Alexandru Chermeleu: Ține-o de mâna si nu-i da drumul! :)


Sarut-o! Prețuiește-o si iubeste-o! Altfel, te vei uita paralizat de pe margine cum altcineva ii va oferi toate aceste lucruri. Iar daca te-ai trezit  dimineața fara sa o îmbrățișezi, probabil ca nu o meriți. :)) Cand telefonul e mult mai important decat ea iar ochii tai privesc in jos in loc sa-i privească pe-ai ei. 🙂 Cand notificările de pe Facebook iti fac cu ochiul in loc sa tresari mai mult la notificările din inima ei. 🙂 Ea te întreaba si a încetat sa mai aștepte un raspuns. O singurătate in doi pe care ati luat-o in brațe in loc sa fiți unul in bratele celuilalt.

Tu ai uitat sa ii mai spui cât este de frumoasă iar ea a uitat sa fie așa cu tine. Ea a uitat cat ați râs împreuna iar tu o privești cum plange singură. Cand o ții de mâna, o faci doar pentru ca ea îți cere lucrul acesta iar cand ii spui ca o iubești, vorbele tale răsuna metalic si surd, fără a găsi drumul atât de bine stiut inainte, spre inima ei. Cand mergeți pe strada împreuna, tu iti întorci capul după altele iar ea își întoarce inima in trecut. Amândoi va îndreptați cu pași repezi si tociți spre același deznodământ crunt al sufletului.

Doua suflete tăiate in doua ce au uitat sa respire la unison, asfixiate de lipsa unei iubiri sugrumate. Doua guri paralele ce nu isi mai întâlnesc buzele. Singurul lucru ce lipsește sufletului e acea scânteie ce poate reaprinde doua chipuri ce au uitat sa se recunoască. Ca o bricheta pe care o ții in buzunar si care a aprins atâtea țigări fumate nevrotic.

Si totuși … Nu e tarziu!

Tine-o de mana si nu-i da drumul! Altfel, o va ține altul! 🙂

__________

Comanda cartea „Iubind-o pe Ea” si bucura-te si de restul scrierilor. Ce mai astepti? Esti la un click distanța de o carte ce iti poate deschide mintea si inima! Comanda de aici: 

http://bookzone.ro/produs/iubind-o-pe-ea/

Publicat de Alexandru Chermeleu Personal

Mă numesc Alex Chermeleu, sunt absolvent al Liceului de Informatică ,,Grigore Moisil ” din Timișoara, licențiat în Psihologie al Universității de Vest din Timișoara și master în Sociologie Organizațională. În prezent, încerc să-mi desăvârșesc meseria de psiholog, aflându-mă, de mai bine de doi ani, într-un proces de formare în Psihologie Transpersonală sub îndrumarea unora dintre cei mai mari psihologi din țară și din străinătate. Sunt preocupat de psihologia comunicării, atât la nivel de cuplu, cât și la nivel de grupuri. Într-o epocă declarată ,,a comunicării”, care se dovedește tot mai mult că suferă de fragmentare și de lipsă de comunicare, întrebarea « Cine sunt eu ? » devine emblematică pentru epoca digitală, în care realul și virtualul se diferențiază tot mai puțin, co – participând la crearea de identități. Socraticul ,,Cunoaște-te pe tine însuți!” revine în actualitate ca un subiect major, în primul rând pentru tineri și nu numai. Mai mult decât atât, în zilele noastre, îndemnul lui Socrate nu invită doar la un proces de introspecție, el se referă la relațiile noastre sociale, de familie, de cuplu, de prietenie, de colegialitate și, în primul și în primul rând, la relația supremă a omului cu Dumnezeu. Iată de ce, dragi prieteni, la îndemnul multora dintre voi, m-am hotărât să vă invit într-o călătorie de suflet și de minte, o călătorie de cunoaștere și autocunoaștere, o călătorie în care fiecare călător poate să devină un pelerin, căci cunoscându-ne pe noi înșine învățăm să descoperim lumea și sensul ei divin. Eu nu voi fi decât un călător, alături de voi, în dorința sinceră de a vă împărtăși din gândurile mele, din greșelile mele, din ceea ce învăț de la psihologii cu care lucrez dar și de a învăța de la voi, de a dezbate și a comenta împreună păreri, opinii, reflecții despre marile și etern-misterioasele teme ale umanului: iubirea, prietenia, timpul, succesul, eșecul, teama, furia, dreptatea și nedreptatea, singurătatea, depresia, speranța... Pana atunci, va las sa cititi gandurile mele ... DISCLAIMER COPYRIGHT PROTECTED. Toate informatiile si materialele (text) folosite in acest blog sunt rezervate in exclusivitate autorului. Folosirea oricarui text, imagine, material, fisier sau obiect de constructie din acest blog in alte scopuri decat cele necomerciale si cele specificate in site fara acordul scris al autorului este interzisa fiind protejate de legea dreptului de autor. Folosirea textelor se va face cu citarea sursei. Pozele folosite sunt preluate de pe Google/Pinterest/Google+ si sunt protejate de drepturi de autor. Autorul acestui blog nu isi asuma responsabilitatea pentru redistribuirea continutului acestui site inafara scopului destinat.

5 gânduri despre „Alexandru Chermeleu: Ține-o de mâna si nu-i da drumul! :)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: