Alexandru Chermeleu: Sedu-i mintea! :-)


Nu te uita la picioarele ei. Cel mult, la mâini. Atunci cand ii spui cat de fine sunt. Nu te uita mai jos de privirea ei plăpândă si cautatoare de tine. Barbatul autentic se uită in suflet si nu in decolteu. :)) Asa cum femeia adevărata se va uita in inima si nu in portofel. :)) Nu-i recita din poezii alese, decat atunci cand esti sigur ca nu vei uita versurile. N-o invita la film daca nu ai de gând sa il urmărești pana la sfârșit. 🙂 N-o invita in patul tău daca nu ai invitat-o sa se adăpostească in sufletul tău, inainte de toate. Ea își doreste sa fie sedusă, insa nu oricum si nu de către oricine.

Nu-i tot spune cât e de frumoasă.
Ea a înțeles asta încă inainte de a te cunoaște! 🙂 Joaca-te inocent cu mintea ei si lasa-ti amprenta asupra sinapselor ce striga a voi. Mana pe picior i-o poate pune oricine! 🙂 Nu te juca cu promisiuni desarte. Sa le spui e usor. Sa le duci la bun sfârșit e mai greu. Fii tu! E mult mai simplu decat atunci cand încerci sa pozezi in altcineva. Mângâie-i inima si mai apoi obrajii. Numai in felul acesta ii poti simti febra. Oblojește-i gândurile, nu i le sugruma. De multe ori, are nevoie de asta. Dezbraca-i sufletul. Încet si cu ardoare. O ordine cât se poate de firească. Asemenea unui potpuriu ce iti încânta urechile.

Sedu-i mintea! Devoratori de trupuri exista peste tot! 🙂

_______

fragment din prima mea carte, „Iubind-o pe Ea”!

Inca nu ai cartea? Ia-o de aici:

http://bookzone.ro/produs/iubind-o-pe-ea/

sau comand-o telefonic: 0751 492 686 ; 031 438 28 22

Publicat de Alexandru Chermeleu Personal

Mă numesc Alex Chermeleu, sunt absolvent al Liceului de Informatică ,,Grigore Moisil ” din Timișoara, licențiat în Psihologie al Universității de Vest din Timișoara și master în Sociologie Organizațională. În prezent, încerc să-mi desăvârșesc meseria de psiholog, aflându-mă, de mai bine de doi ani, într-un proces de formare în Psihologie Transpersonală sub îndrumarea unora dintre cei mai mari psihologi din țară și din străinătate. Sunt preocupat de psihologia comunicării, atât la nivel de cuplu, cât și la nivel de grupuri. Într-o epocă declarată ,,a comunicării”, care se dovedește tot mai mult că suferă de fragmentare și de lipsă de comunicare, întrebarea « Cine sunt eu ? » devine emblematică pentru epoca digitală, în care realul și virtualul se diferențiază tot mai puțin, co – participând la crearea de identități. Socraticul ,,Cunoaște-te pe tine însuți!” revine în actualitate ca un subiect major, în primul rând pentru tineri și nu numai. Mai mult decât atât, în zilele noastre, îndemnul lui Socrate nu invită doar la un proces de introspecție, el se referă la relațiile noastre sociale, de familie, de cuplu, de prietenie, de colegialitate și, în primul și în primul rând, la relația supremă a omului cu Dumnezeu. Iată de ce, dragi prieteni, la îndemnul multora dintre voi, m-am hotărât să vă invit într-o călătorie de suflet și de minte, o călătorie de cunoaștere și autocunoaștere, o călătorie în care fiecare călător poate să devină un pelerin, căci cunoscându-ne pe noi înșine învățăm să descoperim lumea și sensul ei divin. Eu nu voi fi decât un călător, alături de voi, în dorința sinceră de a vă împărtăși din gândurile mele, din greșelile mele, din ceea ce învăț de la psihologii cu care lucrez dar și de a învăța de la voi, de a dezbate și a comenta împreună păreri, opinii, reflecții despre marile și etern-misterioasele teme ale umanului: iubirea, prietenia, timpul, succesul, eșecul, teama, furia, dreptatea și nedreptatea, singurătatea, depresia, speranța... Pana atunci, va las sa cititi gandurile mele ... DISCLAIMER COPYRIGHT PROTECTED. Toate informatiile si materialele (text) folosite in acest blog sunt rezervate in exclusivitate autorului. Folosirea oricarui text, imagine, material, fisier sau obiect de constructie din acest blog in alte scopuri decat cele necomerciale si cele specificate in site fara acordul scris al autorului este interzisa fiind protejate de legea dreptului de autor. Folosirea textelor se va face cu citarea sursei. Pozele folosite sunt preluate de pe Google/Pinterest/Google+ si sunt protejate de drepturi de autor. Autorul acestui blog nu isi asuma responsabilitatea pentru redistribuirea continutului acestui site inafara scopului destinat.

4 gânduri despre „Alexandru Chermeleu: Sedu-i mintea! :-)

  1. Frumos scris,spus,mai greu in zilele astea ce le traim tot intr-o fuga dupa nimic la urma urmei,e prea frumos sa fie totul perfect …de altfel cel sau cea care zice ca are de toate din toate punctele de vedere ori minte ori se ascunde in spatele adevarului.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: