Te iubesc frumos!


Cum ar fi daca am înlocui, măcar pentru o zi sau pentru o clipa expresia „Te rog frumos” cu „Te iubesc frumos!”? Pentru o frântură de gând sa ii spui celui de langa tine aceste cuvinte pline de tu si el. Pline de trupurile voastre îmbrățișate atunci cand toti ceilalți isi îndepărtează mâinile, pline de glasul vostru tandru atunci cand toti ceilalți se pierd tăcuți in propriile umbre.

Te iubesc frumos sa ma lasi in sufletul si inima ta. Promit sa le ocrotesc asa cum o mama isi ocrotește pruncul nou născut la sânul ei de femeie.

Te iubesc frumos sa ma ierți pentru toate clipele aruncate in focul ignorantei atunci cand am fost prea slab sa fac ceea ce simt.

Te iubesc frumos sa ma asculti atunci cand iti șoptesc cât te iubesc si sa ma citești atunci cand gasesc bucăți din tine in fiecare rând pe care il Aștern in cartea noastră.

Te iubesc frumos sa rămâi langa trupul meu gol si tremurând a tine asa cum degetele tremura in umbra unui frig prea aspru.

Te iubesc frumos sa iti închizi ochii si sa ii lasi mereu inchisi doar pentru a-ti imagina atingerea ce a născut atâtea reacții in corpul meu de barbat care iubeste. Un trup de barbat care iubeste un trup de femeie si o inima ce o imbratiseaza pe alta. Un suflet încins de cei mai puternici aburi proveniți din vulcanul de emoții si trairi ce il stârnești in noi.

Te iubesc frumos sa fii tu, chiar si in cele mai întunecate zile, asa cum florile isi pastreaza culorile intacte la căpătâiul Nopților albastru de negre iar frunzele picate in agonia vântului pastreaza Viata in membrana celulelor infinit de multe.

Te iubesc frumos sa citești aceste randuri si sa le ascunzi in minte. Sa le recitești si sa le ascunzi in inima dar niciodata departe de mine sau de noi.

Acum poti reveni si poti spune din nou „Te rog frumos”.

Dar cât de divin suna „Te iubesc frumos” … 🙂

___________

Daca ti-a plăcut acest articol si daca iti place blogul meu, Votează-l in cursa pentru cel mai bun blog din țară cu un click pe linkul următor: http://www.radardemedia.ro/finala-premiilor-radar-de-media-2015-cel-mai-bun-blog/
Iti multumesc!

Publicat de Alexandru Chermeleu Personal

Mă numesc Alex Chermeleu, sunt absolvent al Liceului de Informatică ,,Grigore Moisil ” din Timișoara, licențiat în Psihologie al Universității de Vest din Timișoara și master în Sociologie Organizațională. În prezent, încerc să-mi desăvârșesc meseria de psiholog, aflându-mă, de mai bine de doi ani, într-un proces de formare în Psihologie Transpersonală sub îndrumarea unora dintre cei mai mari psihologi din țară și din străinătate. Sunt preocupat de psihologia comunicării, atât la nivel de cuplu, cât și la nivel de grupuri. Într-o epocă declarată ,,a comunicării”, care se dovedește tot mai mult că suferă de fragmentare și de lipsă de comunicare, întrebarea « Cine sunt eu ? » devine emblematică pentru epoca digitală, în care realul și virtualul se diferențiază tot mai puțin, co – participând la crearea de identități. Socraticul ,,Cunoaște-te pe tine însuți!” revine în actualitate ca un subiect major, în primul rând pentru tineri și nu numai. Mai mult decât atât, în zilele noastre, îndemnul lui Socrate nu invită doar la un proces de introspecție, el se referă la relațiile noastre sociale, de familie, de cuplu, de prietenie, de colegialitate și, în primul și în primul rând, la relația supremă a omului cu Dumnezeu. Iată de ce, dragi prieteni, la îndemnul multora dintre voi, m-am hotărât să vă invit într-o călătorie de suflet și de minte, o călătorie de cunoaștere și autocunoaștere, o călătorie în care fiecare călător poate să devină un pelerin, căci cunoscându-ne pe noi înșine învățăm să descoperim lumea și sensul ei divin. Eu nu voi fi decât un călător, alături de voi, în dorința sinceră de a vă împărtăși din gândurile mele, din greșelile mele, din ceea ce învăț de la psihologii cu care lucrez dar și de a învăța de la voi, de a dezbate și a comenta împreună păreri, opinii, reflecții despre marile și etern-misterioasele teme ale umanului: iubirea, prietenia, timpul, succesul, eșecul, teama, furia, dreptatea și nedreptatea, singurătatea, depresia, speranța... Pana atunci, va las sa cititi gandurile mele ... DISCLAIMER COPYRIGHT PROTECTED. Toate informatiile si materialele (text) folosite in acest blog sunt rezervate in exclusivitate autorului. Folosirea oricarui text, imagine, material, fisier sau obiect de constructie din acest blog in alte scopuri decat cele necomerciale si cele specificate in site fara acordul scris al autorului este interzisa fiind protejate de legea dreptului de autor. Folosirea textelor se va face cu citarea sursei. Pozele folosite sunt preluate de pe Google/Pinterest/Google+ si sunt protejate de drepturi de autor. Autorul acestui blog nu isi asuma responsabilitatea pentru redistribuirea continutului acestui site inafara scopului destinat.

2 gânduri despre „Te iubesc frumos!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: