Alexandru Chermeleu: Câte Femei exista într-una singură?!


M-am întrebat, la un moment dat, câte femei pot exista intr-una singura. Câte femei pot sălășlui intr-o singura femeie sau de câte femei este nevoie pentru a compune perfect o singura Ființa. De la Femeia care iubeste si cea care urăște. Femeia care te cearta si cea care te alinta. Femeia trista sau femeia vesela. Femeia care tipa si femeia care iti șoptește. Cea care adora sau cea care doar se lasa adorata. Femeia care gătește si cea care spala. Femeia buna la pat si femeia independenta. Femeia mama si femeia soție. Un amalgam de femei si de roluri bine definite.

Barbatii s-au obișnuit sa iubească doar „femeile bune” din Femeia pe care ei spun ca o adora. Dar cum ai putea sa iubesti doar pe bucăți? E ca si cum ai fragmenta femeia de langa tine si ai transa-o minuțios, alegând doar ceea ce te face fericit si aruncând in coșul gândurilor părțile mai putin bune. Pana la urma, Femeia este un cumul al tuturor femeilor ce se regăsesc in ea. O femeie nu se iubeste in straturi si nici secționat.

O femeie se iubeste cu totul si fara pauze de respirat. Poate numai atunci cand iti tragi suflarea si continui. Continui sa o iubesti si sa o descoperi. Sa descoperi toate celelalte femei care trăiesc in ea si pe care trebuie sa le accepti ca fiind una si aceeași. Pe femeia de langa tine nu o poti adora curat si sincer decat atunci cand unești toate femeile intr-una singura. Daca alegi si separi nu faci decat sa fragmentezi iubirea, sa o sugrumi. Sa o falsifici si sa încerci sa „cumperi” la un preț redus, fericirea.

Așadar, oprește-te din numărat. Intr-o singura femeie se găsește o infinitate de femei. Cuvintele nu isi găsesc forma pentru a exprima numarul lor. Un lucru însă e cert: Femeia se iubeste autentic. Atât femeia înger cât si femeia demon.

Iar daca un barbat se așteaptă ca femeia de langa el sa fie un inger in Viata lui, el trebuie ca prima oară sa creeze raiul pentru ea.

Îngerii nu trăiesc in Iad!

 _______________

Daca iti place acest blog, Votează-l în cursa pentru cel mai bun blog din țară! Îți multumesc! Link:

PAGINA DE VOT – FINALA PREMIILOR RADAR DE MEDIA 2015

Publicat de Alexandru Chermeleu Personal

Mă numesc Alex Chermeleu, sunt absolvent al Liceului de Informatică ,,Grigore Moisil ” din Timișoara, licențiat în Psihologie al Universității de Vest din Timișoara și master în Sociologie Organizațională. În prezent, încerc să-mi desăvârșesc meseria de psiholog, aflându-mă, de mai bine de doi ani, într-un proces de formare în Psihologie Transpersonală sub îndrumarea unora dintre cei mai mari psihologi din țară și din străinătate. Sunt preocupat de psihologia comunicării, atât la nivel de cuplu, cât și la nivel de grupuri. Într-o epocă declarată ,,a comunicării”, care se dovedește tot mai mult că suferă de fragmentare și de lipsă de comunicare, întrebarea « Cine sunt eu ? » devine emblematică pentru epoca digitală, în care realul și virtualul se diferențiază tot mai puțin, co – participând la crearea de identități. Socraticul ,,Cunoaște-te pe tine însuți!” revine în actualitate ca un subiect major, în primul rând pentru tineri și nu numai. Mai mult decât atât, în zilele noastre, îndemnul lui Socrate nu invită doar la un proces de introspecție, el se referă la relațiile noastre sociale, de familie, de cuplu, de prietenie, de colegialitate și, în primul și în primul rând, la relația supremă a omului cu Dumnezeu. Iată de ce, dragi prieteni, la îndemnul multora dintre voi, m-am hotărât să vă invit într-o călătorie de suflet și de minte, o călătorie de cunoaștere și autocunoaștere, o călătorie în care fiecare călător poate să devină un pelerin, căci cunoscându-ne pe noi înșine învățăm să descoperim lumea și sensul ei divin. Eu nu voi fi decât un călător, alături de voi, în dorința sinceră de a vă împărtăși din gândurile mele, din greșelile mele, din ceea ce învăț de la psihologii cu care lucrez dar și de a învăța de la voi, de a dezbate și a comenta împreună păreri, opinii, reflecții despre marile și etern-misterioasele teme ale umanului: iubirea, prietenia, timpul, succesul, eșecul, teama, furia, dreptatea și nedreptatea, singurătatea, depresia, speranța... Pana atunci, va las sa cititi gandurile mele ... DISCLAIMER COPYRIGHT PROTECTED. Toate informatiile si materialele (text) folosite in acest blog sunt rezervate in exclusivitate autorului. Folosirea oricarui text, imagine, material, fisier sau obiect de constructie din acest blog in alte scopuri decat cele necomerciale si cele specificate in site fara acordul scris al autorului este interzisa fiind protejate de legea dreptului de autor. Folosirea textelor se va face cu citarea sursei. Pozele folosite sunt preluate de pe Google/Pinterest/Google+ si sunt protejate de drepturi de autor. Autorul acestui blog nu isi asuma responsabilitatea pentru redistribuirea continutului acestui site inafara scopului destinat.

3 gânduri despre „Alexandru Chermeleu: Câte Femei exista într-una singură?!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: