Alexandru Chermeleu: Ce înseamnă o Femeie …


O femeie inseamna lumina ce transforma noaptea cea mai lunga si întunecata in ziua așteptata cu atata sinceritate printre miliardele de stele ce se fac nevăzute in rămășițele sclipirii lor.

O femeie inseamna glasul cel mai dulce din Mulțimea de voci ce sună metalic si surd a durere.

O femeie inseamna cartea cea mai nobila si așternută in raftul fara de praf al inimii.

O femeie inseamna atingerea cea mai fină din nesfârșitele trupuri ce trec unul pe langa celălat in graba timpului.

O femeie inseamna cântecul cel mai cald din nenumăratele sunete aruncate cu tenacitate inspre urechile ce nu se lasa auzite.

O femeie inseamna izvorul cel mai pur din care îngerii isi liniștesc setea primordială de Viata.

O femeie inseamna apa cea mai lina in care zeii se scaldă din zorii infrigurați si pana la sfârșitul ceasului.

O femeie inseamna culoare atunci cand toti ceilalti pictori respira-n alb si negru.

O femeie inseamna Viata din care pruncul e zămislit cu suferinta si cu plânsul purificator.

O femeie inseamna bucuria ce a învins Tristețea secolelor uitate in avalul ființei.

O femeie inseamna focul ce a topit atâția ghețari ai Ego-ului in lupta milenara a mintii si a inimii.

O femeie inseamna pace in tropotul războaielor ce urla-n cor neliniștea.

O femeie inseamna iubire atunci cand isi deschide ochii dar si atunci cand ii Închide.

O femeie inseamna Totul pentru Barbatul care o iubeste si care merita o bucățică din inima si sufletul ei.

O Femeie inseamna Totul… și încă ceva în plus!  🙂

Publicat de Alexandru Chermeleu Personal

Mă numesc Alex Chermeleu, sunt absolvent al Liceului de Informatică ,,Grigore Moisil ” din Timișoara, licențiat în Psihologie al Universității de Vest din Timișoara și master în Sociologie Organizațională. În prezent, încerc să-mi desăvârșesc meseria de psiholog, aflându-mă, de mai bine de doi ani, într-un proces de formare în Psihologie Transpersonală sub îndrumarea unora dintre cei mai mari psihologi din țară și din străinătate. Sunt preocupat de psihologia comunicării, atât la nivel de cuplu, cât și la nivel de grupuri. Într-o epocă declarată ,,a comunicării”, care se dovedește tot mai mult că suferă de fragmentare și de lipsă de comunicare, întrebarea « Cine sunt eu ? » devine emblematică pentru epoca digitală, în care realul și virtualul se diferențiază tot mai puțin, co – participând la crearea de identități. Socraticul ,,Cunoaște-te pe tine însuți!” revine în actualitate ca un subiect major, în primul rând pentru tineri și nu numai. Mai mult decât atât, în zilele noastre, îndemnul lui Socrate nu invită doar la un proces de introspecție, el se referă la relațiile noastre sociale, de familie, de cuplu, de prietenie, de colegialitate și, în primul și în primul rând, la relația supremă a omului cu Dumnezeu. Iată de ce, dragi prieteni, la îndemnul multora dintre voi, m-am hotărât să vă invit într-o călătorie de suflet și de minte, o călătorie de cunoaștere și autocunoaștere, o călătorie în care fiecare călător poate să devină un pelerin, căci cunoscându-ne pe noi înșine învățăm să descoperim lumea și sensul ei divin. Eu nu voi fi decât un călător, alături de voi, în dorința sinceră de a vă împărtăși din gândurile mele, din greșelile mele, din ceea ce învăț de la psihologii cu care lucrez dar și de a învăța de la voi, de a dezbate și a comenta împreună păreri, opinii, reflecții despre marile și etern-misterioasele teme ale umanului: iubirea, prietenia, timpul, succesul, eșecul, teama, furia, dreptatea și nedreptatea, singurătatea, depresia, speranța... Pana atunci, va las sa cititi gandurile mele ... DISCLAIMER COPYRIGHT PROTECTED. Toate informatiile si materialele (text) folosite in acest blog sunt rezervate in exclusivitate autorului. Folosirea oricarui text, imagine, material, fisier sau obiect de constructie din acest blog in alte scopuri decat cele necomerciale si cele specificate in site fara acordul scris al autorului este interzisa fiind protejate de legea dreptului de autor. Folosirea textelor se va face cu citarea sursei. Pozele folosite sunt preluate de pe Google/Pinterest/Google+ si sunt protejate de drepturi de autor. Autorul acestui blog nu isi asuma responsabilitatea pentru redistribuirea continutului acestui site inafara scopului destinat.

Un gând despre „Alexandru Chermeleu: Ce înseamnă o Femeie …

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: