Alexandru Chermeleu: Căsătorește-te cu o persoana cu care te-ai recasatori atunci cand divorțezi! :)


Discuții de complezență. Zâmbete de complezență, prietenii de complezență si căsătorii de complezență. Oricât de greu ar fi de crezut, cele din urmă există. Uneori, sunt mai grave decât cele din interes. Când alegi sa te căsătorești din plictiseală, pregătește-te sa te plictisești alături de celălalt. Poate o Viata întreaga.

Exista femei care se căsătoresc cu barbati doar pentru mașina lor. De parca o mașina te-ar putea îmbrățișa in noptile la fel de înghețate precum inima ce-o porți atunci cand speri ca cineva sa-ti șteargă lacrimile ce curg si pătează o rochie de mireasa pe care ai visat-o mai mult decat l-ai visat pe el! 🙂 Si mai există barbati care se căsătoresc pentru ca alta mai buna nu găsesc. Sau cel puțin, așa cred ei! :)) In clipele in care si ei se întreaba cât sunt de buni. In primul rând pentru ei si mai apoi pentru ea!

Mai sunt si cei care nu mai apuca sa se căsătorească deloc. Temeri, traume sau părinți pentru care niciun partener nu este bun si potrivit. De parca ei s-ar căsători si nu copiii! :)) Iar daca totuși te hotărăști sa o faci, gândește-te de doua ori inainte. Sau chiar de noua.

E mult mai ușor la altar decat in fața la notar. 🙂

_______

Cartea „Iubind-o pe Ea” poate fi a ta! Tot ceea ce trebuie sa faci este sa suni la numarul de telefon 0751 492 686 sau sa plasezi comanda online, aici: 

http://bookzone.ro/produs/iubind-o-pe-ea/

Publicat de Alexandru Chermeleu Personal

Mă numesc Alex Chermeleu, sunt absolvent al Liceului de Informatică ,,Grigore Moisil ” din Timișoara, licențiat în Psihologie al Universității de Vest din Timișoara și master în Sociologie Organizațională. În prezent, încerc să-mi desăvârșesc meseria de psiholog, aflându-mă, de mai bine de doi ani, într-un proces de formare în Psihologie Transpersonală sub îndrumarea unora dintre cei mai mari psihologi din țară și din străinătate. Sunt preocupat de psihologia comunicării, atât la nivel de cuplu, cât și la nivel de grupuri. Într-o epocă declarată ,,a comunicării”, care se dovedește tot mai mult că suferă de fragmentare și de lipsă de comunicare, întrebarea « Cine sunt eu ? » devine emblematică pentru epoca digitală, în care realul și virtualul se diferențiază tot mai puțin, co – participând la crearea de identități. Socraticul ,,Cunoaște-te pe tine însuți!” revine în actualitate ca un subiect major, în primul rând pentru tineri și nu numai. Mai mult decât atât, în zilele noastre, îndemnul lui Socrate nu invită doar la un proces de introspecție, el se referă la relațiile noastre sociale, de familie, de cuplu, de prietenie, de colegialitate și, în primul și în primul rând, la relația supremă a omului cu Dumnezeu. Iată de ce, dragi prieteni, la îndemnul multora dintre voi, m-am hotărât să vă invit într-o călătorie de suflet și de minte, o călătorie de cunoaștere și autocunoaștere, o călătorie în care fiecare călător poate să devină un pelerin, căci cunoscându-ne pe noi înșine învățăm să descoperim lumea și sensul ei divin. Eu nu voi fi decât un călător, alături de voi, în dorința sinceră de a vă împărtăși din gândurile mele, din greșelile mele, din ceea ce învăț de la psihologii cu care lucrez dar și de a învăța de la voi, de a dezbate și a comenta împreună păreri, opinii, reflecții despre marile și etern-misterioasele teme ale umanului: iubirea, prietenia, timpul, succesul, eșecul, teama, furia, dreptatea și nedreptatea, singurătatea, depresia, speranța... Pana atunci, va las sa cititi gandurile mele ... DISCLAIMER COPYRIGHT PROTECTED. Toate informatiile si materialele (text) folosite in acest blog sunt rezervate in exclusivitate autorului. Folosirea oricarui text, imagine, material, fisier sau obiect de constructie din acest blog in alte scopuri decat cele necomerciale si cele specificate in site fara acordul scris al autorului este interzisa fiind protejate de legea dreptului de autor. Folosirea textelor se va face cu citarea sursei. Pozele folosite sunt preluate de pe Google/Pinterest/Google+ si sunt protejate de drepturi de autor. Autorul acestui blog nu isi asuma responsabilitatea pentru redistribuirea continutului acestui site inafara scopului destinat.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: