Alexandru Chermeleu: Primavara incepe cu Ea!


Începând usor cu degetele de la picioarele dezghețate. Urcând mai apoi către coapsele moi si petrecute in trupul amorțit de șoaptele unei ierni aproape încheiate. Continuând cu bustul învelit in doi. Primăvara incepe cu Ea. Fie ca e mama, soție, iubita sau toate la un loc. Pe mame nu le vom uita niciodata. E ca si cum ne-am uita pe noi in tropotul fiintei. Mereu recunoscători unui chip angelic ce a trecut prin chinurile facerii primordiale. Soția o iubim si o contemplam sub voalul adorat, in trecut, de chipuri bucuroase si senine. Iubitele se cuceresc in fiecare zi ca mai apoi sa ne devină tot soții. 🙂 Pasind împreuna si fara graba pe drumul bătătorit de fin in promisiuni ce se adeveresc aievea. 

Femeia nu se iubeste doar de 1 sau 8 Martie. Si pentru ca ne-am apropiat atât de elegant de săptămana ce urmează, eu zic sa le iubim mai mult. 🙂 Primavara incepe cu voi. Si nimeni nu-si doreste sa se termine. Iar daca i-ai cules o floare, sa nu uiti ca cea mai gingașa ramane … Ea! Ziua femeii e in in fiecare zi, ceas sau clipa. 

Atunci cand cel mai frumos mărțisor nu e piatra ce o poarta-n piept, ci zâmbetul pe care-l poarta-n suflet. 

La Mulți Ani, Femeie! Tu meriti totul si inca ceva in plus! 🙂 

________________

image Primăvara incepe cu Ea! Fa-i un cadou din suflet! Cel mai frumos mărțisor! Pentru ca anul acesta nu se mai poarta mărțisor! Se poarta, „cărțisor”! 🙂 Comanda cartea Iubind-o pe Ea! Se va bucura! Click aici:

http://bookzone.ro/produs/iubind-o-pe-ea/

Publicat de Alexandru Chermeleu Personal

Mă numesc Alex Chermeleu, sunt absolvent al Liceului de Informatică ,,Grigore Moisil ” din Timișoara, licențiat în Psihologie al Universității de Vest din Timișoara și master în Sociologie Organizațională. În prezent, încerc să-mi desăvârșesc meseria de psiholog, aflându-mă, de mai bine de doi ani, într-un proces de formare în Psihologie Transpersonală sub îndrumarea unora dintre cei mai mari psihologi din țară și din străinătate. Sunt preocupat de psihologia comunicării, atât la nivel de cuplu, cât și la nivel de grupuri. Într-o epocă declarată ,,a comunicării”, care se dovedește tot mai mult că suferă de fragmentare și de lipsă de comunicare, întrebarea « Cine sunt eu ? » devine emblematică pentru epoca digitală, în care realul și virtualul se diferențiază tot mai puțin, co – participând la crearea de identități. Socraticul ,,Cunoaște-te pe tine însuți!” revine în actualitate ca un subiect major, în primul rând pentru tineri și nu numai. Mai mult decât atât, în zilele noastre, îndemnul lui Socrate nu invită doar la un proces de introspecție, el se referă la relațiile noastre sociale, de familie, de cuplu, de prietenie, de colegialitate și, în primul și în primul rând, la relația supremă a omului cu Dumnezeu. Iată de ce, dragi prieteni, la îndemnul multora dintre voi, m-am hotărât să vă invit într-o călătorie de suflet și de minte, o călătorie de cunoaștere și autocunoaștere, o călătorie în care fiecare călător poate să devină un pelerin, căci cunoscându-ne pe noi înșine învățăm să descoperim lumea și sensul ei divin. Eu nu voi fi decât un călător, alături de voi, în dorința sinceră de a vă împărtăși din gândurile mele, din greșelile mele, din ceea ce învăț de la psihologii cu care lucrez dar și de a învăța de la voi, de a dezbate și a comenta împreună păreri, opinii, reflecții despre marile și etern-misterioasele teme ale umanului: iubirea, prietenia, timpul, succesul, eșecul, teama, furia, dreptatea și nedreptatea, singurătatea, depresia, speranța... Pana atunci, va las sa cititi gandurile mele ... DISCLAIMER COPYRIGHT PROTECTED. Toate informatiile si materialele (text) folosite in acest blog sunt rezervate in exclusivitate autorului. Folosirea oricarui text, imagine, material, fisier sau obiect de constructie din acest blog in alte scopuri decat cele necomerciale si cele specificate in site fara acordul scris al autorului este interzisa fiind protejate de legea dreptului de autor. Folosirea textelor se va face cu citarea sursei. Pozele folosite sunt preluate de pe Google/Pinterest/Google+ si sunt protejate de drepturi de autor. Autorul acestui blog nu isi asuma responsabilitatea pentru redistribuirea continutului acestui site inafara scopului destinat.

Un gând despre „Alexandru Chermeleu: Primavara incepe cu Ea!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: