Alexandru Chermeleu: Barbatul unei singure femei


Sau ‘Cum stii ca l-ai întâlnit pe El’ …

Dar nu pe „el” care isi șterge apelurile din telefon atunci cand se întoarce, obosit, acasă :)) Barbatul unei singure femei este barbatul linistit. Atât in minte cat si in inima. Nu poarta-ascuns rujul mult prea evident ce se așterne pe gulerul cămășii si nici mirosul parfumat al alteia. Singurul ruj pe care il accepta e cel al femeii ce il completează. Nu face salturi gratuite printre prietenii cu care-si da pasente, lăudându-se cu cate cuceriri a bifat pe lista. Dimpotriva, singurul „salt amoros” e in patul femeii deja cucerite si iubite! 🙂 El a învățat ca in concedii nu se pleacă singur si nici mânat de alte ganduri.

Barbatul unei singure femei e cel mai sincer poet atunci cand singurele versuri rostite sunt cele ale muzei ce-l inspira in timp ce aerul ce il respira e îmbibat de chipul ei. E „clientul fidel” al unei singure trăiri asa cum fumătorul înrăit nu se desparte de țigările ce il consuma. Barbatul unei singure femei este barbatul ce s-a oprit din alergat, „împiedicându-se” in pragul inimii celei alese. Stie ca dragostea trece prin stomac dar numai atunci cand e cuprins de fluturii ce au învins cu Detașare, moliile! :))

Barbatul unei singure femei are lângă el femeia unui singur barbat. E suficient! 🙂

________________

Te invit sa citesti si cartea scrisa de mine – “Iubind-o pe Ea”. Cartea este disponibila AICI: (Acum cu TRANSPORT GRATUIT in toata tara)

http://bookzone.ro/produs/iubind-o-pe-ea/?utm_source=blog_chermeleu&utm_medium=link&utm_campaign=ad_iubind_blog

Publicat de Alexandru Chermeleu Personal

Mă numesc Alex Chermeleu, sunt absolvent al Liceului de Informatică ,,Grigore Moisil ” din Timișoara, licențiat în Psihologie al Universității de Vest din Timișoara și master în Sociologie Organizațională. În prezent, încerc să-mi desăvârșesc meseria de psiholog, aflându-mă, de mai bine de doi ani, într-un proces de formare în Psihologie Transpersonală sub îndrumarea unora dintre cei mai mari psihologi din țară și din străinătate. Sunt preocupat de psihologia comunicării, atât la nivel de cuplu, cât și la nivel de grupuri. Într-o epocă declarată ,,a comunicării”, care se dovedește tot mai mult că suferă de fragmentare și de lipsă de comunicare, întrebarea « Cine sunt eu ? » devine emblematică pentru epoca digitală, în care realul și virtualul se diferențiază tot mai puțin, co – participând la crearea de identități. Socraticul ,,Cunoaște-te pe tine însuți!” revine în actualitate ca un subiect major, în primul rând pentru tineri și nu numai. Mai mult decât atât, în zilele noastre, îndemnul lui Socrate nu invită doar la un proces de introspecție, el se referă la relațiile noastre sociale, de familie, de cuplu, de prietenie, de colegialitate și, în primul și în primul rând, la relația supremă a omului cu Dumnezeu. Iată de ce, dragi prieteni, la îndemnul multora dintre voi, m-am hotărât să vă invit într-o călătorie de suflet și de minte, o călătorie de cunoaștere și autocunoaștere, o călătorie în care fiecare călător poate să devină un pelerin, căci cunoscându-ne pe noi înșine învățăm să descoperim lumea și sensul ei divin. Eu nu voi fi decât un călător, alături de voi, în dorința sinceră de a vă împărtăși din gândurile mele, din greșelile mele, din ceea ce învăț de la psihologii cu care lucrez dar și de a învăța de la voi, de a dezbate și a comenta împreună păreri, opinii, reflecții despre marile și etern-misterioasele teme ale umanului: iubirea, prietenia, timpul, succesul, eșecul, teama, furia, dreptatea și nedreptatea, singurătatea, depresia, speranța... Pana atunci, va las sa cititi gandurile mele ... DISCLAIMER COPYRIGHT PROTECTED. Toate informatiile si materialele (text) folosite in acest blog sunt rezervate in exclusivitate autorului. Folosirea oricarui text, imagine, material, fisier sau obiect de constructie din acest blog in alte scopuri decat cele necomerciale si cele specificate in site fara acordul scris al autorului este interzisa fiind protejate de legea dreptului de autor. Folosirea textelor se va face cu citarea sursei. Pozele folosite sunt preluate de pe Google/Pinterest/Google+ si sunt protejate de drepturi de autor. Autorul acestui blog nu isi asuma responsabilitatea pentru redistribuirea continutului acestui site inafara scopului destinat.

8 gânduri despre „Alexandru Chermeleu: Barbatul unei singure femei

   1. pot să te contrazic??? Din experienţa mea, nu cred că există…sunt doar în vise, cărţi, poezii…e valabil şi pentru femei…scuze

    Apreciază

 1. EXISTA…TREBUIE DOAR SA STIM SA-I VEDEM SI….MULT MAI IMPORTANT, TREBUIE SA STIM SI NOI CUM SA-L FCEM SA FIE BARBATUL UNEI SINGURE FEMEI. REALIST VORBIND, NU INTOTDEAUNA CAND UN BARBAT INLOCUIESTE FEMEIA CU O ALTA FEMEIE, ESTE VINA LUI….

  Apreciază

 2. Tot ce e important in viata este ce iti doresti.Cu siguranta vei primi barbatul unei singure femei,daca asta iti doresti?Intrebarea este insa:tu poti fi femeia unui singur barbat,pentru ca Universul conspira la indeplinirea dorintei,numai dupa ce tu au trimis catre el bucati consistente de actiuni sincere si franturi de ganduri clare si puternice!

  Dupa o vreme,dupa mult exercitiu de cunoastere,dupa multe emotii risipite si ganduri pierdute in noapte,am aflat ca pot fi femeia unui singur barbat!!!Si,ghici ce?Mi-am primit de la viata cadoul: BARBATUL MEU!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: