Alexandru Chermeleu: Cum mint bărbații


Sunt femei cărora le place sa fie mințite si barbati care se pricep de minune la asta. Sunt barbati care iti recita din Shakespeare si falsează atat de rau si femei care-l iubesc pe Byron, deși nu l-au cunoscut niciodata 🙂

Barbati care te „pun” in versuri dar uita sa te „memoreze” si femei care se lasa „citite” de niste masculi cel putin repetenți. Si sunt acei barbati care te invita la teatru fara a sti ca cei mai „buni” actori sunt protagoniștii propriilor drame. Si femei invitate la film de barbati care pocesc romantismul fara a bagă de seama ca filmul pe care urmează sa il vadă e mai lung decat dragostea ce si-o declara atât de siropos. Si mai sunt barbati care te adulmeca si te atrag in Viata lor atunci cand au eșuat teribil in a intra cu forța in a ta.

Sunt barbati care te mint cu zâmbetul pe buze si cu mana in buzunar si femei care închid ochii si isi isi acoperă urechile in numele unei iubiri gresit intelese. Acei barbati care te ademenesc in patul nefăcut si imprimat de promisiuni mărunte si acele femei care accepta totul si nimic in plus de dragul de a nu ramane singure.

Sunt barbati care pleacă dupa țigări si se întorc a doua zi iar altii care merg la „pescuit” si nu se mai întorc deloc! 🙂 Si femei care ii cred, atunci cand singurul raspuns primit intre doua lacrimi aruncate in telefon e si răspunsul potrivit. Iar unele se si mărita cu ei, punandu-si voalul minciunii si umbrele măștilor peste fata.

Si mai sunt barbati care mint cu nerușinare si lovesc tot ce le sta in cale si femei care se mint singure cand ele vad doar calea asta. Pentru ca asa cum mint barbatii asa se mint si femeile. La inceput mai putin iar mai apoi din ce in ce mai mult. Iar atunci cand crezi intr-o minciuna ai încetat sa crezi, cu adevarat, in tine. Deși, e lesne de inteles ca uneori trebuie sa te „arzi” pentru a descoperi ce se ascunde in spatele cortinei vietii.

Cum mint barbatii? Asa cum le permit femeile. Iar la final de poveste, amandoi au înghițit aceleași drame. Pentru ca nu exista drama mai acută decat aceea de a te minți singur 🙂

_______

Prima mea carte, „Iubind-o pe Ea” poate fi comandata la numerele de telefon 0751 492 686; 031 438 28 22 sau online:

http://bookzone.ro/produs/iubind-o-pe-ea/

Publicat de Alexandru Chermeleu Personal

Mă numesc Alex Chermeleu, sunt absolvent al Liceului de Informatică ,,Grigore Moisil ” din Timișoara, licențiat în Psihologie al Universității de Vest din Timișoara și master în Sociologie Organizațională. În prezent, încerc să-mi desăvârșesc meseria de psiholog, aflându-mă, de mai bine de doi ani, într-un proces de formare în Psihologie Transpersonală sub îndrumarea unora dintre cei mai mari psihologi din țară și din străinătate. Sunt preocupat de psihologia comunicării, atât la nivel de cuplu, cât și la nivel de grupuri. Într-o epocă declarată ,,a comunicării”, care se dovedește tot mai mult că suferă de fragmentare și de lipsă de comunicare, întrebarea « Cine sunt eu ? » devine emblematică pentru epoca digitală, în care realul și virtualul se diferențiază tot mai puțin, co – participând la crearea de identități. Socraticul ,,Cunoaște-te pe tine însuți!” revine în actualitate ca un subiect major, în primul rând pentru tineri și nu numai. Mai mult decât atât, în zilele noastre, îndemnul lui Socrate nu invită doar la un proces de introspecție, el se referă la relațiile noastre sociale, de familie, de cuplu, de prietenie, de colegialitate și, în primul și în primul rând, la relația supremă a omului cu Dumnezeu. Iată de ce, dragi prieteni, la îndemnul multora dintre voi, m-am hotărât să vă invit într-o călătorie de suflet și de minte, o călătorie de cunoaștere și autocunoaștere, o călătorie în care fiecare călător poate să devină un pelerin, căci cunoscându-ne pe noi înșine învățăm să descoperim lumea și sensul ei divin. Eu nu voi fi decât un călător, alături de voi, în dorința sinceră de a vă împărtăși din gândurile mele, din greșelile mele, din ceea ce învăț de la psihologii cu care lucrez dar și de a învăța de la voi, de a dezbate și a comenta împreună păreri, opinii, reflecții despre marile și etern-misterioasele teme ale umanului: iubirea, prietenia, timpul, succesul, eșecul, teama, furia, dreptatea și nedreptatea, singurătatea, depresia, speranța... Pana atunci, va las sa cititi gandurile mele ... DISCLAIMER COPYRIGHT PROTECTED. Toate informatiile si materialele (text) folosite in acest blog sunt rezervate in exclusivitate autorului. Folosirea oricarui text, imagine, material, fisier sau obiect de constructie din acest blog in alte scopuri decat cele necomerciale si cele specificate in site fara acordul scris al autorului este interzisa fiind protejate de legea dreptului de autor. Folosirea textelor se va face cu citarea sursei. Pozele folosite sunt preluate de pe Google/Pinterest/Google+ si sunt protejate de drepturi de autor. Autorul acestui blog nu isi asuma responsabilitatea pentru redistribuirea continutului acestui site inafara scopului destinat.

2 gânduri despre „Alexandru Chermeleu: Cum mint bărbații

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: