De câți barbati e nevoie pentru a face o femeie fericita?


Nu va așteptați la un articol cu tenta sexuală. Deși, unii barbati considera fericirea femeii de langa ei in strânsă legătura cu numarul de partide amoroase reușite. Este un indice bun însă nu si suficient. Iar daca Fericirea unei femei nu sta doar in amorul artei sau in arta amorului, atunci ce anume lipsește?

Cati barbati trebuie sa poposească in Viata unei femei pentru ca ea sa isi găsească Fericirea? Câte lacrimi trebuie vărsate si câte bucăți de inima trebuie peticite? Câte relatii eșuate si câți parteneri regretați? Sunt niste întrebări la care nu poate Răspunde nimeni. Nici măcar Femeia.

Unii s-ar opri la primul venit, primul servit. Altii ar spune ca trebuie sa cunoască cât mai multi, iar altii nu ar spune nimic. S-ar abține. Si asa trebuie! Femeia nu trebuie sa bifeze o suita de barbati pentru a-si găsi liniștea. Femeia nu are nevoie nici de barbatul constructor, nici de barbatul afacerist, nici de barbatul dascăl si nici de cel poet.

O femeie are nevoie de un singur barbat in Viata ei. Numai de unul singur. Un barbat care sa o găsească din Mulțimea de femei.

Femeia trebuie sa isi găsească un barbat care sa o iubească si pe care sa il iubească. Atât. Un barbat care sa o asculte atunci cand toti ceilalți au urechile astupate. Sa o alinte atunci cand toti ceilalți au inimile împietrite. Sa o imbratiseze atunci cand toti ceilalți au mâinile legate. Femeia nu are nevoie de bani. Ii poate face singura. Nu are nevoie nici de o casa. O poate construi cu mana ei. Nu are nevoie nici de flori. Le poate culege oricand. Femeia are nevoie de un barbat si de iubire. De barbatul-iubire. Iar atunci cand il găsește, va reuși sa cucerească lumea si … se va liniști.

De cati barbati e nevoie pentru a face o femeie fericita? In esenta, de niciunul. O femeie are nevoie, in primul rând, de ea. Dar daca este sa completez, as spune ca: De unul. Unul si bun! :))

Pentru ca cele mai fericite Femei sunt cele care sunt iubite!

Iubite bine! 🙂

________

Te anunț ca mai avem putine exemplare din ultimul tiraj. Pune mana pe carte pana nu e prea târziu! 🙂 Comanda telefonic la numărul 0751 492 686 sau online, accesând linkul de mai jos:

http://bookzone.ro/produs/iubind-o-pe-ea/

Publicat de Alexandru Chermeleu Personal

Mă numesc Alex Chermeleu, sunt absolvent al Liceului de Informatică ,,Grigore Moisil ” din Timișoara, licențiat în Psihologie al Universității de Vest din Timișoara și master în Sociologie Organizațională. În prezent, încerc să-mi desăvârșesc meseria de psiholog, aflându-mă, de mai bine de doi ani, într-un proces de formare în Psihologie Transpersonală sub îndrumarea unora dintre cei mai mari psihologi din țară și din străinătate. Sunt preocupat de psihologia comunicării, atât la nivel de cuplu, cât și la nivel de grupuri. Într-o epocă declarată ,,a comunicării”, care se dovedește tot mai mult că suferă de fragmentare și de lipsă de comunicare, întrebarea « Cine sunt eu ? » devine emblematică pentru epoca digitală, în care realul și virtualul se diferențiază tot mai puțin, co – participând la crearea de identități. Socraticul ,,Cunoaște-te pe tine însuți!” revine în actualitate ca un subiect major, în primul rând pentru tineri și nu numai. Mai mult decât atât, în zilele noastre, îndemnul lui Socrate nu invită doar la un proces de introspecție, el se referă la relațiile noastre sociale, de familie, de cuplu, de prietenie, de colegialitate și, în primul și în primul rând, la relația supremă a omului cu Dumnezeu. Iată de ce, dragi prieteni, la îndemnul multora dintre voi, m-am hotărât să vă invit într-o călătorie de suflet și de minte, o călătorie de cunoaștere și autocunoaștere, o călătorie în care fiecare călător poate să devină un pelerin, căci cunoscându-ne pe noi înșine învățăm să descoperim lumea și sensul ei divin. Eu nu voi fi decât un călător, alături de voi, în dorința sinceră de a vă împărtăși din gândurile mele, din greșelile mele, din ceea ce învăț de la psihologii cu care lucrez dar și de a învăța de la voi, de a dezbate și a comenta împreună păreri, opinii, reflecții despre marile și etern-misterioasele teme ale umanului: iubirea, prietenia, timpul, succesul, eșecul, teama, furia, dreptatea și nedreptatea, singurătatea, depresia, speranța... Pana atunci, va las sa cititi gandurile mele ... DISCLAIMER COPYRIGHT PROTECTED. Toate informatiile si materialele (text) folosite in acest blog sunt rezervate in exclusivitate autorului. Folosirea oricarui text, imagine, material, fisier sau obiect de constructie din acest blog in alte scopuri decat cele necomerciale si cele specificate in site fara acordul scris al autorului este interzisa fiind protejate de legea dreptului de autor. Folosirea textelor se va face cu citarea sursei. Pozele folosite sunt preluate de pe Google/Pinterest/Google+ si sunt protejate de drepturi de autor. Autorul acestui blog nu isi asuma responsabilitatea pentru redistribuirea continutului acestui site inafara scopului destinat.

7 gânduri despre „De câți barbati e nevoie pentru a face o femeie fericita?

 1. Daca femeia de la noi si-ar dori iubire(in general), nu ar mai fi atati barbati singuri. Iubirea se ofera si nu se asteapta..Daca asta ar prima in alegerea femeii, te asigur ca multe ar fericite..Barbatul poate recepta iubirea femeii si poate raspunde cu aceeasi doza. Uita-te ce se intampla in societatea noastra. Doar materialism, divergente, divorturi..Daca ar exista iubire, ar sustine contrariul ei si tot ce am scris nu ar mai avea loc…La femeile din Romania, iubirea nu se exprima prin natura ei CORECTA si MORALA. Stim bine cu totii prin ce se exprima iubirea ….Unde exista iubire, exista podul relatiei care nu se rupe si relatia poate ”circula” pe el mult si bine. Sa nu spunem ca barbatii sunt incapabili sa iubeasca..Problema este ca barbatul nu mai are aceleasi resurse ca pe vremuri si nu mai poate fi un bun sponsor..Femeia odata ce are si nu are bani, isi doreste mai mult…Pana cand iti doresti mai mult? Trecand de la nevoia emotionala si fizica, la nevoia materiala se naste fenomenul individualitatii..si fara sa te superi..multe femei nu au VIATA in ele…sex appeal..energie, pasiune…toatea astea vin din interior si cum te simti tu cu TINE insuti. Apoi le imparti cu celalalt..

  Apreciază

  1. absolut! ceea ce se intampla totusi este ca barbatul, de acord, nu mai are aceleasi resurse, insa nici nu cauta sa le regaseasca… nici nu accepta ajutorul, si se simte vexat la aproape orice pas. femeia intr-adevar a prinsa ceva putere, insa adevarata femeie independenta isi doreste in continuare langa ea un barbat adevarat, un barbat puternic, cu simtul raspunderii, cu simtul aventurii, cu simtul umorului, cu simtul placerii… in fine… multe dintre aceste simturi se dezvolta in momentul in care cei doi se intalnesc. cat are si cat nu barbatul din punct de vedere financiar la momentul intalnirii este insignifiant, ceea ce va conta in ochii femeii va fi dorinta lui de a avansa…!

   Apreciază

 2. Din proprie experienta am vazut destule femei care se descurcă prin propriile lor forțe dar totuși sunt nefericite. Muncesc alături de ele si le văd cum isi refulează frustrarea sub diferite forme. Cele care reușesc să găsească persoana potrivită care să le iubească cu adevarat trec printr-o transformare radicală. Devin cu totul alte persoane și se vede fericirea pe chipul lor. Este păcat că sunt din ce în ce mai puține cazuri. Am văzut femei căsătorite care sunt nefericite și cel mai rău lucru este că din cauza unor conveniențe sociale nu vor să renunțe la nefericirea lor. Acel „nu se face” le distruge viața și mai ales faptul că nu mai știu sa spună EU. Daca vrei să ai cu adevarat succes in viața de cuplu trebuie sa fii egoist (dar nu materialist). Trebuie să îți doresti persoana de lângă tine pentru tine, pentru propria ta plăcere. Dacă la rândul său partenerul te vrea sub forma egoista pentru sine atunci acela este cuplul perfect. A vrea pe cineva pentru tine nu implica doar partea sexuala ci intreaga forma de relationare dintre doi oameni.

  Apreciat de 1 persoană

  1. as putea spune ca sunt de acord cu cate ceva din ceea ce ati expus in comentariu…
   pe de alta parte, egoismul de care vorbiti nu va face altceva decat sa ii indeparteze pe cei doi de restul lumii… ori aceasta nu este o solutie convenabila… aplicarea insa a increderii in sine, si a increderii in celalalt ar fi o metoda mult mai constructiva. atata timp cat ai incredere si ii oferi libertate celuilalt, iar el la randul sau are incredere si iti ofera libertate… nu vad de ce nu ar functiona….? ori femeile independente tocmai de asta au nevoie…

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: