Alexandru Chermeleu: Bad Boys. Cine sunt Băieții rai.


Femeile (bune) adora „băieții rai”. Sau, cel putin asa spun scrierile. Intre băieții buni si cei rai este o linie fină. De cele mai multe ori sesizată doar de femeia care ii alege. Nu de putine ori femeia este pusă sa aleagă intre primii si cei din urmă. Asa cum ai alege o bluză din dulapul insiropat de mireasma ta. Astazi o alegi pe cea albastră si pătată in culorile unei liniști de temut a fiintei. Atunci cand iti doresti sa nu fii remarcată de ochii ce sunt ațintiti năvalnic asupra ta. 

Maine o vei alege pe cea roșie. Pentru a epata si a dezmierda priviri curioase. O bluza ce sare in ochii însiropați de atingerea imaginara a unui trup ce așteaptă mângâiere. Albastrul e liniște. Roșu e furie. Dar o furie ținuta sub control. Cel putin la nivel inconștient. E revolta. Revolta mintii si a inimii. E evadare. Evadarea  trupului. Ca o cursa nebuna contra cronometru. O săritura dementa cu parașuta in golul dintre doua bătăi de inima. Un cardio dus la extrem al fiintei. Albastru e îmbrățișare. Roșu e adrenalină. Unul e precum cafeaua de dimineata iar cel de-al doilea … vinul dulce si tare de la miezul nopții. 🙂 Ambele culori sunt îmbrăcate in iubire. Insa fiecare o manifesta in felul ei.
Nu cred in băieți buni si băieți rai. Cel putin, nu totalmente. Băieții buni sunt cei care inca isi doresc sa vadă cum e sa fii rau. Cei rai sunt băieții care, in esenta, se străduie sa fie buni. :)) La final de capitol, toti devin barbati. Unii mai mult iar altii mai putin. 🙂
Femeia, indiferent pe cine alege, trebuie sa fie conștienta ca in fiecare dintre cei doi exista pete de culoare diferite.
Iar atunci cand ajungi sa guști si sa înțelegi nuanțele, vei reuși sa iubesti pictura si nu doar culorile! 🙂

Publicat de Alexandru Chermeleu Personal

Mă numesc Alex Chermeleu, sunt absolvent al Liceului de Informatică ,,Grigore Moisil ” din Timișoara, licențiat în Psihologie al Universității de Vest din Timișoara și master în Sociologie Organizațională. În prezent, încerc să-mi desăvârșesc meseria de psiholog, aflându-mă, de mai bine de doi ani, într-un proces de formare în Psihologie Transpersonală sub îndrumarea unora dintre cei mai mari psihologi din țară și din străinătate. Sunt preocupat de psihologia comunicării, atât la nivel de cuplu, cât și la nivel de grupuri. Într-o epocă declarată ,,a comunicării”, care se dovedește tot mai mult că suferă de fragmentare și de lipsă de comunicare, întrebarea « Cine sunt eu ? » devine emblematică pentru epoca digitală, în care realul și virtualul se diferențiază tot mai puțin, co – participând la crearea de identități. Socraticul ,,Cunoaște-te pe tine însuți!” revine în actualitate ca un subiect major, în primul rând pentru tineri și nu numai. Mai mult decât atât, în zilele noastre, îndemnul lui Socrate nu invită doar la un proces de introspecție, el se referă la relațiile noastre sociale, de familie, de cuplu, de prietenie, de colegialitate și, în primul și în primul rând, la relația supremă a omului cu Dumnezeu. Iată de ce, dragi prieteni, la îndemnul multora dintre voi, m-am hotărât să vă invit într-o călătorie de suflet și de minte, o călătorie de cunoaștere și autocunoaștere, o călătorie în care fiecare călător poate să devină un pelerin, căci cunoscându-ne pe noi înșine învățăm să descoperim lumea și sensul ei divin. Eu nu voi fi decât un călător, alături de voi, în dorința sinceră de a vă împărtăși din gândurile mele, din greșelile mele, din ceea ce învăț de la psihologii cu care lucrez dar și de a învăța de la voi, de a dezbate și a comenta împreună păreri, opinii, reflecții despre marile și etern-misterioasele teme ale umanului: iubirea, prietenia, timpul, succesul, eșecul, teama, furia, dreptatea și nedreptatea, singurătatea, depresia, speranța... Pana atunci, va las sa cititi gandurile mele ... DISCLAIMER COPYRIGHT PROTECTED. Toate informatiile si materialele (text) folosite in acest blog sunt rezervate in exclusivitate autorului. Folosirea oricarui text, imagine, material, fisier sau obiect de constructie din acest blog in alte scopuri decat cele necomerciale si cele specificate in site fara acordul scris al autorului este interzisa fiind protejate de legea dreptului de autor. Folosirea textelor se va face cu citarea sursei. Pozele folosite sunt preluate de pe Google/Pinterest/Google+ si sunt protejate de drepturi de autor. Autorul acestui blog nu isi asuma responsabilitatea pentru redistribuirea continutului acestui site inafara scopului destinat.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: