Alexandru Chermeleu: Iar daca unii se îngrasa este pentru ca nu se mai satura de iubirea celuilalt :)


Hrănindu-se cu atata pasiune din venele ce pulsează sub privirile înmărmurite ale celor doi. Iubirea ca un Boomerang. O trimiți fulgerător de dulce inspre celalalt si te lovește atât de blând înapoi, fara a aștepta un semn al ei in infinitul gândurilor. Asa iti vorbește iubirea. Gurmanzii ei sunt veșnic înfometați in a o consuma dimineata, pe stomacul gol si in nopțile reanimate de dorințele carnale ce se unesc in minte si in inima.

O prăjitura atât de dulce si de însiropata, devorata in Cofetaria plină de aromele naturale si fine ale sufletului respirat împreuna. Cand el spune mai vreau, ea il ispitește si mai rau iar cand ea isi doreste mai mult, el ii oferă neîncetat. Un schimb atât de aromat in care simțurile se înnobilează, gusturile se combina iar condimentele amorezatilor se simt in aerul ce se inspira des.

Sa musti din cel de langa tine si sa te lasi mușcat la rândul tau asa cum timpul musca neîncetat din Viata. Un nesatul ce-si celebrează ospățul inimii intr-un festin de neuitat al fericirii in doi. Iar daca unii se îngrasa este pentru ca nu se mai satura de iubirea celuilalt!

Nu e in niciun caz o campanie de slăbit. Ci una de iubit! 🙂

Publicat de Alexandru Chermeleu Personal

Mă numesc Alex Chermeleu, sunt absolvent al Liceului de Informatică ,,Grigore Moisil ” din Timișoara, licențiat în Psihologie al Universității de Vest din Timișoara și master în Sociologie Organizațională. În prezent, încerc să-mi desăvârșesc meseria de psiholog, aflându-mă, de mai bine de doi ani, într-un proces de formare în Psihologie Transpersonală sub îndrumarea unora dintre cei mai mari psihologi din țară și din străinătate. Sunt preocupat de psihologia comunicării, atât la nivel de cuplu, cât și la nivel de grupuri. Într-o epocă declarată ,,a comunicării”, care se dovedește tot mai mult că suferă de fragmentare și de lipsă de comunicare, întrebarea « Cine sunt eu ? » devine emblematică pentru epoca digitală, în care realul și virtualul se diferențiază tot mai puțin, co – participând la crearea de identități. Socraticul ,,Cunoaște-te pe tine însuți!” revine în actualitate ca un subiect major, în primul rând pentru tineri și nu numai. Mai mult decât atât, în zilele noastre, îndemnul lui Socrate nu invită doar la un proces de introspecție, el se referă la relațiile noastre sociale, de familie, de cuplu, de prietenie, de colegialitate și, în primul și în primul rând, la relația supremă a omului cu Dumnezeu. Iată de ce, dragi prieteni, la îndemnul multora dintre voi, m-am hotărât să vă invit într-o călătorie de suflet și de minte, o călătorie de cunoaștere și autocunoaștere, o călătorie în care fiecare călător poate să devină un pelerin, căci cunoscându-ne pe noi înșine învățăm să descoperim lumea și sensul ei divin. Eu nu voi fi decât un călător, alături de voi, în dorința sinceră de a vă împărtăși din gândurile mele, din greșelile mele, din ceea ce învăț de la psihologii cu care lucrez dar și de a învăța de la voi, de a dezbate și a comenta împreună păreri, opinii, reflecții despre marile și etern-misterioasele teme ale umanului: iubirea, prietenia, timpul, succesul, eșecul, teama, furia, dreptatea și nedreptatea, singurătatea, depresia, speranța... Pana atunci, va las sa cititi gandurile mele ... DISCLAIMER COPYRIGHT PROTECTED. Toate informatiile si materialele (text) folosite in acest blog sunt rezervate in exclusivitate autorului. Folosirea oricarui text, imagine, material, fisier sau obiect de constructie din acest blog in alte scopuri decat cele necomerciale si cele specificate in site fara acordul scris al autorului este interzisa fiind protejate de legea dreptului de autor. Folosirea textelor se va face cu citarea sursei. Pozele folosite sunt preluate de pe Google/Pinterest/Google+ si sunt protejate de drepturi de autor. Autorul acestui blog nu isi asuma responsabilitatea pentru redistribuirea continutului acestui site inafara scopului destinat.

2 gânduri despre „Alexandru Chermeleu: Iar daca unii se îngrasa este pentru ca nu se mai satura de iubirea celuilalt :)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: