Cum să NU pari un Dobitoc in fața unei Femei.


Sa ai „cuvintele la tine” nu este „cool”. Este o expresie care s-a demonetizat in timp. Încet dar sigur. Sa ai cuvintele la tine te pune in pantofii tocilarului evitat si batjocorit de ceilalți colegi de clasa atunci cand încerci sa pari mai inteligent decât esti in realitate sau in anumite teste IQ. Un barbat cu cuvintele la el nu este nimic daca nu are si faptele.

Faptul ca arați bine, esti parfumat si ai o privire seducătoare nu te transforma automat si in partenerul potrivit. Partenerul potrivit trebuie sa arate bine, in primul rând, pe interior. Dar, foarte important, sa fie atent la ce anume scoate pe gura atunci cand vrea sa impresioneze.

O femeie poate fi impresionata usor. Dar o femeie care se respecta necesita un adevarat test de seducție. Majoritatea il pică cu brio. Începând cu „replicile cool de agățat”, continuând cu minciunile servite încă inainte de prima intalnire si terminând cu numarul de telefon scris in graba pe bucățica de hârtie mototolita si strecurata „finuț” pe sub nasul femeii vizate.

Daca tu crezi ca acestea sunt metode testate si verificate pentru a cuceri o femeie sau pentru a impresiona, probabil ai dreptate. Tutele vor fi impresionate de asemenea gesturi gratuite. Mai mult decât atât, vor cădea pe spate de pe scaunul atât de înalt in care s-au Așezat, crezând ca lumea ta e la picioarele lor.

Femeia autentica nu se cucerește asa. Femeia autentica cere autenticitate. Cere atitudine, sacrificiu si seducție la superlativ. Nu o seducție de clasa a patra.

Femeia autentica te vrea pe tine, cu bune si cu rele si nu o replica de film prost. Femeia autentica nu are nevoie de „metode de agățat”. Nu are nevoie de complimente gratuite si nici de emoții induse.

Femeia autentica are nevoie de un barbat autentic. Sa fii TU însuți este cel mai greu lucru din lumea asta. Dar atunci cand Reușești sa o faci, vei reuși sa găsești si Femeia care sa aprecieze barbatul din fata ei si nu dobitocul care se ascunde in spatele unor cuvinte memorate.

Replici sunt peste tot. Nu încerca sa devii si tu una!

Foto: Model – Sorin Dobrin

Publicat de Alexandru Chermeleu Personal

Mă numesc Alex Chermeleu, sunt absolvent al Liceului de Informatică ,,Grigore Moisil ” din Timișoara, licențiat în Psihologie al Universității de Vest din Timișoara și master în Sociologie Organizațională. În prezent, încerc să-mi desăvârșesc meseria de psiholog, aflându-mă, de mai bine de doi ani, într-un proces de formare în Psihologie Transpersonală sub îndrumarea unora dintre cei mai mari psihologi din țară și din străinătate. Sunt preocupat de psihologia comunicării, atât la nivel de cuplu, cât și la nivel de grupuri. Într-o epocă declarată ,,a comunicării”, care se dovedește tot mai mult că suferă de fragmentare și de lipsă de comunicare, întrebarea « Cine sunt eu ? » devine emblematică pentru epoca digitală, în care realul și virtualul se diferențiază tot mai puțin, co – participând la crearea de identități. Socraticul ,,Cunoaște-te pe tine însuți!” revine în actualitate ca un subiect major, în primul rând pentru tineri și nu numai. Mai mult decât atât, în zilele noastre, îndemnul lui Socrate nu invită doar la un proces de introspecție, el se referă la relațiile noastre sociale, de familie, de cuplu, de prietenie, de colegialitate și, în primul și în primul rând, la relația supremă a omului cu Dumnezeu. Iată de ce, dragi prieteni, la îndemnul multora dintre voi, m-am hotărât să vă invit într-o călătorie de suflet și de minte, o călătorie de cunoaștere și autocunoaștere, o călătorie în care fiecare călător poate să devină un pelerin, căci cunoscându-ne pe noi înșine învățăm să descoperim lumea și sensul ei divin. Eu nu voi fi decât un călător, alături de voi, în dorința sinceră de a vă împărtăși din gândurile mele, din greșelile mele, din ceea ce învăț de la psihologii cu care lucrez dar și de a învăța de la voi, de a dezbate și a comenta împreună păreri, opinii, reflecții despre marile și etern-misterioasele teme ale umanului: iubirea, prietenia, timpul, succesul, eșecul, teama, furia, dreptatea și nedreptatea, singurătatea, depresia, speranța... Pana atunci, va las sa cititi gandurile mele ... DISCLAIMER COPYRIGHT PROTECTED. Toate informatiile si materialele (text) folosite in acest blog sunt rezervate in exclusivitate autorului. Folosirea oricarui text, imagine, material, fisier sau obiect de constructie din acest blog in alte scopuri decat cele necomerciale si cele specificate in site fara acordul scris al autorului este interzisa fiind protejate de legea dreptului de autor. Folosirea textelor se va face cu citarea sursei. Pozele folosite sunt preluate de pe Google/Pinterest/Google+ si sunt protejate de drepturi de autor. Autorul acestui blog nu isi asuma responsabilitatea pentru redistribuirea continutului acestui site inafara scopului destinat.

Un gând despre „Cum să NU pari un Dobitoc in fața unei Femei.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: