Barbatul perfect nu bea, nu fumează si nu face sex


Poate nu face sex cu altele. Altminteri, ar fi groaznic sa aveți un asemenea barbat langa voi. Sigur, multe femei isi doresc un barbat nefumător, un barbat care sa nu isi stoarcă buretele suferințelor in prima bodega de „lux” din cartier. Dar unul care nu face sex?

Barbatul bibelou. Gata de împachetat si pus in sertarul comod al mintii si al inimii. Barbatul de buzunar. Gata oricand sa te consoleze si sa iti alinte simțurile in cele mai îndoielnice ceasuri. Un asemenea barbat nu il găsești decat in filme. Dar in filmele regizate foarte bine si cu niste actori consacrați. Asemenea bărbatului perfect. Consacrat Perfecțiunii și femeii imperfecte de langa el.

Barbatul perfect are o alura Misterioasa. Apare doar in anotimpurile reci si dispare in cele mult prea calde. Barbatul perfect este precum omul de zăpada făurit cu atâta dor si veselie de mâinile înghețate si tremurânde. Dar un omuleț care se topește atunci cand iti este lumea mai draga.

Este magicianul perfect al emotiilor si un iluzionist desăvârșit al trairilor autentice. In preajma bărbatului perfect te simti atotputernica si crezi ca lumea e la picioarele tale. Dar ce te faci atunci cand barbatul perfect dispare din Viata ta? Unii ar spune ca lumea se termina. Altii ar spune ca nu a fost decat un vis. Iar altii ar vorbi de un coșmar.

Si totuși … Acesta nu este un articol despre barbati. Si nici despre acei barbati perfecti si de poveste. Acei barbati care nu beau, nu fumează si nu fac sex. Aceste randuri imperfecte vorbesc despre femeia care ar trebui sa nu mai creadă in cai verzi pe pereți. Si nici sa nu mai alerge dupa himere. Femeia care a încetat sa mai creadă in ea, punând toata suferinta ei la picioarele bărbatului perfect.

Barbatul perfect nu bea. Nu fumează. Nu face sex. Nu jignește. Nu înjura. Nu rănește si nu … Exista! Barbatul perfect este doar in mintea noastră. La fel cum si femeia ideală este fin creionata in sufletul multor barbati cu prea multe păcate si amintiri.

Perfectul simplu de ieri poate deveni imperfectul simplu de azi iar barbatul perfect de azi se poate transforma in omul imperfect si nedorit alături … mâine.

Asa e Viata …

Publicat de Alexandru Chermeleu Personal

Mă numesc Alex Chermeleu, sunt absolvent al Liceului de Informatică ,,Grigore Moisil ” din Timișoara, licențiat în Psihologie al Universității de Vest din Timișoara și master în Sociologie Organizațională. În prezent, încerc să-mi desăvârșesc meseria de psiholog, aflându-mă, de mai bine de doi ani, într-un proces de formare în Psihologie Transpersonală sub îndrumarea unora dintre cei mai mari psihologi din țară și din străinătate. Sunt preocupat de psihologia comunicării, atât la nivel de cuplu, cât și la nivel de grupuri. Într-o epocă declarată ,,a comunicării”, care se dovedește tot mai mult că suferă de fragmentare și de lipsă de comunicare, întrebarea « Cine sunt eu ? » devine emblematică pentru epoca digitală, în care realul și virtualul se diferențiază tot mai puțin, co – participând la crearea de identități. Socraticul ,,Cunoaște-te pe tine însuți!” revine în actualitate ca un subiect major, în primul rând pentru tineri și nu numai. Mai mult decât atât, în zilele noastre, îndemnul lui Socrate nu invită doar la un proces de introspecție, el se referă la relațiile noastre sociale, de familie, de cuplu, de prietenie, de colegialitate și, în primul și în primul rând, la relația supremă a omului cu Dumnezeu. Iată de ce, dragi prieteni, la îndemnul multora dintre voi, m-am hotărât să vă invit într-o călătorie de suflet și de minte, o călătorie de cunoaștere și autocunoaștere, o călătorie în care fiecare călător poate să devină un pelerin, căci cunoscându-ne pe noi înșine învățăm să descoperim lumea și sensul ei divin. Eu nu voi fi decât un călător, alături de voi, în dorința sinceră de a vă împărtăși din gândurile mele, din greșelile mele, din ceea ce învăț de la psihologii cu care lucrez dar și de a învăța de la voi, de a dezbate și a comenta împreună păreri, opinii, reflecții despre marile și etern-misterioasele teme ale umanului: iubirea, prietenia, timpul, succesul, eșecul, teama, furia, dreptatea și nedreptatea, singurătatea, depresia, speranța... Pana atunci, va las sa cititi gandurile mele ... DISCLAIMER COPYRIGHT PROTECTED. Toate informatiile si materialele (text) folosite in acest blog sunt rezervate in exclusivitate autorului. Folosirea oricarui text, imagine, material, fisier sau obiect de constructie din acest blog in alte scopuri decat cele necomerciale si cele specificate in site fara acordul scris al autorului este interzisa fiind protejate de legea dreptului de autor. Folosirea textelor se va face cu citarea sursei. Pozele folosite sunt preluate de pe Google/Pinterest/Google+ si sunt protejate de drepturi de autor. Autorul acestui blog nu isi asuma responsabilitatea pentru redistribuirea continutului acestui site inafara scopului destinat.

Un gând despre „Barbatul perfect nu bea, nu fumează si nu face sex

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: