Femeile au nevoie de Barbati.


Au nevoie de barbati asa cum „Peștele are nevoie de bicicleta”, ar zice gurile rele. O femeie nu are nevoie de un barbat. Ea poate duce in spate toata suferinta lumii. In tăcere va suferi si va plânge. Ghemuită si nederanjata. Lacrimile ei sunt îndeajuns sa ii acopere trupul cicatrizat de rănile timpului.

Si, cu toate acestea, femeile au nevoie de barbati. De barbatii-copii. De barbatii jucăuși, romantici si naivi. Puternici dar vulnerabili. Vulnerabili unei iubiri pe care nu o pot refuza. De barbatii care pot iubi si care se lasa iubiți.

O femeie are nevoie de barbatul care sa o iubească si pe care il poate iubi. De la începutul zilei si pana la sfârșitul lumii. O femeie are nevoie de barbatul pe care il cauta, inconștient, in toata multimea de barbati care trec in viteza pe langa ea. Barbatul imperfect. Barbatul deloc ideal. Barbatul cu bune si cu rele.

Femeile au nevoie de barbati asa cum barbatii au nevoie de femei. Si nu pentru ca s-ar plictisi, ci pentru ca Nu se poate altfel.
Cand iubesti, nu te poti plictisi. Iar cand nu o faci, nu esti nimic. Nu am putea vorbi de împlinire, de echilibru, de armonie, de creatie, de agonie si de extaz, de fericire si de suferinta, de zâmbete si de lacrimi. Asa se nasc poveștile.

Pentru ca atunci cand un barbat iubeste o femeie se simte, in sfârșit, barbat! Iar femeia care iubeste este femeia frumoasa. Femeia imperfecta si Barbatul imperfect … O imagine perfecta!

Cine spune altceva, nu a cunoscut … Iubirea!

___________

 Pune mâna pe ea! :)Iubind-o pe Ea!  Comand-o acum! De unde? De aici:

http://bookzone.ro/produs/iubind-o-pe-ea/

Publicat de Alexandru Chermeleu Personal

Mă numesc Alex Chermeleu, sunt absolvent al Liceului de Informatică ,,Grigore Moisil ” din Timișoara, licențiat în Psihologie al Universității de Vest din Timișoara și master în Sociologie Organizațională. În prezent, încerc să-mi desăvârșesc meseria de psiholog, aflându-mă, de mai bine de doi ani, într-un proces de formare în Psihologie Transpersonală sub îndrumarea unora dintre cei mai mari psihologi din țară și din străinătate. Sunt preocupat de psihologia comunicării, atât la nivel de cuplu, cât și la nivel de grupuri. Într-o epocă declarată ,,a comunicării”, care se dovedește tot mai mult că suferă de fragmentare și de lipsă de comunicare, întrebarea « Cine sunt eu ? » devine emblematică pentru epoca digitală, în care realul și virtualul se diferențiază tot mai puțin, co – participând la crearea de identități. Socraticul ,,Cunoaște-te pe tine însuți!” revine în actualitate ca un subiect major, în primul rând pentru tineri și nu numai. Mai mult decât atât, în zilele noastre, îndemnul lui Socrate nu invită doar la un proces de introspecție, el se referă la relațiile noastre sociale, de familie, de cuplu, de prietenie, de colegialitate și, în primul și în primul rând, la relația supremă a omului cu Dumnezeu. Iată de ce, dragi prieteni, la îndemnul multora dintre voi, m-am hotărât să vă invit într-o călătorie de suflet și de minte, o călătorie de cunoaștere și autocunoaștere, o călătorie în care fiecare călător poate să devină un pelerin, căci cunoscându-ne pe noi înșine învățăm să descoperim lumea și sensul ei divin. Eu nu voi fi decât un călător, alături de voi, în dorința sinceră de a vă împărtăși din gândurile mele, din greșelile mele, din ceea ce învăț de la psihologii cu care lucrez dar și de a învăța de la voi, de a dezbate și a comenta împreună păreri, opinii, reflecții despre marile și etern-misterioasele teme ale umanului: iubirea, prietenia, timpul, succesul, eșecul, teama, furia, dreptatea și nedreptatea, singurătatea, depresia, speranța... Pana atunci, va las sa cititi gandurile mele ... DISCLAIMER COPYRIGHT PROTECTED. Toate informatiile si materialele (text) folosite in acest blog sunt rezervate in exclusivitate autorului. Folosirea oricarui text, imagine, material, fisier sau obiect de constructie din acest blog in alte scopuri decat cele necomerciale si cele specificate in site fara acordul scris al autorului este interzisa fiind protejate de legea dreptului de autor. Folosirea textelor se va face cu citarea sursei. Pozele folosite sunt preluate de pe Google/Pinterest/Google+ si sunt protejate de drepturi de autor. Autorul acestui blog nu isi asuma responsabilitatea pentru redistribuirea continutului acestui site inafara scopului destinat.

3 gânduri despre „Femeile au nevoie de Barbati.

Lasă un comentariu