Alexandru Chermeleu: Cand nu iti mai găsești Fericirea. Ea e aici. :)


Cand iti este dor de cineva drag … Închide ochii si săruta-ti mâinile. Il vei vedea si il vei simti prin porii ce ti se deschid. Prin pielea ce respira a Viata. Zâmbește. 🙂

Cand nu iti mai găsești liniștea … liniștește-te. Închide ochii si poarta-te agale prin gândurile tale infinite. Iar daca suspini, poti chiar si plange. Căci nu e rușinos s-o faci. Sunt lacrimi ce alina si te mângâie. Atât de usor iti curg peste obraji.

Cand crezi ca ai pierdut Speranta … Închide ochii. Cheam-o inapoi. Ea nu a plecat departe. Tu ai plecat. De langa ea. Sau poate nu ai pierdut-o deloc. Doar ai lasat durerea sa apese o rana ce inca nu s-a vindecat.

Cand crezi ca nu-ti găsești iubirea … Închide ochii. Atinge stele. Îndrepta-ti pașii tai spre sufletul pereche. Căci doar asa il vei primi in Viata ta. Tăcere.

Cand crezi ca totul e pierdut … Închide ochii. Aduna-te din valul inspumat de negru. Iubeste-te ca la o prima intalnire. Cu tine. Respira. Si mulțumește ca ești inca printre oameni. Tu esti iubire.

Cand nu iti mai găsești Fericirea. Ea e aici. Esti tu. Intotdeauna! 🙂

________

Tu mi-ai citit cartile? Nu? Te invit sa o faci! Acum poti achiziționa pachetul suprem de 4 titluri cu transport gratuit oriunde in Romania si autograful meu, la un preț cu totul special! Invata sa te iubești si sa te bucuri de viața pe care o meriți cu adevărat. Comandă de aici 👇

https://booksandpassion.ro/produs/pachetul-suprem-al-iubirii-si-regasirii-de-sine/

Comenzi telefonice: 0723155001

Publicat de Alexandru Chermeleu Personal

Mă numesc Alex Chermeleu, sunt absolvent al Liceului de Informatică ,,Grigore Moisil ” din Timișoara, licențiat în Psihologie al Universității de Vest din Timișoara și master în Sociologie Organizațională. În prezent, încerc să-mi desăvârșesc meseria de psiholog, aflându-mă, de mai bine de doi ani, într-un proces de formare în Psihologie Transpersonală sub îndrumarea unora dintre cei mai mari psihologi din țară și din străinătate. Sunt preocupat de psihologia comunicării, atât la nivel de cuplu, cât și la nivel de grupuri. Într-o epocă declarată ,,a comunicării”, care se dovedește tot mai mult că suferă de fragmentare și de lipsă de comunicare, întrebarea « Cine sunt eu ? » devine emblematică pentru epoca digitală, în care realul și virtualul se diferențiază tot mai puțin, co – participând la crearea de identități. Socraticul ,,Cunoaște-te pe tine însuți!” revine în actualitate ca un subiect major, în primul rând pentru tineri și nu numai. Mai mult decât atât, în zilele noastre, îndemnul lui Socrate nu invită doar la un proces de introspecție, el se referă la relațiile noastre sociale, de familie, de cuplu, de prietenie, de colegialitate și, în primul și în primul rând, la relația supremă a omului cu Dumnezeu. Iată de ce, dragi prieteni, la îndemnul multora dintre voi, m-am hotărât să vă invit într-o călătorie de suflet și de minte, o călătorie de cunoaștere și autocunoaștere, o călătorie în care fiecare călător poate să devină un pelerin, căci cunoscându-ne pe noi înșine învățăm să descoperim lumea și sensul ei divin. Eu nu voi fi decât un călător, alături de voi, în dorința sinceră de a vă împărtăși din gândurile mele, din greșelile mele, din ceea ce învăț de la psihologii cu care lucrez dar și de a învăța de la voi, de a dezbate și a comenta împreună păreri, opinii, reflecții despre marile și etern-misterioasele teme ale umanului: iubirea, prietenia, timpul, succesul, eșecul, teama, furia, dreptatea și nedreptatea, singurătatea, depresia, speranța... Pana atunci, va las sa cititi gandurile mele ... DISCLAIMER COPYRIGHT PROTECTED. Toate informatiile si materialele (text) folosite in acest blog sunt rezervate in exclusivitate autorului. Folosirea oricarui text, imagine, material, fisier sau obiect de constructie din acest blog in alte scopuri decat cele necomerciale si cele specificate in site fara acordul scris al autorului este interzisa fiind protejate de legea dreptului de autor. Folosirea textelor se va face cu citarea sursei. Pozele folosite sunt preluate de pe Google/Pinterest/Google+ si sunt protejate de drepturi de autor. Autorul acestui blog nu isi asuma responsabilitatea pentru redistribuirea continutului acestui site inafara scopului destinat.

Un gând despre „Alexandru Chermeleu: Cand nu iti mai găsești Fericirea. Ea e aici. :)

  1. eu sunt soarele din centrul universului, iar razele mele îi încălzesc întinderile. eu sunt zâmbet. eu sunt cântec. eu sunt un glob infinit de fericire. am învățat că suferința e doar durerea vanității rănite și că poate fi destrămată dacă îmi descătușez sufletul: și mă ofer lumii râzând…

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: