Alexandru Chermeleu: Cum sa NU minti o Femeie!


Sau din ciclul: „Femeia nu se minte!” Decat atunci cand alege sa se minta singura. Indiferent ca o face constient sau nu. O femeie isi va da seama intotdeauna daca o minti. Cel putin femeia care a fost mințita deja :)) De aceleași buze lipite de un alt chip cioplit si de un alt trup ce salivează in taina dupa al ei. La fel cum o femeie va simti in secunda doi daca te vrea in patul tau sau al ei! Indiferent ca e vorba de prima seara sau de prima săptămana! :))

Femeia e un receptor extrem de sensibil. Stie sa filtreze „mizeria” inca din primele priviri împărtășite si ațintite cu ardoare inspre ea! Si chiar daca unii barbati se uita mai mult in decolteu decat in suflet, nu ii poti condamna. Cel putin, nu pe toti. O femeie va sti intotdeauna cum sa jongleze atent cu vorbele partenerului. Iar barbatul care stie sa jongleze foarte bine cu vorbele, dar eșuează lamentabil cand se lovește de fapte, e tăiat rapid de pe lista pretendenților la „fericire in doi”. Si mai sunt barbatii care incep cu o minciuna si sunt nevoiți sa termine cu alta. Sunt precum acei hoți ce continua sa fure cu gândul ca nu vor fi niciodata prinși! :)) Din păcate, nici ei nu scapă de intuiția feminină.

La final de zi, femeia este singura care alege. Sa fie sau nu mințita. Sa-si întoarcă privirea sau doar sa închidă ochii. Sa întoarcă foaia sau pur si simplu sa o rupă. Sa mai ofere șanse sau sa le îngroape.

Femeia care iubeste nu este si femeia naiva. Multi barbati (naivi) nu inteleg asta! Nu inteleg faptul ca o femeie nu se minte si nu poate fi mințita. Nici dimineata , la prânz si nici seara. Iar cei care cred asta, se mint singuri! :))

Nu exista barbati care stiu sa minta, ci doar femei care ii lasa! 🙂

___________

Fragment din prima mea carte, „Iubind-o pe Ea”!

Pune mâna pe ea!:) Comand-o acum! De unde? De aici:

Telefonic: 0751 492 686

Online: http://bookzone.ro/produs/iubind-o-pe-ea/

Publicat de Alexandru Chermeleu Personal

Mă numesc Alex Chermeleu, sunt absolvent al Liceului de Informatică ,,Grigore Moisil ” din Timișoara, licențiat în Psihologie al Universității de Vest din Timișoara și master în Sociologie Organizațională. În prezent, încerc să-mi desăvârșesc meseria de psiholog, aflându-mă, de mai bine de doi ani, într-un proces de formare în Psihologie Transpersonală sub îndrumarea unora dintre cei mai mari psihologi din țară și din străinătate. Sunt preocupat de psihologia comunicării, atât la nivel de cuplu, cât și la nivel de grupuri. Într-o epocă declarată ,,a comunicării”, care se dovedește tot mai mult că suferă de fragmentare și de lipsă de comunicare, întrebarea « Cine sunt eu ? » devine emblematică pentru epoca digitală, în care realul și virtualul se diferențiază tot mai puțin, co – participând la crearea de identități. Socraticul ,,Cunoaște-te pe tine însuți!” revine în actualitate ca un subiect major, în primul rând pentru tineri și nu numai. Mai mult decât atât, în zilele noastre, îndemnul lui Socrate nu invită doar la un proces de introspecție, el se referă la relațiile noastre sociale, de familie, de cuplu, de prietenie, de colegialitate și, în primul și în primul rând, la relația supremă a omului cu Dumnezeu. Iată de ce, dragi prieteni, la îndemnul multora dintre voi, m-am hotărât să vă invit într-o călătorie de suflet și de minte, o călătorie de cunoaștere și autocunoaștere, o călătorie în care fiecare călător poate să devină un pelerin, căci cunoscându-ne pe noi înșine învățăm să descoperim lumea și sensul ei divin. Eu nu voi fi decât un călător, alături de voi, în dorința sinceră de a vă împărtăși din gândurile mele, din greșelile mele, din ceea ce învăț de la psihologii cu care lucrez dar și de a învăța de la voi, de a dezbate și a comenta împreună păreri, opinii, reflecții despre marile și etern-misterioasele teme ale umanului: iubirea, prietenia, timpul, succesul, eșecul, teama, furia, dreptatea și nedreptatea, singurătatea, depresia, speranța... Pana atunci, va las sa cititi gandurile mele ... DISCLAIMER COPYRIGHT PROTECTED. Toate informatiile si materialele (text) folosite in acest blog sunt rezervate in exclusivitate autorului. Folosirea oricarui text, imagine, material, fisier sau obiect de constructie din acest blog in alte scopuri decat cele necomerciale si cele specificate in site fara acordul scris al autorului este interzisa fiind protejate de legea dreptului de autor. Folosirea textelor se va face cu citarea sursei. Pozele folosite sunt preluate de pe Google/Pinterest/Google+ si sunt protejate de drepturi de autor. Autorul acestui blog nu isi asuma responsabilitatea pentru redistribuirea continutului acestui site inafara scopului destinat.

3 gânduri despre „Alexandru Chermeleu: Cum sa NU minti o Femeie!

  1. Femeia se lasă mințită tocmai pentru că își dorește să uite de timpul ce trece ne îndurător peste sufletul ei. Săi fie mai ușor sa uite neîmplinirile și eșecurile…privește adânc în ochii unei femei și vei găsii acolo tot ceea ce nu poate fii spus sau scris vreodată.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: