Alexandru Chermeleu: Barbatii nu au nevoie de fotomodele.


Un mit pe care voi încerca sa il destram in rândurile de mai jos. 🙂

Barbatii au apreciat intotdeauna o femeie frumoasă. Indiferent ca o vezi pe strada aglomerata si plină de forfota cotidiană sau in mall-ul clocotind de dorințe materiale. Indiferent ca e singura sau de mana cu altul. Unii isi întorc privirea usor dupa ea, altii isi întorc gâtul iar altii si-l rup, împiedicându-se tâmp de bordura groasa si tesita din fata lor. Unii o savurează in tăcere iar altii o contemplă gălăgios in minte. Sunt barbati care o cauta cu lumânarea inainte de a se uita in oglinda. Atât in cea de pe peretele transpirat din baie cat si in cea din suflet.

Sunt barbatii pretențioși si riguroși ce considera ca o iubire se cumpara iar Frumusețea se da la schimb. Iar atunci cand Frumusețea ei dispare, apare alta. Sub un alt chip si sub un alt trup, admirate superficial si in treacăt. Si sunt femeile care isi vând Frumusețea ca pe o moneda veche si care confunda plăcerea cu un dram de liniște. Acele femei din ziua de azi ce încurca finetea cu prostul gust, feminitatea cu fondul de ten si fericirea cu cristalele Swarowski. Iar daca femeile au ales intotdeauna barbatii, cei din urma aleg si ei. Pentru o singura noapte sau pentru toata Viata. 🙂 Fotomodel nu inseamna neaparat si un model. De viata, cel putin. Ce prinde bine in reviste si pe sticla nu prinde intotdeauna bine si in viata de zi cu zi. :))

Daca inca iti vede Frumusețea din spatele machiajului, daca inca rade la glumele pe care le faci, daca inca te soarbe din priviri in diminețile mohorâte si in serile ploioase si daca inca ii este dor cand nu esti cu el, atunci e … Iubire! Altfel, e doar marketing! 🙂 Unul susținut. De ambele părți.

Femeia frumoasa e un „Bonus”. Femeia frumoasa la suflet e un cântec al mintii și al inimii celui ce o admira meditativ si pur.

Barbatii nu au nevoie de fotomodele, ci doar de o femeie care a învățat cum sa iubesti si sa te lasi iubită! 🙂

_______

Nu ai cartea „Iubind-o pe Ea”?

Grabeste-te si rezervă-ti exemplarul acum! Comanda de aici: 

http://bookzone.ro/produs/iubind-o-pe-ea/

Publicat de Alexandru Chermeleu Personal

Mă numesc Alex Chermeleu, sunt absolvent al Liceului de Informatică ,,Grigore Moisil ” din Timișoara, licențiat în Psihologie al Universității de Vest din Timișoara și master în Sociologie Organizațională. În prezent, încerc să-mi desăvârșesc meseria de psiholog, aflându-mă, de mai bine de doi ani, într-un proces de formare în Psihologie Transpersonală sub îndrumarea unora dintre cei mai mari psihologi din țară și din străinătate. Sunt preocupat de psihologia comunicării, atât la nivel de cuplu, cât și la nivel de grupuri. Într-o epocă declarată ,,a comunicării”, care se dovedește tot mai mult că suferă de fragmentare și de lipsă de comunicare, întrebarea « Cine sunt eu ? » devine emblematică pentru epoca digitală, în care realul și virtualul se diferențiază tot mai puțin, co – participând la crearea de identități. Socraticul ,,Cunoaște-te pe tine însuți!” revine în actualitate ca un subiect major, în primul rând pentru tineri și nu numai. Mai mult decât atât, în zilele noastre, îndemnul lui Socrate nu invită doar la un proces de introspecție, el se referă la relațiile noastre sociale, de familie, de cuplu, de prietenie, de colegialitate și, în primul și în primul rând, la relația supremă a omului cu Dumnezeu. Iată de ce, dragi prieteni, la îndemnul multora dintre voi, m-am hotărât să vă invit într-o călătorie de suflet și de minte, o călătorie de cunoaștere și autocunoaștere, o călătorie în care fiecare călător poate să devină un pelerin, căci cunoscându-ne pe noi înșine învățăm să descoperim lumea și sensul ei divin. Eu nu voi fi decât un călător, alături de voi, în dorința sinceră de a vă împărtăși din gândurile mele, din greșelile mele, din ceea ce învăț de la psihologii cu care lucrez dar și de a învăța de la voi, de a dezbate și a comenta împreună păreri, opinii, reflecții despre marile și etern-misterioasele teme ale umanului: iubirea, prietenia, timpul, succesul, eșecul, teama, furia, dreptatea și nedreptatea, singurătatea, depresia, speranța... Pana atunci, va las sa cititi gandurile mele ... DISCLAIMER COPYRIGHT PROTECTED. Toate informatiile si materialele (text) folosite in acest blog sunt rezervate in exclusivitate autorului. Folosirea oricarui text, imagine, material, fisier sau obiect de constructie din acest blog in alte scopuri decat cele necomerciale si cele specificate in site fara acordul scris al autorului este interzisa fiind protejate de legea dreptului de autor. Folosirea textelor se va face cu citarea sursei. Pozele folosite sunt preluate de pe Google/Pinterest/Google+ si sunt protejate de drepturi de autor. Autorul acestui blog nu isi asuma responsabilitatea pentru redistribuirea continutului acestui site inafara scopului destinat.

Un gând despre „Alexandru Chermeleu: Barbatii nu au nevoie de fotomodele.

  1. …știi cât de urâta este „viața” unui model care își plimbă hainele pe care nu le-ar purta niciodată, make-upul pe care îl detestă ?
    Ador simplitatea fetelor care își limpezesc ochii dimineața, fără să folosească kilograme de loțiuni și creme…
    Frumusețea ? Dacă o are cineva sa o păstreze pură, nealterată de viciile aduse de fashion…
    Mulțumim, frumos articol ! 😊

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: