Iubirea e in aer … Păcat ca bate vântul :-)


Tragi-comic pentru multi dintre noi. Sa stii ca ai ajuns atât de aproape de o anumită persoana, sa o simti ca fiind un suflet pereche din multimea de fiinte rătăcite si in deruta. Sa te conectezi la celalalt atât repede si sa te deconectezi in secunda doi. Ca o conexiune proasta de wireless de care depinzi atât de mult. Iar atunci cand încetezi sa mai depinzi de tine esti pierdut.

Cu iubirea nu e de joaca. Am mai spus-o in nenumărate rânduri si ocazii. Deloc excepționale. De iubire trebuie sa ai grija ca de ochii din cap. Iubirea trebuie ocrotita si trebuie dezvoltată. Precum copilul nou născut si intr-o continua transformare a simțurilor, a trupului si a rostului cu care acesta a pășit in lume. Iubirea acum o ai iar acum nu o mai ai. Depinde doar de tine cum o gestionezi. Sigur, e musai sa ai si cu cine. Altminteri, morile de vânt ale sufletului se vor invarti singure in drumul tau spre celalalt.

Iubirea e in aer. Inclusiv in aerul pe care il inspiri zi de zi. Dar ce poate fi mai frumos decat sa inspiri într-unul si sa expiri in doi? Numai atunci vântul aprig al inimii se liniștește, lasându-te purtat doar in bratele celuilalt.

Daca ai reușit sa prinzi iubirea, nu ii mai da drumul. Pentru nimeni si pentru nimic in lume. Pastreaz-o atent asa cum ceasul isi păstrează neîncetat limbile timpului, asa cum oamenii isi păstrează aproape îngerii si străzile praful de pași.

Iubirea e in aer. Păcat ca bate vântul …
Așadar, Închide ferestrele orgoliului, ușile trecutului, deschide-ti mintea si coboara in inima!

____________

Fragment din prima mea carte, Iubind-o pe Ea! Daca nu ai Achiziționat-o inca, nu e târziu!  Comanda cartea acum! Click pe link : 

http://bookzone.ro/produs/iubind-o-pe-ea/

Publicat de Alexandru Chermeleu Personal

Mă numesc Alex Chermeleu, sunt absolvent al Liceului de Informatică ,,Grigore Moisil ” din Timișoara, licențiat în Psihologie al Universității de Vest din Timișoara și master în Sociologie Organizațională. În prezent, încerc să-mi desăvârșesc meseria de psiholog, aflându-mă, de mai bine de doi ani, într-un proces de formare în Psihologie Transpersonală sub îndrumarea unora dintre cei mai mari psihologi din țară și din străinătate. Sunt preocupat de psihologia comunicării, atât la nivel de cuplu, cât și la nivel de grupuri. Într-o epocă declarată ,,a comunicării”, care se dovedește tot mai mult că suferă de fragmentare și de lipsă de comunicare, întrebarea « Cine sunt eu ? » devine emblematică pentru epoca digitală, în care realul și virtualul se diferențiază tot mai puțin, co – participând la crearea de identități. Socraticul ,,Cunoaște-te pe tine însuți!” revine în actualitate ca un subiect major, în primul rând pentru tineri și nu numai. Mai mult decât atât, în zilele noastre, îndemnul lui Socrate nu invită doar la un proces de introspecție, el se referă la relațiile noastre sociale, de familie, de cuplu, de prietenie, de colegialitate și, în primul și în primul rând, la relația supremă a omului cu Dumnezeu. Iată de ce, dragi prieteni, la îndemnul multora dintre voi, m-am hotărât să vă invit într-o călătorie de suflet și de minte, o călătorie de cunoaștere și autocunoaștere, o călătorie în care fiecare călător poate să devină un pelerin, căci cunoscându-ne pe noi înșine învățăm să descoperim lumea și sensul ei divin. Eu nu voi fi decât un călător, alături de voi, în dorința sinceră de a vă împărtăși din gândurile mele, din greșelile mele, din ceea ce învăț de la psihologii cu care lucrez dar și de a învăța de la voi, de a dezbate și a comenta împreună păreri, opinii, reflecții despre marile și etern-misterioasele teme ale umanului: iubirea, prietenia, timpul, succesul, eșecul, teama, furia, dreptatea și nedreptatea, singurătatea, depresia, speranța... Pana atunci, va las sa cititi gandurile mele ... DISCLAIMER COPYRIGHT PROTECTED. Toate informatiile si materialele (text) folosite in acest blog sunt rezervate in exclusivitate autorului. Folosirea oricarui text, imagine, material, fisier sau obiect de constructie din acest blog in alte scopuri decat cele necomerciale si cele specificate in site fara acordul scris al autorului este interzisa fiind protejate de legea dreptului de autor. Folosirea textelor se va face cu citarea sursei. Pozele folosite sunt preluate de pe Google/Pinterest/Google+ si sunt protejate de drepturi de autor. Autorul acestui blog nu isi asuma responsabilitatea pentru redistribuirea continutului acestui site inafara scopului destinat.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: