In viața poți să pierzi orice!


Ti-ai pierdut telefonul mult așteptat la cozile de Black Friday in multimea confuza din jurul tau. Poate ca l-ai pierdut in aceeași zi si pe aceeași stradă prafuita de pașii apasati atâția ani la rand. Sau poate ca ti-a fost furat la doua străzi distanța de sufletul pereche ce a plecat cu inima ta, lăsându-ti trupul respirând a gol. E doar un telefon. Iar daca pana acum a sunat in buzunarul tau, de acum înainte va suna la fel de sec si lung in mâinile altuia.

Ti-ai pierdut cheile de la apartamentul proaspăt zugrăvit in culorile unei iubiri pierdute si nu le-ai mai găsit pe Nicaieri. Nici pe raftul atins de cărțile ce ti-au fost atât de bune prietene. Nici la terasa chic de la care ai plecat pierzând un amic, inca inainte de a-l cunoaște si nici in buzunarul de la blugii mânjiți in albastrul timpului. Ai pierdut examenul de șofat si „ai picat” orașul intr-o fracțiune de secunda cand cel de langa tine ti-a spus sa virezi dreapta iar tu te-ai conformat. :)) Cand, de fapt, era obligatoriu inainte! :)) Asa e si in Viata. De multe ori cotim unde nu trebuie si ne lăsam purtați de valul altora uitând sa mai privim in fata. Nu e nicio problema. Încerci data viitoare. Taxiuri se gasesc! 🙂 Ai pierdut o dragoste ce ai simțit-o atât de aproape. Nu face nimic. Va veni o alta. La fel de duioasa ca prima si poate chiar mai apriga! 🙂

Ai pierdut si ceasul de la mana, timp prețios, prieteni dragi, obiecte de valoare si tot atâtea autobuze in stațiile ce nu se lasa așteptate. In Viata poti pierde tot. Intr-o clipita.

Dar cel mai important … sa nu te pierzi pe tine. Iar daca ai făcut-o, incepe sa te regasesti.

_________

Comanda cartea „Iubind-o pe Ea” si ai  TRANSPORTUL GRATUIT! Bucura-te de tine si de iubirea pe care o meriți! Suntem la jumătatea ultimului tiraj! Comanda cartea la numarul de telefon 0751 492 686 sau online! Click aici: 

http://bookzone.ro/produs/iubind-o-pe-ea/

Publicat de Alexandru Chermeleu Personal

Mă numesc Alex Chermeleu, sunt absolvent al Liceului de Informatică ,,Grigore Moisil ” din Timișoara, licențiat în Psihologie al Universității de Vest din Timișoara și master în Sociologie Organizațională. În prezent, încerc să-mi desăvârșesc meseria de psiholog, aflându-mă, de mai bine de doi ani, într-un proces de formare în Psihologie Transpersonală sub îndrumarea unora dintre cei mai mari psihologi din țară și din străinătate. Sunt preocupat de psihologia comunicării, atât la nivel de cuplu, cât și la nivel de grupuri. Într-o epocă declarată ,,a comunicării”, care se dovedește tot mai mult că suferă de fragmentare și de lipsă de comunicare, întrebarea « Cine sunt eu ? » devine emblematică pentru epoca digitală, în care realul și virtualul se diferențiază tot mai puțin, co – participând la crearea de identități. Socraticul ,,Cunoaște-te pe tine însuți!” revine în actualitate ca un subiect major, în primul rând pentru tineri și nu numai. Mai mult decât atât, în zilele noastre, îndemnul lui Socrate nu invită doar la un proces de introspecție, el se referă la relațiile noastre sociale, de familie, de cuplu, de prietenie, de colegialitate și, în primul și în primul rând, la relația supremă a omului cu Dumnezeu. Iată de ce, dragi prieteni, la îndemnul multora dintre voi, m-am hotărât să vă invit într-o călătorie de suflet și de minte, o călătorie de cunoaștere și autocunoaștere, o călătorie în care fiecare călător poate să devină un pelerin, căci cunoscându-ne pe noi înșine învățăm să descoperim lumea și sensul ei divin. Eu nu voi fi decât un călător, alături de voi, în dorința sinceră de a vă împărtăși din gândurile mele, din greșelile mele, din ceea ce învăț de la psihologii cu care lucrez dar și de a învăța de la voi, de a dezbate și a comenta împreună păreri, opinii, reflecții despre marile și etern-misterioasele teme ale umanului: iubirea, prietenia, timpul, succesul, eșecul, teama, furia, dreptatea și nedreptatea, singurătatea, depresia, speranța... Pana atunci, va las sa cititi gandurile mele ... DISCLAIMER COPYRIGHT PROTECTED. Toate informatiile si materialele (text) folosite in acest blog sunt rezervate in exclusivitate autorului. Folosirea oricarui text, imagine, material, fisier sau obiect de constructie din acest blog in alte scopuri decat cele necomerciale si cele specificate in site fara acordul scris al autorului este interzisa fiind protejate de legea dreptului de autor. Folosirea textelor se va face cu citarea sursei. Pozele folosite sunt preluate de pe Google/Pinterest/Google+ si sunt protejate de drepturi de autor. Autorul acestui blog nu isi asuma responsabilitatea pentru redistribuirea continutului acestui site inafara scopului destinat.

Un gând despre „In viața poți să pierzi orice!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: