Alexandru Chermeleu: Când un bărbat încetează să mai facă o femeie să râdă, e timpul să plece.


Multe femei au uitat sa mai rada in fata omului pe care l-au simțit atât de aproape. Unele dintre ele isi ascund zâmbetul sub fondul de ten ce maschează aproape perfect un chip sters si măcinat. Multe femei au uitat cum e sa razi cu sufletul in fata bărbatului ce a ajuns sa răscolească totul in ele. Ca o mini tornadă ce curată peisaje in jurul ei, dispărând mai apoi in Neantul fiintei. Din ce in ce mai multe femei plang, dar nu de fericire, ci din Tristețea jurămintelor călcate si zdrobite sub tălpile grunjoase ale bărbatului ce a uitat sa mai iubească.

Tot mai multe femei pastreaza cu sfințenie aparența unei dureri din ce in ce mai acute, schimbând măști dupa măști in goana lor dupa fericire. Atunci cand antidotul durerilor de cap si de inima nu il mai reprezintă vorbele blânde ale bărbatului, ci o pastila de algocalmin uitată in sertarul deschis deja de atâtea ori.

Barbatul ar trebui sa faca o femeie sa rada. Dar nu de el, ci împreuna cu el. Sa rada din zorii zilelor îmbrățișate-n doi si pana in serile pătate de parfumul lor. Sa rada ieri, azi, si maine. Mai mult in interior. Un barbat nu trebuie sa fie un bufon al sentimentelor si nici o piesa de comedie in Viata femeii de langa el.

Însă atunci cand un barbat încetează sa mai faca o femeie sa rada, e timpul sa plece … Sa plece de unde?

Din sufletul ei …

——————-

Tu mi-ai citit cartile? Nu? Te invit sa o faci! Acum poti achiziționa pachetul suprem de 4 titluri cu transport gratuit oriunde in Romania si autograful meu, la un preț cu totul special! Invata sa te iubești si sa te bucuri de viața pe care o meriți cu adevărat! Comandă de aici 👇 https://booksandpassion.ro/produs/pachetul-suprem-al-iubirii-si-regasirii-de-sine/

Comenzi telefonice: 0723155001

Publicat de Alexandru Chermeleu Personal

Mă numesc Alex Chermeleu, sunt absolvent al Liceului de Informatică ,,Grigore Moisil ” din Timișoara, licențiat în Psihologie al Universității de Vest din Timișoara și master în Sociologie Organizațională. În prezent, încerc să-mi desăvârșesc meseria de psiholog, aflându-mă, de mai bine de doi ani, într-un proces de formare în Psihologie Transpersonală sub îndrumarea unora dintre cei mai mari psihologi din țară și din străinătate. Sunt preocupat de psihologia comunicării, atât la nivel de cuplu, cât și la nivel de grupuri. Într-o epocă declarată ,,a comunicării”, care se dovedește tot mai mult că suferă de fragmentare și de lipsă de comunicare, întrebarea « Cine sunt eu ? » devine emblematică pentru epoca digitală, în care realul și virtualul se diferențiază tot mai puțin, co – participând la crearea de identități. Socraticul ,,Cunoaște-te pe tine însuți!” revine în actualitate ca un subiect major, în primul rând pentru tineri și nu numai. Mai mult decât atât, în zilele noastre, îndemnul lui Socrate nu invită doar la un proces de introspecție, el se referă la relațiile noastre sociale, de familie, de cuplu, de prietenie, de colegialitate și, în primul și în primul rând, la relația supremă a omului cu Dumnezeu. Iată de ce, dragi prieteni, la îndemnul multora dintre voi, m-am hotărât să vă invit într-o călătorie de suflet și de minte, o călătorie de cunoaștere și autocunoaștere, o călătorie în care fiecare călător poate să devină un pelerin, căci cunoscându-ne pe noi înșine învățăm să descoperim lumea și sensul ei divin. Eu nu voi fi decât un călător, alături de voi, în dorința sinceră de a vă împărtăși din gândurile mele, din greșelile mele, din ceea ce învăț de la psihologii cu care lucrez dar și de a învăța de la voi, de a dezbate și a comenta împreună păreri, opinii, reflecții despre marile și etern-misterioasele teme ale umanului: iubirea, prietenia, timpul, succesul, eșecul, teama, furia, dreptatea și nedreptatea, singurătatea, depresia, speranța... Pana atunci, va las sa cititi gandurile mele ... DISCLAIMER COPYRIGHT PROTECTED. Toate informatiile si materialele (text) folosite in acest blog sunt rezervate in exclusivitate autorului. Folosirea oricarui text, imagine, material, fisier sau obiect de constructie din acest blog in alte scopuri decat cele necomerciale si cele specificate in site fara acordul scris al autorului este interzisa fiind protejate de legea dreptului de autor. Folosirea textelor se va face cu citarea sursei. Pozele folosite sunt preluate de pe Google/Pinterest/Google+ si sunt protejate de drepturi de autor. Autorul acestui blog nu isi asuma responsabilitatea pentru redistribuirea continutului acestui site inafara scopului destinat.

3 gânduri despre „Alexandru Chermeleu: Când un bărbat încetează să mai facă o femeie să râdă, e timpul să plece.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: