Am fost un prost cand te-am luat!


Un prost atat de mare încât m-ai făcut sa ma îndrăgostesc de tine la prima atingere de priviri. M-ai făcut sa ma predau in cele mai neașteptate momente ale sufletului si intre doua bătăi de inima. O inima sfârtecată de bolile timpului si de oamenii fara chip si fara nuanță. Ma întreb cum de mai bate. Cum mai poate bate o inima deja înfrânta? Doar in prezenta ta si surescitata de blândețea trupului desfășurat in fata ochilor mei umflați de plânsul anotimpurilor deja apuse.

Am fost un prost atunci cand te-am cunoscut. Pentru ca atunci m-am cunoscut pe mine si nu am vrut sa mai renunț la Viata. Mi-am dat seama de sensurile întortocheate ale iubirii si m-am lasat in voia ei. Fara de voia mea. Am încercat sa rezist asemenea victimei ce se chinuie sa reziste biciului pe pielea-i arsa. Asemenea unui trup gol ce Supraviețuiește in mijlocul iernii si asemenea îngerilor ce rezista ispitelor iadului de pe pământ.

Dar nu am rezistat. M-am abandonat tie si m-am prefăcut in fumul dulce pe care poti sa il inspiri asemenea fumătorului înrăit ce nu se poate lasa de viciul sau. Pentru ca in acel moment tu ai devenit viciul meu. Cel mai puternic sedativ al minții si cea mai Clara voce din Mulțimea ce urla a durere.

Am fost un prost cand te-am luat de mana. Pentru ca mai apoi sa nu iti mai pot da drumul. La fel cum un nebun delirant se tine de mana cu nebunia sa si inima cu ale ei suspine. Mi-ai arătat colțurile cele mai întunecate ale ființei mele si ai reușit sa ma ridici la suprafața.

M-ai ferit de cele mai demente patimi si m-ai îmbrățișat cu glas de Femeie. M-ai rănit si m-ai vindecat tot tu. Iar mai apoi ai aruncat pansamentul suferinței in abisul neiertător al subconștientului. Mi-ai arătat cum se iubeste si cum poti sa fii iubit. Cum se oferă dar si cum se primește. Cum se plânge si cum se rade prostește de naivii din noi.

Am fost un prost cand te-am luat. Dar daca m-as putea întoarce in timp, te-as mai lua inca o data! 🙂

________________

Acest blog a fost nominalizat la Premiile Radar de Media in cursa pentru “Cel mai bun blog al anului 2015″. Susține-l si tu cu un vot, accesând acest link http://www.radardemedia.ro/premiile-radar-de-media-2015-etapa-1-categoria-nr-11-cel-mai-bun-blog/ si selectând (alexandruchermeleu.com) din lista blogurilor afișate. Iti multumesc! 

Publicat de Alexandru Chermeleu Personal

Mă numesc Alex Chermeleu, sunt absolvent al Liceului de Informatică ,,Grigore Moisil ” din Timișoara, licențiat în Psihologie al Universității de Vest din Timișoara și master în Sociologie Organizațională. În prezent, încerc să-mi desăvârșesc meseria de psiholog, aflându-mă, de mai bine de doi ani, într-un proces de formare în Psihologie Transpersonală sub îndrumarea unora dintre cei mai mari psihologi din țară și din străinătate. Sunt preocupat de psihologia comunicării, atât la nivel de cuplu, cât și la nivel de grupuri. Într-o epocă declarată ,,a comunicării”, care se dovedește tot mai mult că suferă de fragmentare și de lipsă de comunicare, întrebarea « Cine sunt eu ? » devine emblematică pentru epoca digitală, în care realul și virtualul se diferențiază tot mai puțin, co – participând la crearea de identități. Socraticul ,,Cunoaște-te pe tine însuți!” revine în actualitate ca un subiect major, în primul rând pentru tineri și nu numai. Mai mult decât atât, în zilele noastre, îndemnul lui Socrate nu invită doar la un proces de introspecție, el se referă la relațiile noastre sociale, de familie, de cuplu, de prietenie, de colegialitate și, în primul și în primul rând, la relația supremă a omului cu Dumnezeu. Iată de ce, dragi prieteni, la îndemnul multora dintre voi, m-am hotărât să vă invit într-o călătorie de suflet și de minte, o călătorie de cunoaștere și autocunoaștere, o călătorie în care fiecare călător poate să devină un pelerin, căci cunoscându-ne pe noi înșine învățăm să descoperim lumea și sensul ei divin. Eu nu voi fi decât un călător, alături de voi, în dorința sinceră de a vă împărtăși din gândurile mele, din greșelile mele, din ceea ce învăț de la psihologii cu care lucrez dar și de a învăța de la voi, de a dezbate și a comenta împreună păreri, opinii, reflecții despre marile și etern-misterioasele teme ale umanului: iubirea, prietenia, timpul, succesul, eșecul, teama, furia, dreptatea și nedreptatea, singurătatea, depresia, speranța... Pana atunci, va las sa cititi gandurile mele ... DISCLAIMER COPYRIGHT PROTECTED. Toate informatiile si materialele (text) folosite in acest blog sunt rezervate in exclusivitate autorului. Folosirea oricarui text, imagine, material, fisier sau obiect de constructie din acest blog in alte scopuri decat cele necomerciale si cele specificate in site fara acordul scris al autorului este interzisa fiind protejate de legea dreptului de autor. Folosirea textelor se va face cu citarea sursei. Pozele folosite sunt preluate de pe Google/Pinterest/Google+ si sunt protejate de drepturi de autor. Autorul acestui blog nu isi asuma responsabilitatea pentru redistribuirea continutului acestui site inafara scopului destinat.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: