Ferește-te din calea unei femei care a încetat sa mai iubească


„Femeia te ridica, Femeia te coboară”. Te ridica in Rai atunci cand cunoaște fericirea. Te coboară in Iad atunci cand nu o meriți.Iar daca nu ti-a fost bine cu ea, s-ar putea sa iti fie mai bine fara ea. S-ar putea. Cel puțin, ei ii va fi mai bine fara tine. Fara doar si poate.

Am citit o „vorba” undeva: „Daca am pierdut ceva inseamna ca nu am avut nevoie de acel ceva”. Sau poate nu ai stiut sa ai grija de acel ceva sau … cineva. Un lucru la care multi nu s-au gândit pana acum. Multi barbati uita faptul ca femeia nu vine in Viata lor cu kilometrajul inimii dat peste cap. Orice femeie are o limita. Iar daca tu nu ai stiut sa o iubesti ca la carte, cu siguranța o va iubi un altul, mai departe. Mult mai departe de orice șoaptă la care a tresărit atunci cand ai cunoscut-o.

Femeia nu se iubeste cu pauze si nici cu degetul pe butonul de rewind. Pentru ca atunci cand te-ai oprit din iubit, ai apăsat inconștient butonul de stop. Iar cand pui stop, așteaptă-te sa pierzi din privirea senina a femeii de langa tine. Sa pierzi din gustul fraged al trupului învinețit de degetele ce nu au stiut sa o ocrotească si de zâmbetul de copil pe care il pastreaza cu atata seninătate in baierele inimii. De buzele dulci si cărnoase ce vor uita sa mai sărute chipul tau, de cuvintele alintate si parca ascunse in ecoul singurătății si de fiorii unui întârziat suspin al fiintei.

Femeia care a încetat sa te iubească se evapora din amprenta inimii tale si se scurge inevitabil printre urmele rămase in amintirile clipelor împărtășite in doi. Sărut-o, prețuiește-o si iubeste-o. Altminteri, te vei uita paralizat de pe margine, cum altcineva ii va oferi toate aceste lucruri.

Ferește-te din calea unei femei care a încetat sa mai iubească!

Va parjoli pământul, isi va înghiți amintirile si tot nu se va uita inapoi!

___________

Nu ai achiziționat inca, prima mea carte? Iubind-o pe Ea e acum in stoc! Pune mâna pe ea!:) Comand-o acum! De unde? De aici:

http://bookzone.ro/produs/iubind-o-pe-ea/

Publicat de Alexandru Chermeleu Personal

Mă numesc Alex Chermeleu, sunt absolvent al Liceului de Informatică ,,Grigore Moisil ” din Timișoara, licențiat în Psihologie al Universității de Vest din Timișoara și master în Sociologie Organizațională. În prezent, încerc să-mi desăvârșesc meseria de psiholog, aflându-mă, de mai bine de doi ani, într-un proces de formare în Psihologie Transpersonală sub îndrumarea unora dintre cei mai mari psihologi din țară și din străinătate. Sunt preocupat de psihologia comunicării, atât la nivel de cuplu, cât și la nivel de grupuri. Într-o epocă declarată ,,a comunicării”, care se dovedește tot mai mult că suferă de fragmentare și de lipsă de comunicare, întrebarea « Cine sunt eu ? » devine emblematică pentru epoca digitală, în care realul și virtualul se diferențiază tot mai puțin, co – participând la crearea de identități. Socraticul ,,Cunoaște-te pe tine însuți!” revine în actualitate ca un subiect major, în primul rând pentru tineri și nu numai. Mai mult decât atât, în zilele noastre, îndemnul lui Socrate nu invită doar la un proces de introspecție, el se referă la relațiile noastre sociale, de familie, de cuplu, de prietenie, de colegialitate și, în primul și în primul rând, la relația supremă a omului cu Dumnezeu. Iată de ce, dragi prieteni, la îndemnul multora dintre voi, m-am hotărât să vă invit într-o călătorie de suflet și de minte, o călătorie de cunoaștere și autocunoaștere, o călătorie în care fiecare călător poate să devină un pelerin, căci cunoscându-ne pe noi înșine învățăm să descoperim lumea și sensul ei divin. Eu nu voi fi decât un călător, alături de voi, în dorința sinceră de a vă împărtăși din gândurile mele, din greșelile mele, din ceea ce învăț de la psihologii cu care lucrez dar și de a învăța de la voi, de a dezbate și a comenta împreună păreri, opinii, reflecții despre marile și etern-misterioasele teme ale umanului: iubirea, prietenia, timpul, succesul, eșecul, teama, furia, dreptatea și nedreptatea, singurătatea, depresia, speranța... Pana atunci, va las sa cititi gandurile mele ... DISCLAIMER COPYRIGHT PROTECTED. Toate informatiile si materialele (text) folosite in acest blog sunt rezervate in exclusivitate autorului. Folosirea oricarui text, imagine, material, fisier sau obiect de constructie din acest blog in alte scopuri decat cele necomerciale si cele specificate in site fara acordul scris al autorului este interzisa fiind protejate de legea dreptului de autor. Folosirea textelor se va face cu citarea sursei. Pozele folosite sunt preluate de pe Google/Pinterest/Google+ si sunt protejate de drepturi de autor. Autorul acestui blog nu isi asuma responsabilitatea pentru redistribuirea continutului acestui site inafara scopului destinat.

3 gânduri despre „Ferește-te din calea unei femei care a încetat sa mai iubească

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: