Alexandru Chermeleu: Cea mai frumoasă fantezie e mereu cu aceeași femeie. :))


O logica asumată a celui îndrăgostit mereu de același chip. A celui fascinat mereu de acelasi trup si pedepsit atât de dulce in a-l atinge. Un cuceritor la foc continuu ce a inteles ca mintea si inima celei de langa el trebuiesc mereu mângâiate in etern. Cea mai frumoasa fantezie nu poate fi decat cu aceeași femeie. Atunci cand astazi e frumoasa iar mâine strălucește. Precum somnul inundat mereu de alte vise dar scăldat intotdeauna in ochii ei. 🙂 Ca o săptămana calda in care schimbi, zi de zi, aceleași arome exotice, alintându-ti porii si gustând de fiecare data o alta băutura. Un All-inclusive exclusiv si răsfățat. De la paharul cu rom, la cel cu tequila. De la cupa fragila de Șampanie, la cristalul renumit si pătat de vinul demi-sec azi … si maine dulce. Un cocktail de emoții ce umple bolul simturilor rememorate in doi.

Cea mai curată fantezie este mereu cu aceeași femeie. Asemenea flirtului inocent pus pe Repeat. Un disc de poveste ce se rescrie incet sub semnul lui si-al ei. O melodie ce răsuna in ecoul camerei îmbibate de mirosul fin al parfumului ce se împaca atât de bine cu rujul 🙂

Iar cand povestea se consuma incet si pare ca se termina, nu o închei. O iei de la inceput! 🙂

Publicat de Alexandru Chermeleu Personal

Mă numesc Alex Chermeleu, sunt absolvent al Liceului de Informatică ,,Grigore Moisil ” din Timișoara, licențiat în Psihologie al Universității de Vest din Timișoara și master în Sociologie Organizațională. În prezent, încerc să-mi desăvârșesc meseria de psiholog, aflându-mă, de mai bine de doi ani, într-un proces de formare în Psihologie Transpersonală sub îndrumarea unora dintre cei mai mari psihologi din țară și din străinătate. Sunt preocupat de psihologia comunicării, atât la nivel de cuplu, cât și la nivel de grupuri. Într-o epocă declarată ,,a comunicării”, care se dovedește tot mai mult că suferă de fragmentare și de lipsă de comunicare, întrebarea « Cine sunt eu ? » devine emblematică pentru epoca digitală, în care realul și virtualul se diferențiază tot mai puțin, co – participând la crearea de identități. Socraticul ,,Cunoaște-te pe tine însuți!” revine în actualitate ca un subiect major, în primul rând pentru tineri și nu numai. Mai mult decât atât, în zilele noastre, îndemnul lui Socrate nu invită doar la un proces de introspecție, el se referă la relațiile noastre sociale, de familie, de cuplu, de prietenie, de colegialitate și, în primul și în primul rând, la relația supremă a omului cu Dumnezeu. Iată de ce, dragi prieteni, la îndemnul multora dintre voi, m-am hotărât să vă invit într-o călătorie de suflet și de minte, o călătorie de cunoaștere și autocunoaștere, o călătorie în care fiecare călător poate să devină un pelerin, căci cunoscându-ne pe noi înșine învățăm să descoperim lumea și sensul ei divin. Eu nu voi fi decât un călător, alături de voi, în dorința sinceră de a vă împărtăși din gândurile mele, din greșelile mele, din ceea ce învăț de la psihologii cu care lucrez dar și de a învăța de la voi, de a dezbate și a comenta împreună păreri, opinii, reflecții despre marile și etern-misterioasele teme ale umanului: iubirea, prietenia, timpul, succesul, eșecul, teama, furia, dreptatea și nedreptatea, singurătatea, depresia, speranța... Pana atunci, va las sa cititi gandurile mele ... DISCLAIMER COPYRIGHT PROTECTED. Toate informatiile si materialele (text) folosite in acest blog sunt rezervate in exclusivitate autorului. Folosirea oricarui text, imagine, material, fisier sau obiect de constructie din acest blog in alte scopuri decat cele necomerciale si cele specificate in site fara acordul scris al autorului este interzisa fiind protejate de legea dreptului de autor. Folosirea textelor se va face cu citarea sursei. Pozele folosite sunt preluate de pe Google/Pinterest/Google+ si sunt protejate de drepturi de autor. Autorul acestui blog nu isi asuma responsabilitatea pentru redistribuirea continutului acestui site inafara scopului destinat.

Un gând despre „Alexandru Chermeleu: Cea mai frumoasă fantezie e mereu cu aceeași femeie. :))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: