Cum arata relația perfecta?


Nu sunt singurul care si-a pus aceasta întrebare. Cred ca de mai multe ori. Cum ar putea arata o relatie perfecta? Un el si o ea perfecti? Doua trupuri perfecte ce nu mai au nevoie de nicio completare? Sau poate doua inimi frânte ce bat la unison? Ori doua zâmbete care nu pot trai unul fără celalalt? Ce inseamna o relatie perfecta? O relatie plină de soare si lumina, fara strop de nori si ploaie? O relatie fara de lacrimi si fara cuvinte grele? Sau o relatie in dor de sunet si iubire? In care ochii celor doi uita sa se Închida iar pleoapele nu vor sa mai clipească.

Cuplul perfect inseamna primăvara si vara, toamna dar si iarna. Din păcate, multi parteneri încurca anotimpurile sau prefera sa sara peste ele 🙂 O relație perfecta înseamna doi oameni imperfecți care lupta unul pentru celalalt, fara a renunța deoarece Perfect inseamna sa adori imperfecțiunile perfecte ale celuilalt. O relatie perfecta inseamna iubire. De ambele părți. O iubire primită si împărtășită.

Cuplul ideal nu inseamna un El si o Ea perfecti! Cuplul ideal este atunci cand amândoi accepta imperfectiunile celuilalt si lucrează împreuna la corectarea lor.

Si atunci … Cum arata el? Dar ea?

Un bărbat nu trebuie sa fie perfect pentru a face o femeie fericita. Tot ceea ce trebuie sa facă este sa fie bărbatul care a spus ca este atunci cand a cunoscut-o. Iar o femeie nu trebuie sa fie perfecta pentru a face un barbat fericit. O femeie trebuie sa fie, inainte de toate, Femeie. Sa iubească si sa se lase iubita.

Nu exista relatii perfecte. La fel cum nu exista parteneri perfecti. Insa alege sa-i păstrezi in viata ta pe aceia care stiu ca nu esti perfect dar te tratează asa 🙂

Pentru ca o relatie nu trebuie sa fie perfecta … O relatie trebuie sa fie sinceră si adevarata!

Publicat de Alexandru Chermeleu Personal

Mă numesc Alex Chermeleu, sunt absolvent al Liceului de Informatică ,,Grigore Moisil ” din Timișoara, licențiat în Psihologie al Universității de Vest din Timișoara și master în Sociologie Organizațională. În prezent, încerc să-mi desăvârșesc meseria de psiholog, aflându-mă, de mai bine de doi ani, într-un proces de formare în Psihologie Transpersonală sub îndrumarea unora dintre cei mai mari psihologi din țară și din străinătate. Sunt preocupat de psihologia comunicării, atât la nivel de cuplu, cât și la nivel de grupuri. Într-o epocă declarată ,,a comunicării”, care se dovedește tot mai mult că suferă de fragmentare și de lipsă de comunicare, întrebarea « Cine sunt eu ? » devine emblematică pentru epoca digitală, în care realul și virtualul se diferențiază tot mai puțin, co – participând la crearea de identități. Socraticul ,,Cunoaște-te pe tine însuți!” revine în actualitate ca un subiect major, în primul rând pentru tineri și nu numai. Mai mult decât atât, în zilele noastre, îndemnul lui Socrate nu invită doar la un proces de introspecție, el se referă la relațiile noastre sociale, de familie, de cuplu, de prietenie, de colegialitate și, în primul și în primul rând, la relația supremă a omului cu Dumnezeu. Iată de ce, dragi prieteni, la îndemnul multora dintre voi, m-am hotărât să vă invit într-o călătorie de suflet și de minte, o călătorie de cunoaștere și autocunoaștere, o călătorie în care fiecare călător poate să devină un pelerin, căci cunoscându-ne pe noi înșine învățăm să descoperim lumea și sensul ei divin. Eu nu voi fi decât un călător, alături de voi, în dorința sinceră de a vă împărtăși din gândurile mele, din greșelile mele, din ceea ce învăț de la psihologii cu care lucrez dar și de a învăța de la voi, de a dezbate și a comenta împreună păreri, opinii, reflecții despre marile și etern-misterioasele teme ale umanului: iubirea, prietenia, timpul, succesul, eșecul, teama, furia, dreptatea și nedreptatea, singurătatea, depresia, speranța... Pana atunci, va las sa cititi gandurile mele ... DISCLAIMER COPYRIGHT PROTECTED. Toate informatiile si materialele (text) folosite in acest blog sunt rezervate in exclusivitate autorului. Folosirea oricarui text, imagine, material, fisier sau obiect de constructie din acest blog in alte scopuri decat cele necomerciale si cele specificate in site fara acordul scris al autorului este interzisa fiind protejate de legea dreptului de autor. Folosirea textelor se va face cu citarea sursei. Pozele folosite sunt preluate de pe Google/Pinterest/Google+ si sunt protejate de drepturi de autor. Autorul acestui blog nu isi asuma responsabilitatea pentru redistribuirea continutului acestui site inafara scopului destinat.

Un gând despre „Cum arata relația perfecta?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: