Nu femeia dezbracata din fata ta e premiul cel mare. Iubirea e!


De dezbrăcat, se poate dezbraca oricine. Mai usor de haine si mai greu de restul! :))

Nu cred ca exista barbat de pe aceasta planeta care sa comenteze in fata unei femei dezbrăcate. Poate doar misoginii. Dar nici măcar ei. In fata unei femei dezbrăcate nu mai ai timp de discuții sau critici. In fata unei femei dezbrăcate înmărmurești si te topești. Aproape instant.

O femeie dezbracata este asemenea unei cărți de care te-ai îndrăgostit pe loc si ai inceput sa gusti usor din rândurile așezate cu atata iscusință in fata irisului injectat si care vrea mai mult si din ce in ce mai mult. Iar atunci cand ai terminat de citit, o recitești. De câte ori simti. Fara a atinge un anumit punct critic de saturație.

Femeia dezbracata nu este decat preludiul bărbatului care a biruit seducția si care a înfruntat furcile caudine ale cuceritorului. O femeie dezbracata este asemenea unei invitații senzuale la iubire. Atunci cand simti si recunoști aceste trairi. Nu toti barbatii sunt in stare de asa ceva.

Sa dezbraci e usor. Unele o fac singure si fara niciun motiv suficient de bun. Dar sa dezbraci o femeie de ganduri, de suferinta si de fantomele care ii bântuie mintea si inima este un proces greoi si o lupta la care se pleacă întotdeauna in doi.

O femeie dezbracata este sexy. Cel putin, asa ar trebui sa se simtă. Mai întai in fata oglinzii si mai apoi in fata celui care merita sa o vadă asa. O femeie dezbracata nu este un premiu. Decat in ochii masculilor frustrați si intr-o continua competiție nevrotică a simțurilor primare. Mai mult sau mai putin dezvoltate 🙂 Suntem satuli de cuceritorii de Weekend care se fălesc cu asa zisele „victime” cu pielea fina. Suntem la fel fel de satuli si de femeile care considera ca asemenea barbati sunt „cool”.

Femeia autentica isi dorește un barbat autentic. Si atunci cand este dezbracata si cand este îmbrăcată din cap pana in picioare. Ea nu este un premiu si nici lozul câștigător al celui care a „jucat” si a „ghicit” numerele. Femeia dezbracata si autentica este precum un manual al iubirii si al dăruirii totale si necondiționate. Dar nu in fata bărbatului repetent, ci in fata celui care si-a facut „temele” si a câștigat, intr-un final, un loc in inima ei.

Oricine poate dezbraca o femeie iar o femeie se poate dezbraca in fata oricui. Dar nu oricine o poate iubi! 🙂

_________

Cartea Iubind-o pe Ea se poate comanda direct de pe shop! Ce mai astepti? Click aici:

http://bookzone.ro/produs/iubind-o-pe-ea/

Publicat de Alexandru Chermeleu Personal

Mă numesc Alex Chermeleu, sunt absolvent al Liceului de Informatică ,,Grigore Moisil ” din Timișoara, licențiat în Psihologie al Universității de Vest din Timișoara și master în Sociologie Organizațională. În prezent, încerc să-mi desăvârșesc meseria de psiholog, aflându-mă, de mai bine de doi ani, într-un proces de formare în Psihologie Transpersonală sub îndrumarea unora dintre cei mai mari psihologi din țară și din străinătate. Sunt preocupat de psihologia comunicării, atât la nivel de cuplu, cât și la nivel de grupuri. Într-o epocă declarată ,,a comunicării”, care se dovedește tot mai mult că suferă de fragmentare și de lipsă de comunicare, întrebarea « Cine sunt eu ? » devine emblematică pentru epoca digitală, în care realul și virtualul se diferențiază tot mai puțin, co – participând la crearea de identități. Socraticul ,,Cunoaște-te pe tine însuți!” revine în actualitate ca un subiect major, în primul rând pentru tineri și nu numai. Mai mult decât atât, în zilele noastre, îndemnul lui Socrate nu invită doar la un proces de introspecție, el se referă la relațiile noastre sociale, de familie, de cuplu, de prietenie, de colegialitate și, în primul și în primul rând, la relația supremă a omului cu Dumnezeu. Iată de ce, dragi prieteni, la îndemnul multora dintre voi, m-am hotărât să vă invit într-o călătorie de suflet și de minte, o călătorie de cunoaștere și autocunoaștere, o călătorie în care fiecare călător poate să devină un pelerin, căci cunoscându-ne pe noi înșine învățăm să descoperim lumea și sensul ei divin. Eu nu voi fi decât un călător, alături de voi, în dorința sinceră de a vă împărtăși din gândurile mele, din greșelile mele, din ceea ce învăț de la psihologii cu care lucrez dar și de a învăța de la voi, de a dezbate și a comenta împreună păreri, opinii, reflecții despre marile și etern-misterioasele teme ale umanului: iubirea, prietenia, timpul, succesul, eșecul, teama, furia, dreptatea și nedreptatea, singurătatea, depresia, speranța... Pana atunci, va las sa cititi gandurile mele ... DISCLAIMER COPYRIGHT PROTECTED. Toate informatiile si materialele (text) folosite in acest blog sunt rezervate in exclusivitate autorului. Folosirea oricarui text, imagine, material, fisier sau obiect de constructie din acest blog in alte scopuri decat cele necomerciale si cele specificate in site fara acordul scris al autorului este interzisa fiind protejate de legea dreptului de autor. Folosirea textelor se va face cu citarea sursei. Pozele folosite sunt preluate de pe Google/Pinterest/Google+ si sunt protejate de drepturi de autor. Autorul acestui blog nu isi asuma responsabilitatea pentru redistribuirea continutului acestui site inafara scopului destinat.

6 gânduri despre „Nu femeia dezbracata din fata ta e premiul cel mare. Iubirea e!

  1. Imi plac foarte mult cuvintele tale,si deși sunt un bărbat sunt perfect de acord cu acele lucruri despre gentlemani si nu numai.felicitari pt tot ceea ce faci si pt ceea ce simți pt ca daca nu ai simți asta ma gândesc ca nu ai scrie,si nu ma refer la faptul neaparat sa fi trecut prin tot ce ai scris.pt ca eu ma regăsesc in unele trăiri din aceste cuvinte iti multumesc.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: