Te cunosc de undeva?!


Poate din cămările inimii luminate de zâmbetul tau ce nu se lasa pervertit de rau. Sau poate de pe străzile prăfuite de pașii ce au obosit sa caute o iubire atât de pura si autentica. Te cunosc de undeva? Sau doar imaginea ta ce naște năluci o port in minte si in inima asa cum tu ai învățat sa ma porți in chipul cel mai fin si conturat de anii scurși cu graba in nesimtirea vesniciei noastre. Te cunosc de undeva? Poate din rândurile așternute cu atata iubire pe hârtia pătată cu grija de cerneala neagră albastruie si vie. Sau poate din visele in care te caut atât de mult si te gasesc de atâtea ori … femeie!

Te cunosc de undeva? Din golurile umplute de fericirea împărtășită in doi si din stațiile ce adăpostesc atâția oameni ce așteaptă-un autobuz numit: Iubire! Din drumurile bătătorite cu truda si înmuiate in lacrimile transparente ale suferinței tămăduitoare. Poate din aceasta Viata sau dintr-o Viata viitoare in care doua inimi isi rostesc pe veci, credința!

Te cunosc de undeva? Atunci cand trec pe langa oamenii mirați de maștile trecutului si cand respir aerul curat de cald in absenta unui „Tu” atât de drag! Asa cum păsările se cunosc cu cerurile si vorbesc aceeași limba de demult. Asemenea sufletelor pereche ce trăiesc un deja vu atât de viu si sincer.

Te cunosc de undeva … Pentru ca doar asa am ajuns sa ma cunosc pe mine! 🙂

____________

fragment – „Iubind-o pe Ea”! Comanda cartea si cunoaște liniștea! 

Comenzi telefonice: 0751 492 686

Comenzi online: http://bookzone.ro/produs/iubind-o-pe-ea/

Publicat de Alexandru Chermeleu Personal

Mă numesc Alex Chermeleu, sunt absolvent al Liceului de Informatică ,,Grigore Moisil ” din Timișoara, licențiat în Psihologie al Universității de Vest din Timișoara și master în Sociologie Organizațională. În prezent, încerc să-mi desăvârșesc meseria de psiholog, aflându-mă, de mai bine de doi ani, într-un proces de formare în Psihologie Transpersonală sub îndrumarea unora dintre cei mai mari psihologi din țară și din străinătate. Sunt preocupat de psihologia comunicării, atât la nivel de cuplu, cât și la nivel de grupuri. Într-o epocă declarată ,,a comunicării”, care se dovedește tot mai mult că suferă de fragmentare și de lipsă de comunicare, întrebarea « Cine sunt eu ? » devine emblematică pentru epoca digitală, în care realul și virtualul se diferențiază tot mai puțin, co – participând la crearea de identități. Socraticul ,,Cunoaște-te pe tine însuți!” revine în actualitate ca un subiect major, în primul rând pentru tineri și nu numai. Mai mult decât atât, în zilele noastre, îndemnul lui Socrate nu invită doar la un proces de introspecție, el se referă la relațiile noastre sociale, de familie, de cuplu, de prietenie, de colegialitate și, în primul și în primul rând, la relația supremă a omului cu Dumnezeu. Iată de ce, dragi prieteni, la îndemnul multora dintre voi, m-am hotărât să vă invit într-o călătorie de suflet și de minte, o călătorie de cunoaștere și autocunoaștere, o călătorie în care fiecare călător poate să devină un pelerin, căci cunoscându-ne pe noi înșine învățăm să descoperim lumea și sensul ei divin. Eu nu voi fi decât un călător, alături de voi, în dorința sinceră de a vă împărtăși din gândurile mele, din greșelile mele, din ceea ce învăț de la psihologii cu care lucrez dar și de a învăța de la voi, de a dezbate și a comenta împreună păreri, opinii, reflecții despre marile și etern-misterioasele teme ale umanului: iubirea, prietenia, timpul, succesul, eșecul, teama, furia, dreptatea și nedreptatea, singurătatea, depresia, speranța... Pana atunci, va las sa cititi gandurile mele ... DISCLAIMER COPYRIGHT PROTECTED. Toate informatiile si materialele (text) folosite in acest blog sunt rezervate in exclusivitate autorului. Folosirea oricarui text, imagine, material, fisier sau obiect de constructie din acest blog in alte scopuri decat cele necomerciale si cele specificate in site fara acordul scris al autorului este interzisa fiind protejate de legea dreptului de autor. Folosirea textelor se va face cu citarea sursei. Pozele folosite sunt preluate de pe Google/Pinterest/Google+ si sunt protejate de drepturi de autor. Autorul acestui blog nu isi asuma responsabilitatea pentru redistribuirea continutului acestui site inafara scopului destinat.

2 gânduri despre „Te cunosc de undeva?!

  1. De unde vine cunoașterea-necunoașterea asta intempestivă, vine chestiunea.
    Vine, zic eu, de la oftatul cu care, în fapt, fiecare propoziție începe prin a se scrie singură. Alunecă între perdelele din tifon, fluturânde, ale cherhanalei din Vama memoriei mele, se împiedică-n sticla de bere pe jumătate îngropată în nisipul Costineștiului cu buzunarele goale.
    http://foaiededrumlung.blogspot.ca/

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: