Alexandru Chermeleu: Cum dezgheți inima unei femei?


A unei femei ce s-a prefăcut intr-un sloi de gheață. Sculptat atât de fin si migălos in baierele trecutului. Femeia care a suferit atât de mult incat nu se mai poate recunoaște in oglinda. Chipul ei zâmbește pe străzile aglomerate si ticsite cu alte chipuri ce zâmbesc inapoi. Trupul isi ascunde atât de bine vânătăile simbolice cu care s-a obișnuit deja. Inima e frântă. In mii de bucăți si in zeci de povesti cu același final, parcă invocat.

Un final trist si ipotecat intr-un colț uitat de suflet. O datorie a inimii ce trebuie plătită înzecit. O dobânda a ființei pe care o asteapta in serile in care-si plange Singurătatea. Femeia care a suferit enorm … plange! Atât de mult pe interior. Lacrimile ei trebuie șterse cu grija unui țesător ce leagă aproape perfect firele mătăsoase ce unesc doua inimi in derivă.

Inima trebuie așezată la locul ei si cu atenție. Sa nu cumva sa pierzi frânturi din ea. Mintea ei trebuie mângâiată si alinată in jocuri dulci de seductie. Trupul ei plăpând trebuie îmbrățișat ori de cate ori o cere. Mâinile tale nu isi gasesc locul decat in ale ei. Iar gândurile voastre se întrepătrund usor iar mai apoi vulcanic, lăsând amprente in imaginație. Femeia care a suferit mult merita sa fie fericita. Chiar daca ea nu stie asta. Are dreptul sa viseze din nou si poate chiar mai mult. Fara a fi trezita de coșmarul celui ce nu a știut sa ii ofere … Totul!

Cum dezgheți inima unei Femei? O topești. Fii tu focul ce o încălzește si nu te lasa stins de picături purtate in Ego!

Cum dezgheți inima unei Femei?

O iubesti! 🙂

__________

Tu ți-ai comandat cartea de suflet? Daca nu, comanda cartea Iubind-o pe Ea, acum! Link:

http://bookzone.ro/produs/iubind-o-pe-ea/

Publicat de Alexandru Chermeleu Personal

Mă numesc Alex Chermeleu, sunt absolvent al Liceului de Informatică ,,Grigore Moisil ” din Timișoara, licențiat în Psihologie al Universității de Vest din Timișoara și master în Sociologie Organizațională. În prezent, încerc să-mi desăvârșesc meseria de psiholog, aflându-mă, de mai bine de doi ani, într-un proces de formare în Psihologie Transpersonală sub îndrumarea unora dintre cei mai mari psihologi din țară și din străinătate. Sunt preocupat de psihologia comunicării, atât la nivel de cuplu, cât și la nivel de grupuri. Într-o epocă declarată ,,a comunicării”, care se dovedește tot mai mult că suferă de fragmentare și de lipsă de comunicare, întrebarea « Cine sunt eu ? » devine emblematică pentru epoca digitală, în care realul și virtualul se diferențiază tot mai puțin, co – participând la crearea de identități. Socraticul ,,Cunoaște-te pe tine însuți!” revine în actualitate ca un subiect major, în primul rând pentru tineri și nu numai. Mai mult decât atât, în zilele noastre, îndemnul lui Socrate nu invită doar la un proces de introspecție, el se referă la relațiile noastre sociale, de familie, de cuplu, de prietenie, de colegialitate și, în primul și în primul rând, la relația supremă a omului cu Dumnezeu. Iată de ce, dragi prieteni, la îndemnul multora dintre voi, m-am hotărât să vă invit într-o călătorie de suflet și de minte, o călătorie de cunoaștere și autocunoaștere, o călătorie în care fiecare călător poate să devină un pelerin, căci cunoscându-ne pe noi înșine învățăm să descoperim lumea și sensul ei divin. Eu nu voi fi decât un călător, alături de voi, în dorința sinceră de a vă împărtăși din gândurile mele, din greșelile mele, din ceea ce învăț de la psihologii cu care lucrez dar și de a învăța de la voi, de a dezbate și a comenta împreună păreri, opinii, reflecții despre marile și etern-misterioasele teme ale umanului: iubirea, prietenia, timpul, succesul, eșecul, teama, furia, dreptatea și nedreptatea, singurătatea, depresia, speranța... Pana atunci, va las sa cititi gandurile mele ... DISCLAIMER COPYRIGHT PROTECTED. Toate informatiile si materialele (text) folosite in acest blog sunt rezervate in exclusivitate autorului. Folosirea oricarui text, imagine, material, fisier sau obiect de constructie din acest blog in alte scopuri decat cele necomerciale si cele specificate in site fara acordul scris al autorului este interzisa fiind protejate de legea dreptului de autor. Folosirea textelor se va face cu citarea sursei. Pozele folosite sunt preluate de pe Google/Pinterest/Google+ si sunt protejate de drepturi de autor. Autorul acestui blog nu isi asuma responsabilitatea pentru redistribuirea continutului acestui site inafara scopului destinat.

4 gânduri despre „Alexandru Chermeleu: Cum dezgheți inima unei femei?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: