Alexandru Chermeleu: Cum sa-ti ții barbatul acasă :-)


Mi-am adus aminte de o întrebare citită in graba pe un forum dedicat sexului „slab”. O întrebare a unei tinere anonime, derutata in drumul ei spre fericire 🙂 „Cum sa iti ții barbatul acasă?”. Interesant este ca unele răspunsuri veneau tot ca întrebări: „Chiar asa … Cum? As vrea si eu sa stiu”. „Si eu!” … Răspunse o alta domnișoara la fel de nedumerită ca primele doua. De fapt, întreaga comunitate de pe acel forum trăia într-o ceata totala a mintii si a inimii. Eu cred ca întrebarea asta trebuia scrisă pe un forum de barbati! Cu siguranța se găsea unul mai breaz sa ii răspundă ca la carte! :)) Sau, si mai bine, pe un forum de animale de companie. Pentru ca unele femei nu isi pot „anestezia” masculii decat punându-le o lesa. Si aia scurta.

Iar cele care inca sunt in Căutarea unui „îndrumar” de „păstrare a bărbatului la domiciliu” , ar putea avea niste surprize. Mai mult sau mai putin plăcute! Pana la urma, exista multe moduri de a țintui un bărbat la loc ferit de ispite. Fiecare cu imaginația lui!

Unele ar putea încerca sa il închidă in casa.
Iar primul lucru pe care trebuie sa il faci e sa ii tai si netul. Precum si accesul la vecinii binevoitori ce ar putea sa-i dea parola de la wireless-ul lor! In fond, barbatul a fost mereu inventiv si plin de soluții. Iar daca nici asta nu este îndeajuns, ai putea chiar sa il legi de pat. Si cu un calus in gura. Un barbat care tace poate fi mai vulnerabil decât o femeie care strigă! 🙂 Mai ales atunci cand nu are acces la „informații”!

Iar daca nici asa nu poti sa-l „domolești” poate ar trebui sa conștientizezi faptul ca o femeie trebuie sa ii asigure bărbatului de langa ea un climat iubitor si călduros. Un acoperiș unde cei doi se întâlnesc in iubire si nu in lupte-acerbe. Un loc in care ambii se unesc sub acelasi semn curat al liniștii sufletești.

Iar cand niciuna din cele enumerate nu da roade, poate ar fi cazul sa înțelegi ca, de multe ori, nu trebuie sa schimbi parola si nici climatul … ci doar barbatul! 🙂

Publicat de Alexandru Chermeleu Personal

Mă numesc Alex Chermeleu, sunt absolvent al Liceului de Informatică ,,Grigore Moisil ” din Timișoara, licențiat în Psihologie al Universității de Vest din Timișoara și master în Sociologie Organizațională. În prezent, încerc să-mi desăvârșesc meseria de psiholog, aflându-mă, de mai bine de doi ani, într-un proces de formare în Psihologie Transpersonală sub îndrumarea unora dintre cei mai mari psihologi din țară și din străinătate. Sunt preocupat de psihologia comunicării, atât la nivel de cuplu, cât și la nivel de grupuri. Într-o epocă declarată ,,a comunicării”, care se dovedește tot mai mult că suferă de fragmentare și de lipsă de comunicare, întrebarea « Cine sunt eu ? » devine emblematică pentru epoca digitală, în care realul și virtualul se diferențiază tot mai puțin, co – participând la crearea de identități. Socraticul ,,Cunoaște-te pe tine însuți!” revine în actualitate ca un subiect major, în primul rând pentru tineri și nu numai. Mai mult decât atât, în zilele noastre, îndemnul lui Socrate nu invită doar la un proces de introspecție, el se referă la relațiile noastre sociale, de familie, de cuplu, de prietenie, de colegialitate și, în primul și în primul rând, la relația supremă a omului cu Dumnezeu. Iată de ce, dragi prieteni, la îndemnul multora dintre voi, m-am hotărât să vă invit într-o călătorie de suflet și de minte, o călătorie de cunoaștere și autocunoaștere, o călătorie în care fiecare călător poate să devină un pelerin, căci cunoscându-ne pe noi înșine învățăm să descoperim lumea și sensul ei divin. Eu nu voi fi decât un călător, alături de voi, în dorința sinceră de a vă împărtăși din gândurile mele, din greșelile mele, din ceea ce învăț de la psihologii cu care lucrez dar și de a învăța de la voi, de a dezbate și a comenta împreună păreri, opinii, reflecții despre marile și etern-misterioasele teme ale umanului: iubirea, prietenia, timpul, succesul, eșecul, teama, furia, dreptatea și nedreptatea, singurătatea, depresia, speranța... Pana atunci, va las sa cititi gandurile mele ... DISCLAIMER COPYRIGHT PROTECTED. Toate informatiile si materialele (text) folosite in acest blog sunt rezervate in exclusivitate autorului. Folosirea oricarui text, imagine, material, fisier sau obiect de constructie din acest blog in alte scopuri decat cele necomerciale si cele specificate in site fara acordul scris al autorului este interzisa fiind protejate de legea dreptului de autor. Folosirea textelor se va face cu citarea sursei. Pozele folosite sunt preluate de pe Google/Pinterest/Google+ si sunt protejate de drepturi de autor. Autorul acestui blog nu isi asuma responsabilitatea pentru redistribuirea continutului acestui site inafara scopului destinat.

3 gânduri despre „Alexandru Chermeleu: Cum sa-ti ții barbatul acasă :-)

  1. Se speculează mult pe tema aceasta. Unele persoane afirmă că soluția este să aibă grijă de barbat în sensul de a avea stomacul plin și ouțele goale … personal nu cred că este îndeajuns nici pe departe, dar măcar e un început bun. 🙂

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: