare călător poate să devină un pelerin, căci cunoscându-ne pe noi înșine învățăm să descoperim lumea și sensul ei divin. Eu nu voi fi decât un călător, alături de voi, în dorința sinceră de a vă împărtăși din gândurile mele, din greșelile mele, din ceea ce învăț de la psihologii cu care lucrez dar și de a învăța de la voi, de a dezbate și a comenta împreună păreri, opinii, reflecții despre marile și etern-misterioasele teme ale umanului: iubirea, prietenia, timpul, succesul, eșecul, teama, furia, dreptatea și nedreptatea, singurătatea, depresia, speranța... Pana atunci, va las sa cititi gandurile mele ... DISCLAIMER COPYRIGHT PROTECTED. Toate informatiile si materialele (text) folosite in acest blog sunt rezervate in exclusivitate autorului. Folosirea oricarui text, imagine, material, fisier sau obiect de constructie din acest blog in alte scopuri decat cele necomerciale si cele specificate in site fara acordul scris al autorului este interzisa fiind protejate de legea dreptului de autor. Folosirea textelor se va face cu citarea sursei. Pozele folosite sunt preluate de pe Google/Pinterest/Google+ si sunt protejate de drepturi de autor. Autorul acestui blog nu isi asuma responsabilitatea pentru redistribuirea continutului acestui site inafara scopului destinat.

Un gând despre „Alexandru Chermeleu: Femeia se tine de mâna, nu de vorba! :)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: