In căutarea bărbatului perfect.


Trebuie sa fii o proastă sa iti dorești un bărbat perfect in Viata ta. Sună foarte dur si amețitor însă e cât se poate de adevarat. Prefer dur si adevarat decât siropos si fals. Pentru ca ce poate fi mai plictisitor decat un bărbat perfect? Un barbat care sa iti zâmbească si atunci cand ii arați degetul. Un barbat care sa le faca pe toate. Barbatul marioneta. Barbatul care le știe pe toate si care nu greșește niciodata. Nici măcar atunci cand nu esti atenta.

Barbatul perfect este cel mai plictisitor barbat in Viata. El „nu fumează, nu bea, nu iese in oraș cu prietenii si ajunge întotdeauna la timp acasă. Nu face sex, ci numai Amor, nu vorbește urat si se spala in fiecare dimineata pe dinti”. As mai adauga: Se roagă in fiecare seara inainte de culcare si merge in fiecare Duminica la biserica. Iti vine sa razi? Si mie! 🙂

Barbatul perfect poate fi asemănat cu un robot. Daca il ungi bine si ii schimbi piesele la timp, il ai pentru o Viata. Suna ideal. Problema este ca pana si roboții o dau in bara. Si urat de tot. Exact cand ti-e lumea mai draga. Iar atunci cand se intampla asta, fii pregătită sa înlocuiești. Nu piesele sau uleiul, ci barbatul. Cu totul. Pana si barbatul perfect se poate strica. Iar suspinele si regretele tale nu vor fi suficiente pentru a repara ceva. Unele lucruri nu se mai repara deloc, ci pur si simplu se accepta. La fel ca barbatul ce apare in Viata ta si pe care il alegi. Daca nu il accepti cu bune si cu rele cel mai bine ar fi sa il lasi sa plece.

Barbatii nu trebuie schimbați. Decat atunci cand iti arunca sufletul la ghena. Atunci ii schimbi. Dar cu altii. Cu altii mai buni însă nu perfecti.

Un bărbat nu trebuie sa fie perfect pentru a face o femeie fericita. Tot ceea ce trebuie sa facă este sa fie bărbatul care a spus ca este atunci cand a cunoscut-o.

Este suficient. Pana si pentru un barbat imperfect! 🙂

________

Cartea „Iubind-o pe Ea” poate fi a ta! Ce mai astepti? Comanda cartea acum! Click aici:

http://bookzone.ro/produs/iubind-o-pe-ea/

Publicat de Alexandru Chermeleu Personal

Mă numesc Alex Chermeleu, sunt absolvent al Liceului de Informatică ,,Grigore Moisil ” din Timișoara, licențiat în Psihologie al Universității de Vest din Timișoara și master în Sociologie Organizațională. În prezent, încerc să-mi desăvârșesc meseria de psiholog, aflându-mă, de mai bine de doi ani, într-un proces de formare în Psihologie Transpersonală sub îndrumarea unora dintre cei mai mari psihologi din țară și din străinătate. Sunt preocupat de psihologia comunicării, atât la nivel de cuplu, cât și la nivel de grupuri. Într-o epocă declarată ,,a comunicării”, care se dovedește tot mai mult că suferă de fragmentare și de lipsă de comunicare, întrebarea « Cine sunt eu ? » devine emblematică pentru epoca digitală, în care realul și virtualul se diferențiază tot mai puțin, co – participând la crearea de identități. Socraticul ,,Cunoaște-te pe tine însuți!” revine în actualitate ca un subiect major, în primul rând pentru tineri și nu numai. Mai mult decât atât, în zilele noastre, îndemnul lui Socrate nu invită doar la un proces de introspecție, el se referă la relațiile noastre sociale, de familie, de cuplu, de prietenie, de colegialitate și, în primul și în primul rând, la relația supremă a omului cu Dumnezeu. Iată de ce, dragi prieteni, la îndemnul multora dintre voi, m-am hotărât să vă invit într-o călătorie de suflet și de minte, o călătorie de cunoaștere și autocunoaștere, o călătorie în care fiecare călător poate să devină un pelerin, căci cunoscându-ne pe noi înșine învățăm să descoperim lumea și sensul ei divin. Eu nu voi fi decât un călător, alături de voi, în dorința sinceră de a vă împărtăși din gândurile mele, din greșelile mele, din ceea ce învăț de la psihologii cu care lucrez dar și de a învăța de la voi, de a dezbate și a comenta împreună păreri, opinii, reflecții despre marile și etern-misterioasele teme ale umanului: iubirea, prietenia, timpul, succesul, eșecul, teama, furia, dreptatea și nedreptatea, singurătatea, depresia, speranța... Pana atunci, va las sa cititi gandurile mele ... DISCLAIMER COPYRIGHT PROTECTED. Toate informatiile si materialele (text) folosite in acest blog sunt rezervate in exclusivitate autorului. Folosirea oricarui text, imagine, material, fisier sau obiect de constructie din acest blog in alte scopuri decat cele necomerciale si cele specificate in site fara acordul scris al autorului este interzisa fiind protejate de legea dreptului de autor. Folosirea textelor se va face cu citarea sursei. Pozele folosite sunt preluate de pe Google/Pinterest/Google+ si sunt protejate de drepturi de autor. Autorul acestui blog nu isi asuma responsabilitatea pentru redistribuirea continutului acestui site inafara scopului destinat.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: