Alexandru Chermeleu: O Femeie nu uită …


Niciodată!

Un prim sărut ce i-a pătat atât de dulce buzele. Cel dintâi buchet de flori. Răsfirat in sute de ganduri si arome. Prima îmbrățișare. Atât de sinceră si inocentă. Prima iubire. Chiar daca nu a fost si ultima.

Femeile nu uită niciodata. Primul pahar de vin sorbit intre priviri îndrăgostite. Prima ieșire. Ferită de ochi curioși si minți dezlănțuite. Nu uita niciodata. Primul „Te iubesc” simțit prin toate venele. Atât de repede pulsează el in mintea ei. Cel dintâi parfum. Înmiresmat in stropi de mir. Atât de fină este pielea ei. O femeie nu poate uita niciodata. Un prim inel oferit chiar si in joaca.

O femeie nu va uita niciodata. Prima durere ce i-a sfâșiat bucăți din inimă. Prima minciuna. Ca o trădare neînțeleasă a fiintei. Primele palme ce-au lasat amprente. Mai mult in suflet decat pe un chip plăpând. O alta femeie. Atunci cand prima nu mai este ea. Cele dintâi cuvinte aspre ce nu o mângâie, ci taie respirații. O ultimă intalnire. O va purta in suflet. La fel ca prima. O ultima atingere. In diminețile sau serile in care el va înceta sa fie.

O femeie nu uita niciodata. Nu are cum. Poate doar atunci cand n-a iubit, cu adevarat! 🙂

_______

Mic fragment din prima mea carte, „Iubind-o pe Ea”. Vrei sa descoperi mai multe? Achiziționează cartea acum.(TRANSPORTUL ESTE GRATUIT IN TARA)

Comandă de aici:

http://bookzone.ro/produs/iubind-o-pe-ea/?utm_source=blog_chermeleu&utm_medium=link&utm_campaign=ad_iubind_blog

Publicat de Alexandru Chermeleu Personal

Mă numesc Alex Chermeleu, sunt absolvent al Liceului de Informatică ,,Grigore Moisil ” din Timișoara, licențiat în Psihologie al Universității de Vest din Timișoara și master în Sociologie Organizațională. În prezent, încerc să-mi desăvârșesc meseria de psiholog, aflându-mă, de mai bine de doi ani, într-un proces de formare în Psihologie Transpersonală sub îndrumarea unora dintre cei mai mari psihologi din țară și din străinătate. Sunt preocupat de psihologia comunicării, atât la nivel de cuplu, cât și la nivel de grupuri. Într-o epocă declarată ,,a comunicării”, care se dovedește tot mai mult că suferă de fragmentare și de lipsă de comunicare, întrebarea « Cine sunt eu ? » devine emblematică pentru epoca digitală, în care realul și virtualul se diferențiază tot mai puțin, co – participând la crearea de identități. Socraticul ,,Cunoaște-te pe tine însuți!” revine în actualitate ca un subiect major, în primul rând pentru tineri și nu numai. Mai mult decât atât, în zilele noastre, îndemnul lui Socrate nu invită doar la un proces de introspecție, el se referă la relațiile noastre sociale, de familie, de cuplu, de prietenie, de colegialitate și, în primul și în primul rând, la relația supremă a omului cu Dumnezeu. Iată de ce, dragi prieteni, la îndemnul multora dintre voi, m-am hotărât să vă invit într-o călătorie de suflet și de minte, o călătorie de cunoaștere și autocunoaștere, o călătorie în care fiecare călător poate să devină un pelerin, căci cunoscându-ne pe noi înșine învățăm să descoperim lumea și sensul ei divin. Eu nu voi fi decât un călător, alături de voi, în dorința sinceră de a vă împărtăși din gândurile mele, din greșelile mele, din ceea ce învăț de la psihologii cu care lucrez dar și de a învăța de la voi, de a dezbate și a comenta împreună păreri, opinii, reflecții despre marile și etern-misterioasele teme ale umanului: iubirea, prietenia, timpul, succesul, eșecul, teama, furia, dreptatea și nedreptatea, singurătatea, depresia, speranța... Pana atunci, va las sa cititi gandurile mele ... DISCLAIMER COPYRIGHT PROTECTED. Toate informatiile si materialele (text) folosite in acest blog sunt rezervate in exclusivitate autorului. Folosirea oricarui text, imagine, material, fisier sau obiect de constructie din acest blog in alte scopuri decat cele necomerciale si cele specificate in site fara acordul scris al autorului este interzisa fiind protejate de legea dreptului de autor. Folosirea textelor se va face cu citarea sursei. Pozele folosite sunt preluate de pe Google/Pinterest/Google+ si sunt protejate de drepturi de autor. Autorul acestui blog nu isi asuma responsabilitatea pentru redistribuirea continutului acestui site inafara scopului destinat.

2 gânduri despre „Alexandru Chermeleu: O Femeie nu uită …

  1. Splendid ….written….very profound ….sensitivity….tenderness….very romantic…way to beautiful for these ” speedy time”….where there is no more time left for platonic….poetic…love.

    Apreciază

  2. 🙂 Sa inteleg ca psihologia emotionala a femeii, este atat de fin subliniata in carte !
    Ma bucur ca exista un scriitor timisorean care exprima cu sensibilitate iubirea, desi nu fac parte din categoria celor care inteleg diferenta dintre iubire si pasiune.
    Seara faina din Timisoara ! 🙂

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: