Alexandru Chermeleu: Ești perfect de imperfectă! :-)


Te-am conturat nespus de mult in inimă. In nopțile târzii in care nu puteam dormi, uitându-ma la ochii tăi închiși. Erai precum muza scriitorului ce te așterne in frânturi de gând si pe hârtie. Ca modelul unui pictor ce isi topește penelul in culorile trupului tau. Pentru mine erai femeia frumoasa si iubita pe care o puteam visa atunci cand adormeam cu tine-n minte.

Erai dorită. De mine si de alții. Adorată din creștetul capului si pana in vârful degetelor de la picioarele tale fine si lungi. Te-am fotografiat de atâtea ori in ființa si te-am privit însetat ca pe un diafilm perfect al sufletului. Ți-am memorat fiecare linie imperfectă a trupului si am construit poduri pe el. Ti-am adăugat râuri de lacrimi pe pielea ta alba si caldă. Am escaladat fiecare parte din muntele pe care l-am desenat pe coapsele tale si m-am jucat cu formele corpului tau nevinovat de moale.

Am șifonat cearșaful nostru atunci când te căutam in vis si nu puteam sa te găsesc. Deși, te-am văzut de atâtea ori in pragul reveriei mele. Am tresărit si eu atunci cand pleoapele tale dansau fără sa stie. Am râs si eu atunci cand chipul tau râdea. Am plâns si eu cand glasu–ti tremura. Am iubit si eu atunci cand ma iubeai. Si nu puteam sa ma opresc pentru nimic in lume.

Esti perfect de imperfecta! Dar esti a mea … 🙂

________________

fragment din cartea „Iubind-o pe Ea”! Nu ai cartea? Pune mana pe ea! 🙂

Comanda telefonic: 0751 492 686; 031 438 28 22

Comanda online: 

http://bookzone.ro/produs/iubind-o-pe-ea/

Publicat de Alexandru Chermeleu Personal

Mă numesc Alex Chermeleu, sunt absolvent al Liceului de Informatică ,,Grigore Moisil ” din Timișoara, licențiat în Psihologie al Universității de Vest din Timișoara și master în Sociologie Organizațională. În prezent, încerc să-mi desăvârșesc meseria de psiholog, aflându-mă, de mai bine de doi ani, într-un proces de formare în Psihologie Transpersonală sub îndrumarea unora dintre cei mai mari psihologi din țară și din străinătate. Sunt preocupat de psihologia comunicării, atât la nivel de cuplu, cât și la nivel de grupuri. Într-o epocă declarată ,,a comunicării”, care se dovedește tot mai mult că suferă de fragmentare și de lipsă de comunicare, întrebarea « Cine sunt eu ? » devine emblematică pentru epoca digitală, în care realul și virtualul se diferențiază tot mai puțin, co – participând la crearea de identități. Socraticul ,,Cunoaște-te pe tine însuți!” revine în actualitate ca un subiect major, în primul rând pentru tineri și nu numai. Mai mult decât atât, în zilele noastre, îndemnul lui Socrate nu invită doar la un proces de introspecție, el se referă la relațiile noastre sociale, de familie, de cuplu, de prietenie, de colegialitate și, în primul și în primul rând, la relația supremă a omului cu Dumnezeu. Iată de ce, dragi prieteni, la îndemnul multora dintre voi, m-am hotărât să vă invit într-o călătorie de suflet și de minte, o călătorie de cunoaștere și autocunoaștere, o călătorie în care fiecare călător poate să devină un pelerin, căci cunoscându-ne pe noi înșine învățăm să descoperim lumea și sensul ei divin. Eu nu voi fi decât un călător, alături de voi, în dorința sinceră de a vă împărtăși din gândurile mele, din greșelile mele, din ceea ce învăț de la psihologii cu care lucrez dar și de a învăța de la voi, de a dezbate și a comenta împreună păreri, opinii, reflecții despre marile și etern-misterioasele teme ale umanului: iubirea, prietenia, timpul, succesul, eșecul, teama, furia, dreptatea și nedreptatea, singurătatea, depresia, speranța... Pana atunci, va las sa cititi gandurile mele ... DISCLAIMER COPYRIGHT PROTECTED. Toate informatiile si materialele (text) folosite in acest blog sunt rezervate in exclusivitate autorului. Folosirea oricarui text, imagine, material, fisier sau obiect de constructie din acest blog in alte scopuri decat cele necomerciale si cele specificate in site fara acordul scris al autorului este interzisa fiind protejate de legea dreptului de autor. Folosirea textelor se va face cu citarea sursei. Pozele folosite sunt preluate de pe Google/Pinterest/Google+ si sunt protejate de drepturi de autor. Autorul acestui blog nu isi asuma responsabilitatea pentru redistribuirea continutului acestui site inafara scopului destinat.

Un gând despre „Alexandru Chermeleu: Ești perfect de imperfectă! :-)

  1. Foarte frumoase articolele tale,Alexandru,patrunzi in inima femeilor dincolo de esenta!!!Felicitari!Am votat blogul tau,sper sa ai succes pe mai departe!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: