In fata bărbatului autentic te dezbraci de prejudecăți si mai apoi de haine


De haine se poate dezbraca oricine. Mai repede sau mai încet, nici nu mai contează. De preferat mai încet. Pentru ca barbatul din fata ta sa iti poata savura prezenta fina. Important este sa fii îmbrăcată in „hainele potrivite”. Voalul sincerității si al misterului. Bluza feminității și a femeii care stie cand, cum si ce anume isi dorește. Fusta potrivit de scurta a dorinței si a nebuniei împlinite in doi. Pantofii cu toc ai prezentului pur si acceptat. Numai in felul acesta arta de a te dezbraca in fata bărbatului care merita este una sinceră si sublima.

In fata bărbatului autentic te dezbraci de trecut, de fantomele mute ale acestuia si de convingerile care te-au oprit pana acum sa devii femeia dorita si mereu cu un pas in fata competiției. In fata bărbatului dorit îmbrățișezi parfumul momentului, aici si acum, il savurezi si il împrăștii prin porii deschiși ai trupului tau vindecat.

Atunci cand te dezbraci, o faci conștient si fara multe pauze. Doar pauzele bine venite ale celui care stie cât esti de frumoasa si care „profita” nevinovat de mirosul tau pentru a putea fi invadat de el. Un miros al femeii care stie sa spună Nu atunci cand mintea si inima ii sunt cotropite dar si a femeii care șoptește un „Da” in fata celui care ii alinta sufletul.

Continua sa te dezbraci. De formele înguste ale minții care sugruma emoțiile si trăirile zilnice. De ochii închiși de prea mult amar de vreme si de trupul înghețat al nebuloasei in care ai fost prizoniera in tot acest timp. Femeia care stie sa se dezbrace o va face lent si de sus in jos. Începând cu mintea, continuând cu inima si mai apoi cu trupul. Este femeia care nu sperie si nu îndepărtează. Dimpotrivă, este femeia care apropie sufletele si le unește in secret.

In fata bărbatului autentic te dezbraci de prejudecăți si mai apoi de haine.

Însă ca jocul îndrăgostiților sa fie unul perfect si fair e necesar ca si barbatul sa fie dezbrăcat … Cu totul! 🙂

Publicat de Alexandru Chermeleu Personal

Mă numesc Alex Chermeleu, sunt absolvent al Liceului de Informatică ,,Grigore Moisil ” din Timișoara, licențiat în Psihologie al Universității de Vest din Timișoara și master în Sociologie Organizațională. În prezent, încerc să-mi desăvârșesc meseria de psiholog, aflându-mă, de mai bine de doi ani, într-un proces de formare în Psihologie Transpersonală sub îndrumarea unora dintre cei mai mari psihologi din țară și din străinătate. Sunt preocupat de psihologia comunicării, atât la nivel de cuplu, cât și la nivel de grupuri. Într-o epocă declarată ,,a comunicării”, care se dovedește tot mai mult că suferă de fragmentare și de lipsă de comunicare, întrebarea « Cine sunt eu ? » devine emblematică pentru epoca digitală, în care realul și virtualul se diferențiază tot mai puțin, co – participând la crearea de identități. Socraticul ,,Cunoaște-te pe tine însuți!” revine în actualitate ca un subiect major, în primul rând pentru tineri și nu numai. Mai mult decât atât, în zilele noastre, îndemnul lui Socrate nu invită doar la un proces de introspecție, el se referă la relațiile noastre sociale, de familie, de cuplu, de prietenie, de colegialitate și, în primul și în primul rând, la relația supremă a omului cu Dumnezeu. Iată de ce, dragi prieteni, la îndemnul multora dintre voi, m-am hotărât să vă invit într-o călătorie de suflet și de minte, o călătorie de cunoaștere și autocunoaștere, o călătorie în care fiecare călător poate să devină un pelerin, căci cunoscându-ne pe noi înșine învățăm să descoperim lumea și sensul ei divin. Eu nu voi fi decât un călător, alături de voi, în dorința sinceră de a vă împărtăși din gândurile mele, din greșelile mele, din ceea ce învăț de la psihologii cu care lucrez dar și de a învăța de la voi, de a dezbate și a comenta împreună păreri, opinii, reflecții despre marile și etern-misterioasele teme ale umanului: iubirea, prietenia, timpul, succesul, eșecul, teama, furia, dreptatea și nedreptatea, singurătatea, depresia, speranța... Pana atunci, va las sa cititi gandurile mele ... DISCLAIMER COPYRIGHT PROTECTED. Toate informatiile si materialele (text) folosite in acest blog sunt rezervate in exclusivitate autorului. Folosirea oricarui text, imagine, material, fisier sau obiect de constructie din acest blog in alte scopuri decat cele necomerciale si cele specificate in site fara acordul scris al autorului este interzisa fiind protejate de legea dreptului de autor. Folosirea textelor se va face cu citarea sursei. Pozele folosite sunt preluate de pe Google/Pinterest/Google+ si sunt protejate de drepturi de autor. Autorul acestui blog nu isi asuma responsabilitatea pentru redistribuirea continutului acestui site inafara scopului destinat.

2 gânduri despre „In fata bărbatului autentic te dezbraci de prejudecăți si mai apoi de haine

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: