Cum se iubeste o Femeie


Sau mai bine zis, cât se iubeste o Femeie?

De la răsăritul primului zâmbet si pana la apusul timpurilor. Desculță sau încălțată cu fiorii celui mai pur si cald suspin. De la malul inspumat si pana in largul marii dezlănțuite. Începând cu primele ore ale dimineților liniștite si terminând cu nopțile agitate in Amor. Din realitatea apăsătoare si cruda si pana in visul in care te rogi sa o găsești de fiecare data. De la prima cearta nevinovata si pana la prima îmbrățișare așteptata.

O femeie se iubeste in șoaptă dar si in cuvinte mai mult sau mai putin alese. In scris, negru pe alb, sau in cântece pline de culoarea vocilor îndrăgostite. O femeie se iubeste in pași de tango dar si in pași de vals. In ritm de romanță sau in ritmul venelor ce pulsează atent sub pielea Ei.

O femeie se iubeste pentru ceea ce este ea si pentru ceea ce esti tu atunci cand esti cu ea. Se iubeste fara întrebări ce așteaptă un răspuns si fara răspunsuri ce nasc întrebări. Se iubeste atât pe mare cât si pe uscat, atât afara cât si inauntru, atât de linistit dar si nebunește. Se iubeste atât in patul ce miroase a Voi cât si pe străzile bătătorite de pași mărunți.

Femeia nu se iubeste cu pauze, întreruperi sau cu regrete. Femeia se iubeste continuu, necontenit si plenar. Se iubeste in zilele cu soare cald dar si in zilele ploioase si cu miros de ozon. In zilele întunecate si in cele luminate de Viata. Se iubeste in cuvinte si in fapte. Se iubeste ieri, azi si întotdeauna.

Doar atunci vei înțelege de ce ai atât de mare nevoie de Ea in Viata ta. 🙂

__________

Cartea Iubind-o pe Ea este acum in stoc! Rezerva-ti pansamentul de suflet si comanda cartea Acum! Link:

http://bookzone.ro/produs/iubind-o-pe-ea/

 

Publicat de Alexandru Chermeleu Personal

Mă numesc Alex Chermeleu, sunt absolvent al Liceului de Informatică ,,Grigore Moisil ” din Timișoara, licențiat în Psihologie al Universității de Vest din Timișoara și master în Sociologie Organizațională. În prezent, încerc să-mi desăvârșesc meseria de psiholog, aflându-mă, de mai bine de doi ani, într-un proces de formare în Psihologie Transpersonală sub îndrumarea unora dintre cei mai mari psihologi din țară și din străinătate. Sunt preocupat de psihologia comunicării, atât la nivel de cuplu, cât și la nivel de grupuri. Într-o epocă declarată ,,a comunicării”, care se dovedește tot mai mult că suferă de fragmentare și de lipsă de comunicare, întrebarea « Cine sunt eu ? » devine emblematică pentru epoca digitală, în care realul și virtualul se diferențiază tot mai puțin, co – participând la crearea de identități. Socraticul ,,Cunoaște-te pe tine însuți!” revine în actualitate ca un subiect major, în primul rând pentru tineri și nu numai. Mai mult decât atât, în zilele noastre, îndemnul lui Socrate nu invită doar la un proces de introspecție, el se referă la relațiile noastre sociale, de familie, de cuplu, de prietenie, de colegialitate și, în primul și în primul rând, la relația supremă a omului cu Dumnezeu. Iată de ce, dragi prieteni, la îndemnul multora dintre voi, m-am hotărât să vă invit într-o călătorie de suflet și de minte, o călătorie de cunoaștere și autocunoaștere, o călătorie în care fiecare călător poate să devină un pelerin, căci cunoscându-ne pe noi înșine învățăm să descoperim lumea și sensul ei divin. Eu nu voi fi decât un călător, alături de voi, în dorința sinceră de a vă împărtăși din gândurile mele, din greșelile mele, din ceea ce învăț de la psihologii cu care lucrez dar și de a învăța de la voi, de a dezbate și a comenta împreună păreri, opinii, reflecții despre marile și etern-misterioasele teme ale umanului: iubirea, prietenia, timpul, succesul, eșecul, teama, furia, dreptatea și nedreptatea, singurătatea, depresia, speranța... Pana atunci, va las sa cititi gandurile mele ... DISCLAIMER COPYRIGHT PROTECTED. Toate informatiile si materialele (text) folosite in acest blog sunt rezervate in exclusivitate autorului. Folosirea oricarui text, imagine, material, fisier sau obiect de constructie din acest blog in alte scopuri decat cele necomerciale si cele specificate in site fara acordul scris al autorului este interzisa fiind protejate de legea dreptului de autor. Folosirea textelor se va face cu citarea sursei. Pozele folosite sunt preluate de pe Google/Pinterest/Google+ si sunt protejate de drepturi de autor. Autorul acestui blog nu isi asuma responsabilitatea pentru redistribuirea continutului acestui site inafara scopului destinat.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: