Punctul „G” se afla intre urechi.


Exista o vorba simpatica foc care spune asa: ” Femeile se indragostesc de ceea ce aud, iar barbatii de ceea ce vad; de aceea femeile se machiaza, iar barbatii mint”.

Cred si eu ca mint. Unii o fac cu nerușinare. Pentru ca doar asa pot ajunge in patul femeii dorite. Cine incepe cu o minciuna va termina tot cu o minciuna. Problema este ca, de cele mai multe ori, mincinosul se minte pe el însuși. Iar o partida reușită de sex se poate transforma usor intr-un fiasco.

Acum este adevarat ca depinde si ce cauți in femeia pe care vrei sa o cucerești. Daca te intereseaza doar o partida de sex si atât, cel mai bine ar fi sa ii spui de la inceput acest lucru. Șansele de a fi refuzat cresc direct proporțional cu doza de sinceritate pe care o manifești. Dar e mai sănătos pe termen lung. Chiar daca pe termen scurt ai pierdut o asa zisa „aventura nocturna”. Rămâi cu imaginația. Daca o ai.

O femeie frumoasa trebuie sa fie conștienta, de fiecare data, ca un barbat isi va dori sa faca sex cu ea încă de la prima intalnire. In acelasi timp, un barbat ar trebui sa știe ca orice femeie, indiferent ca vorbim de niveluri diferite de IQ sau ocupație, va sti in secunda doi daca vrea sa se culce cu acel barbat sau nu.

O femeie inteligenta nu se cucerește cu mâna ta pe piciorul ei, ci mai degrabă cu mana ta pe mintea si sufletul ei. O femeie care se respecta nu se cucerește, admirandu-ti contemplativ, bicepșii lucrați la sala. Si nici etalând cheile de la mașina cu sigla in sus, pe masa. O femeie inteligenta se cucerește prin vorbe si se păstrează prin fapte. Dar nu orice vorbe si nu orice fapte.

Nu toti bărbații au tema făcută de acasă. Nici nu trebuie. Barbatul trebuie sa fie el însuși pentru a putea atinge inima celei de langa el. Dar, in primul rând, trebuie sa știe de la inceput ceea ce vrea si sa isi faca cunoscute intențiile. Se numește fair play. Exact ca la fotbal. Atunci cand faultezi, primesti Cartonaș galben. Încă mai ai o șansa. Dar atunci cand „faultezi” femeia de langa tine prin stângăcia si abordarea cel putin grotescă, fii pregătit sa iei direct Cartonaș roșu. Si sa iti asumi, fara sa te plângi la urma.

Așadar, dragi masculi, o spun si o voi spune mereu, pana va intra in căpșor (cu riscul unor înjurături gratuite si îndreptate către mine):

Cea mai erogena zona a unei femei este Mintea! Iar preludiul cel mai intens este atunci cand ii dezbraci Sufletul si ii atingi inima!

Preludiul are loc întotdeauna înafara dormitorului iar adevăratul punct „G” se afla întotdeauna sus … Nu jos! 🙂

_________

Cum comanzi cartea „Iubind-o pe Ea”? Simplu! Suni la numarul 0751 492 686 sau înregistrezi comanda online, aici:

http://bookzone.ro/produs/iubind-o-pe-ea/

Publicat de Alexandru Chermeleu Personal

Mă numesc Alex Chermeleu, sunt absolvent al Liceului de Informatică ,,Grigore Moisil ” din Timișoara, licențiat în Psihologie al Universității de Vest din Timișoara și master în Sociologie Organizațională. În prezent, încerc să-mi desăvârșesc meseria de psiholog, aflându-mă, de mai bine de doi ani, într-un proces de formare în Psihologie Transpersonală sub îndrumarea unora dintre cei mai mari psihologi din țară și din străinătate. Sunt preocupat de psihologia comunicării, atât la nivel de cuplu, cât și la nivel de grupuri. Într-o epocă declarată ,,a comunicării”, care se dovedește tot mai mult că suferă de fragmentare și de lipsă de comunicare, întrebarea « Cine sunt eu ? » devine emblematică pentru epoca digitală, în care realul și virtualul se diferențiază tot mai puțin, co – participând la crearea de identități. Socraticul ,,Cunoaște-te pe tine însuți!” revine în actualitate ca un subiect major, în primul rând pentru tineri și nu numai. Mai mult decât atât, în zilele noastre, îndemnul lui Socrate nu invită doar la un proces de introspecție, el se referă la relațiile noastre sociale, de familie, de cuplu, de prietenie, de colegialitate și, în primul și în primul rând, la relația supremă a omului cu Dumnezeu. Iată de ce, dragi prieteni, la îndemnul multora dintre voi, m-am hotărât să vă invit într-o călătorie de suflet și de minte, o călătorie de cunoaștere și autocunoaștere, o călătorie în care fiecare călător poate să devină un pelerin, căci cunoscându-ne pe noi înșine învățăm să descoperim lumea și sensul ei divin. Eu nu voi fi decât un călător, alături de voi, în dorința sinceră de a vă împărtăși din gândurile mele, din greșelile mele, din ceea ce învăț de la psihologii cu care lucrez dar și de a învăța de la voi, de a dezbate și a comenta împreună păreri, opinii, reflecții despre marile și etern-misterioasele teme ale umanului: iubirea, prietenia, timpul, succesul, eșecul, teama, furia, dreptatea și nedreptatea, singurătatea, depresia, speranța... Pana atunci, va las sa cititi gandurile mele ... DISCLAIMER COPYRIGHT PROTECTED. Toate informatiile si materialele (text) folosite in acest blog sunt rezervate in exclusivitate autorului. Folosirea oricarui text, imagine, material, fisier sau obiect de constructie din acest blog in alte scopuri decat cele necomerciale si cele specificate in site fara acordul scris al autorului este interzisa fiind protejate de legea dreptului de autor. Folosirea textelor se va face cu citarea sursei. Pozele folosite sunt preluate de pe Google/Pinterest/Google+ si sunt protejate de drepturi de autor. Autorul acestui blog nu isi asuma responsabilitatea pentru redistribuirea continutului acestui site inafara scopului destinat.

6 gânduri despre „Punctul „G” se afla intre urechi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: