Toti barbatii sunt la fel


Nu asa iti spui mereu atunci cand te uiti in spate? Plină de regretele unui trecut amoros întunecat si îndoielnic? Barbati înalți sau scunzi, bruneți sau blonzi, cu studii sau fara. Barbati cu sute de cărți in biblioteca personală sau doar o suta de sticle din cele mai alese băuturi din mini barul care te-a lasat cu gura cascată atunci cand te-a invitat pentru prima oară la el acasă.

Barbatii care iti rostesc cuvinte alese in talent sau cei care incearca sa te impresioneze cu un vinil semnat: Kenny Rogers. Barbatii pe care i-ai visat necontenit in cele mai singuratice nopți de veghe ale sufletului. Barbatii care te-au impresionat pe strada atunci cand ai trecut pe langa ei fara a întoarce privirea peste umerii tai goi. Măcar in treacăt.

Niste barbati care ți-au sfâșiat mintea si ti-au amanetat inima doar pentru ca au putut. Doar pentru ca tu ai permis sa se întâmple asta. Cele mai frumoase clipe de inceput s-au transformat in cele mai Închise gânduri ale ființei. Cele mai frumoase intamplari s-au transformat in amintiri răscolitoare si mult prea grele pe cântarul prezentului măcinat de întrebări fara răspuns. Si asta doar pentru ca toti barbatii sunt la fel. Sau cel putin asa consideri tu.

Asa considera femeia care a avut prea multe relatii eșuate la rând cand, de fapt, ea nu a avut decat o singura relatie eșuată de mai multe ori. Femeia care spune ca nu mai crede in dragoste si in barbati, prefera sa fie singura ca e mai sănătos si safe asa. Cand, de fapt, ea a încetat sa mai creadă in ea. Si cât de usor se traduce acest lucru. „Nu mai cred in iubire si nici in barbatii care imi fac curte. Prefer sa ramân singura” este egal cu „Am fost ranita de atâtea ori încât acum imi protejez sufletul de toti Invadatorii inautentici din jurul meu”. De toti cuceritorii autentici ai trupului dar falsi ai inimii.

Si asta pentru ca toti barbatii sunt la fel. Cu siguranța nu este asa. Exista si excepții. Dar excepțiile apar atunci cand tu esti pregătită sa oferi si sa primesti, in egala masura … Iubirea! Excepțiile in care marea majoritate a femeilor au încetat sa mai creadă.

Si totuși ele exista …

Trebuie doar sa te opresti din a cauta parteneri nepotriviți pentru a-i schimba si sa-l astepti pe cel potrivit pentru a-l păstra! 🙂

_____________

Renunța la Jumătățile de măsura din viața ta! Comanda cartea „Iubind-o pe Ea”! Fii una cu povestea ta de iubire! Comanda acum la numarul de telefon 0751 492 686 sau online, de aici: 

http://bookzone.ro/produs/iubind-o-pe-ea/

FOTO: Model – Sorin Dobrin

Publicat de Alexandru Chermeleu Personal

Mă numesc Alex Chermeleu, sunt absolvent al Liceului de Informatică ,,Grigore Moisil ” din Timișoara, licențiat în Psihologie al Universității de Vest din Timișoara și master în Sociologie Organizațională. În prezent, încerc să-mi desăvârșesc meseria de psiholog, aflându-mă, de mai bine de doi ani, într-un proces de formare în Psihologie Transpersonală sub îndrumarea unora dintre cei mai mari psihologi din țară și din străinătate. Sunt preocupat de psihologia comunicării, atât la nivel de cuplu, cât și la nivel de grupuri. Într-o epocă declarată ,,a comunicării”, care se dovedește tot mai mult că suferă de fragmentare și de lipsă de comunicare, întrebarea « Cine sunt eu ? » devine emblematică pentru epoca digitală, în care realul și virtualul se diferențiază tot mai puțin, co – participând la crearea de identități. Socraticul ,,Cunoaște-te pe tine însuți!” revine în actualitate ca un subiect major, în primul rând pentru tineri și nu numai. Mai mult decât atât, în zilele noastre, îndemnul lui Socrate nu invită doar la un proces de introspecție, el se referă la relațiile noastre sociale, de familie, de cuplu, de prietenie, de colegialitate și, în primul și în primul rând, la relația supremă a omului cu Dumnezeu. Iată de ce, dragi prieteni, la îndemnul multora dintre voi, m-am hotărât să vă invit într-o călătorie de suflet și de minte, o călătorie de cunoaștere și autocunoaștere, o călătorie în care fiecare călător poate să devină un pelerin, căci cunoscându-ne pe noi înșine învățăm să descoperim lumea și sensul ei divin. Eu nu voi fi decât un călător, alături de voi, în dorința sinceră de a vă împărtăși din gândurile mele, din greșelile mele, din ceea ce învăț de la psihologii cu care lucrez dar și de a învăța de la voi, de a dezbate și a comenta împreună păreri, opinii, reflecții despre marile și etern-misterioasele teme ale umanului: iubirea, prietenia, timpul, succesul, eșecul, teama, furia, dreptatea și nedreptatea, singurătatea, depresia, speranța... Pana atunci, va las sa cititi gandurile mele ... DISCLAIMER COPYRIGHT PROTECTED. Toate informatiile si materialele (text) folosite in acest blog sunt rezervate in exclusivitate autorului. Folosirea oricarui text, imagine, material, fisier sau obiect de constructie din acest blog in alte scopuri decat cele necomerciale si cele specificate in site fara acordul scris al autorului este interzisa fiind protejate de legea dreptului de autor. Folosirea textelor se va face cu citarea sursei. Pozele folosite sunt preluate de pe Google/Pinterest/Google+ si sunt protejate de drepturi de autor. Autorul acestui blog nu isi asuma responsabilitatea pentru redistribuirea continutului acestui site inafara scopului destinat.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: