Alexandru Chermeleu: Barbatul bun la toate


Destul de ciudata expresia asta. :)) Invoca interpretări si ridica semne de întrebare. Femeile sunt „înnebunite” dupa genul asta de barbat. Cel putin asa zic toate! 🙂 Ce femeie nu isi doreste un barbat bun la toate in viața  ei?!  🙂 Cel care iti schimba becul ars din bucatarie, repara carburatorul de la mașina, iti schimba starea de spirit si unge o inima ce a inceput sa scârțâie.

Barbatul bun la toate se distinge din Mulțimea agitata de barbati buni de „nimic”. Asa se lauda majoritatea. Si daca nu ai probat unul in Viata ta, mai este timp. Sau le poti întreba pe femeile ce au dat peste unul ca el. Iar daca-n societate apare ca un victorios demn de invidiat, acasă s-ar putea sa nu fie decat un alt barbat șters si agasat de infinitele doleanțe ale femeii de lângă el. Acele femei care nu au inteles ca nu e OK sa te lauzi cu barbatul tau decat atunci cand il ții pe post de accesoriu. Si cu toții știm ca accesoriile sunt schimbate, mai devreme sau mai tarziu! :)) Tipul asta de barbat e mai mult sub femeie, decat lângă ea.

Cand esti bun esti luat de prost iar cand esti prost nu prea mai ai cum sa fii bun. Aproape un paradox amuzant al bărbatului ce trece de la un rol la altul si care se transforma subit din barbatul cel mai „dorit”, intr-unul folosit! 🙂

Asta merita barbatul bun la toate. Iar daca esti bun la toate, s-ar putea sa nu fii bun la una singura!

Publicat de Alexandru Chermeleu Personal

Mă numesc Alex Chermeleu, sunt absolvent al Liceului de Informatică ,,Grigore Moisil ” din Timișoara, licențiat în Psihologie al Universității de Vest din Timișoara și master în Sociologie Organizațională. În prezent, încerc să-mi desăvârșesc meseria de psiholog, aflându-mă, de mai bine de doi ani, într-un proces de formare în Psihologie Transpersonală sub îndrumarea unora dintre cei mai mari psihologi din țară și din străinătate. Sunt preocupat de psihologia comunicării, atât la nivel de cuplu, cât și la nivel de grupuri. Într-o epocă declarată ,,a comunicării”, care se dovedește tot mai mult că suferă de fragmentare și de lipsă de comunicare, întrebarea « Cine sunt eu ? » devine emblematică pentru epoca digitală, în care realul și virtualul se diferențiază tot mai puțin, co – participând la crearea de identități. Socraticul ,,Cunoaște-te pe tine însuți!” revine în actualitate ca un subiect major, în primul rând pentru tineri și nu numai. Mai mult decât atât, în zilele noastre, îndemnul lui Socrate nu invită doar la un proces de introspecție, el se referă la relațiile noastre sociale, de familie, de cuplu, de prietenie, de colegialitate și, în primul și în primul rând, la relația supremă a omului cu Dumnezeu. Iată de ce, dragi prieteni, la îndemnul multora dintre voi, m-am hotărât să vă invit într-o călătorie de suflet și de minte, o călătorie de cunoaștere și autocunoaștere, o călătorie în care fiecare călător poate să devină un pelerin, căci cunoscându-ne pe noi înșine învățăm să descoperim lumea și sensul ei divin. Eu nu voi fi decât un călător, alături de voi, în dorința sinceră de a vă împărtăși din gândurile mele, din greșelile mele, din ceea ce învăț de la psihologii cu care lucrez dar și de a învăța de la voi, de a dezbate și a comenta împreună păreri, opinii, reflecții despre marile și etern-misterioasele teme ale umanului: iubirea, prietenia, timpul, succesul, eșecul, teama, furia, dreptatea și nedreptatea, singurătatea, depresia, speranța... Pana atunci, va las sa cititi gandurile mele ... DISCLAIMER COPYRIGHT PROTECTED. Toate informatiile si materialele (text) folosite in acest blog sunt rezervate in exclusivitate autorului. Folosirea oricarui text, imagine, material, fisier sau obiect de constructie din acest blog in alte scopuri decat cele necomerciale si cele specificate in site fara acordul scris al autorului este interzisa fiind protejate de legea dreptului de autor. Folosirea textelor se va face cu citarea sursei. Pozele folosite sunt preluate de pe Google/Pinterest/Google+ si sunt protejate de drepturi de autor. Autorul acestui blog nu isi asuma responsabilitatea pentru redistribuirea continutului acestui site inafara scopului destinat.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: