Alexandru Chermeleu: Ea nu a plecat de prea mult bine. Ea a plecat de prea puțin Tu …


In fiecare dimineata era trezita in săruturi infinite. Săruturi ce se topeau aievea in cafeaua savurata cu atata dorinta in doi. In fiecare dupa amiaza era îmbrățișată de aceleași brațe ce se lipeau teribil de repede de corpul ei plăpând. In fiecare seara era adorata de aceiași ochi si de aceleași buze ce rosteau șoptit un … „Te iubesc!”

In fiecare noapte era visata si așezată cu blândețe in subconștient. Ca o fărâma de suflet pe care nu iti doresti sa o pierzi si pe care o ascunzi in secret in colțul inimii. In fiecare secunda a fiecărui minut. In fiecare minut al fiecărei ore petrecute împreuna. In fiecare ora a unei zi binecuvântate de parfumul ei. In fiecare zi a unei saptamâni ce se transforma atât de dulce intr-o luna de miere. O luna a unui an in care doua trupuri inca dansează pe acelasi ritm nebun al clipei. Era fericita. Ca o noapte ce invita luna la iubire. Era iubita. Ca ziua ce iubeste acelasi soare. Era a ta.

Ai fost un prost ca te-ai oprit. Atunci cand ai fărămițat anii in luni. Cand lunile le-ai transformat in saptamâni si săptămânile in zile-amare. Cand zilele erau topite-n ore iar orele se prefăceau minute. Minutele se preschimbau in secunde. Iar in secunda următoare nu v-ati mai recunoscut.

Ea nu a plecat de prea mult bine. Ea a plecat de prea putin Tu …

________

Fragment din cartea „Iubind-o pe Ea”! 

Comenzi telefonice: 0751 492 686

Comenzi online:  

http://bookzone.ro/produs/iubind-o-pe-ea/

Publicat de Alexandru Chermeleu Personal

Mă numesc Alex Chermeleu, sunt absolvent al Liceului de Informatică ,,Grigore Moisil ” din Timișoara, licențiat în Psihologie al Universității de Vest din Timișoara și master în Sociologie Organizațională. În prezent, încerc să-mi desăvârșesc meseria de psiholog, aflându-mă, de mai bine de doi ani, într-un proces de formare în Psihologie Transpersonală sub îndrumarea unora dintre cei mai mari psihologi din țară și din străinătate. Sunt preocupat de psihologia comunicării, atât la nivel de cuplu, cât și la nivel de grupuri. Într-o epocă declarată ,,a comunicării”, care se dovedește tot mai mult că suferă de fragmentare și de lipsă de comunicare, întrebarea « Cine sunt eu ? » devine emblematică pentru epoca digitală, în care realul și virtualul se diferențiază tot mai puțin, co – participând la crearea de identități. Socraticul ,,Cunoaște-te pe tine însuți!” revine în actualitate ca un subiect major, în primul rând pentru tineri și nu numai. Mai mult decât atât, în zilele noastre, îndemnul lui Socrate nu invită doar la un proces de introspecție, el se referă la relațiile noastre sociale, de familie, de cuplu, de prietenie, de colegialitate și, în primul și în primul rând, la relația supremă a omului cu Dumnezeu. Iată de ce, dragi prieteni, la îndemnul multora dintre voi, m-am hotărât să vă invit într-o călătorie de suflet și de minte, o călătorie de cunoaștere și autocunoaștere, o călătorie în care fiecare călător poate să devină un pelerin, căci cunoscându-ne pe noi înșine învățăm să descoperim lumea și sensul ei divin. Eu nu voi fi decât un călător, alături de voi, în dorința sinceră de a vă împărtăși din gândurile mele, din greșelile mele, din ceea ce învăț de la psihologii cu care lucrez dar și de a învăța de la voi, de a dezbate și a comenta împreună păreri, opinii, reflecții despre marile și etern-misterioasele teme ale umanului: iubirea, prietenia, timpul, succesul, eșecul, teama, furia, dreptatea și nedreptatea, singurătatea, depresia, speranța... Pana atunci, va las sa cititi gandurile mele ... DISCLAIMER COPYRIGHT PROTECTED. Toate informatiile si materialele (text) folosite in acest blog sunt rezervate in exclusivitate autorului. Folosirea oricarui text, imagine, material, fisier sau obiect de constructie din acest blog in alte scopuri decat cele necomerciale si cele specificate in site fara acordul scris al autorului este interzisa fiind protejate de legea dreptului de autor. Folosirea textelor se va face cu citarea sursei. Pozele folosite sunt preluate de pe Google/Pinterest/Google+ si sunt protejate de drepturi de autor. Autorul acestui blog nu isi asuma responsabilitatea pentru redistribuirea continutului acestui site inafara scopului destinat.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: