Alexandru Chermeleu: Iubire in pași de dans !


Sau, mai bine zis, îndrăgostire in ritm de rock. Cand nebunia unui sublim inceput te cuprinde, atrăgându-l si pe celalalt in ringul de dans al mintii si al inimii. Atunci cand aceeași melodie răsuna in glasul celor doi îndrăgostiți cuprinși de sunetele cântate in ecoul zilelor împărtășite. Unii se sperie. Atât de tare încât urca inapoi in minte, isi închid inima si incep sa alerge. In primul rand, de ei înșiși. Altii pierd ritmul. Atunci cand celalalt il schimba brusc. Unii nu ajung sa termine dansul. Întrerupți fiind de zgomotele din exterior sau chiar din interior. 🙂

Pentru altii e o iubire in ritm de hip hop. Unul da din cap iar celalalt îngâna aceleași versuri ce nu se mai fac auzite. Pentru ei, toate melodiile amorului sunt la fel. Acelasi ritm, aceeași coregrafie si aceiași protagoniști ce au uitat sa se mai țină de mâna. Pentru ca asa cum inima unuia se îndepărtează tot mai mult de inima celuilalt, tot asa si mâinile se mișca in direcții diferite. Asa cum doua trupuri nu ajung sa se mai atingă, in acelasi fel si ritmul lor se schimba, amestecându-se haotic in gălăgia sufletelor. Ceilalti vorbesc despre iubirea ca un tango. Cand doua trupuri respira la unison si se ating chiar si atunci cand se îndepărtează.

Iubirea in ritm de vals. Cand cei doi isi spun aristocrat cat se iubesc. Cand ritmul lui e ritmul ei si invers. Un ritm atât de linistit. O armonie perfecta intre cei doi. Partenerii perfecti de dans si de iubire. 🙂

Iubirea in ritm de blues. Dulce si protejata. Momentul in care chipul ei se aseaza atât de firesc pe umărul lui. O imagine atât de diferită de cea a iubirii in ritm de opereta. Cand vocea ei striga mai tare decat cea a unei soprane iar el refuza sa o audă. :))

Unii s-au obișnuit cu dansul lor iar altii experimentează noi si variate feluri de a iubi si de a fi iubiți. Iubirea are ritmul ei. Important este ca ritmul celor doi sa se potrivească asemenea chimiei perfecte intre mai multe elemente.

O chimie a doi oameni ce au învățat un ritm comun al fericirii si nu vor sa-l mai piardă! 🙂

Publicat de Alexandru Chermeleu Personal

Mă numesc Alex Chermeleu, sunt absolvent al Liceului de Informatică ,,Grigore Moisil ” din Timișoara, licențiat în Psihologie al Universității de Vest din Timișoara și master în Sociologie Organizațională. În prezent, încerc să-mi desăvârșesc meseria de psiholog, aflându-mă, de mai bine de doi ani, într-un proces de formare în Psihologie Transpersonală sub îndrumarea unora dintre cei mai mari psihologi din țară și din străinătate. Sunt preocupat de psihologia comunicării, atât la nivel de cuplu, cât și la nivel de grupuri. Într-o epocă declarată ,,a comunicării”, care se dovedește tot mai mult că suferă de fragmentare și de lipsă de comunicare, întrebarea « Cine sunt eu ? » devine emblematică pentru epoca digitală, în care realul și virtualul se diferențiază tot mai puțin, co – participând la crearea de identități. Socraticul ,,Cunoaște-te pe tine însuți!” revine în actualitate ca un subiect major, în primul rând pentru tineri și nu numai. Mai mult decât atât, în zilele noastre, îndemnul lui Socrate nu invită doar la un proces de introspecție, el se referă la relațiile noastre sociale, de familie, de cuplu, de prietenie, de colegialitate și, în primul și în primul rând, la relația supremă a omului cu Dumnezeu. Iată de ce, dragi prieteni, la îndemnul multora dintre voi, m-am hotărât să vă invit într-o călătorie de suflet și de minte, o călătorie de cunoaștere și autocunoaștere, o călătorie în care fiecare călător poate să devină un pelerin, căci cunoscându-ne pe noi înșine învățăm să descoperim lumea și sensul ei divin. Eu nu voi fi decât un călător, alături de voi, în dorința sinceră de a vă împărtăși din gândurile mele, din greșelile mele, din ceea ce învăț de la psihologii cu care lucrez dar și de a învăța de la voi, de a dezbate și a comenta împreună păreri, opinii, reflecții despre marile și etern-misterioasele teme ale umanului: iubirea, prietenia, timpul, succesul, eșecul, teama, furia, dreptatea și nedreptatea, singurătatea, depresia, speranța... Pana atunci, va las sa cititi gandurile mele ... DISCLAIMER COPYRIGHT PROTECTED. Toate informatiile si materialele (text) folosite in acest blog sunt rezervate in exclusivitate autorului. Folosirea oricarui text, imagine, material, fisier sau obiect de constructie din acest blog in alte scopuri decat cele necomerciale si cele specificate in site fara acordul scris al autorului este interzisa fiind protejate de legea dreptului de autor. Folosirea textelor se va face cu citarea sursei. Pozele folosite sunt preluate de pe Google/Pinterest/Google+ si sunt protejate de drepturi de autor. Autorul acestui blog nu isi asuma responsabilitatea pentru redistribuirea continutului acestui site inafara scopului destinat.

Un gând despre „Alexandru Chermeleu: Iubire in pași de dans !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: