Sunt sigur că fiecare bărbat a cunoscut, măcar o dată în Viața lui, o femeie de acest gen. Eu le numesc femei Made in China! Sau femeile cu eticheta falsa. Asemenea parfumurilor „originale” care miros din momentul in care te Pregătești sa ieși pe ușa și până in momentul când intri în mașină. Sunt acele femei care promovează marketing-ul agresiv în unele „relații de cuplu”. Ea investește în corpul ei ca sa își crească prețul de piață și cota! El investește în ea ca să nu o piardă! Ea se tuneaza in fiecare zi iar el încearcă să țină pasul cu mâna pe portofel. Un mecanism perfect pentru cei care se mulțumesc cu jumătăți de măsura.
Femeia Made in China nu va reuși niciodată să impresioneze. Este banala, comună și mult prea des întâlnita. Ea nu reușește niciodată să atingă inima unui barbat. Nu va mișca un deget în direcția inimii și nu va fi niciodată autentica. Nici măcar în pat. 🙂 E femeia care iti va spune intotdeauna ca lucrul pe care il urăște cel mai mult in lumea asta este minciuna. Deși ea minte de îngheață apele sufletului. Este femeia care citează din Balzac, dar care nu il înțelege. Este femeia care ii judeca pe ceilalți, dar pentru aceleași lucruri pe care ea le face si promovează. Este femeia care nu isi dorește copii iar dacă asta se întâmplă va încerca să scape de ei sau ii va crește in pauzele de coafor și Fitness.
Femeia Made in China are zâmbetul fals și ochii acoperiți de maștile fabricate cu grijă, zi de zi. Sufletul ii este amorțit atunci când nu este amanetat pe sume modice iar in momentele ei de „autenticitate”, chipul ii este gol și plin de durere. O durere mascata de fondul de ten prea evident, de rujul prea colorat și de o atitudine teatrală.
Femeia Made in China le știe pe toate și, în același timp, nu știe nimic. Dar poate că nici nu își dorește. 🙂 E mai simplu si fără bătăi de cap. Este femeia care, in esența ei, nu se respectă îndeajuns de mult. Femeia care are nevoie de validare continuă și de un bărbat care să întrețină teoretic și practic acest proces. Este femeia trasă la indigo. Femeia ștearsă și uzată. Consumată de principii, de mândrie, aroganță … de un Ego inflamat in exces. De un trecut care o bântuie neîncetat si care lasa urma adânci mai mult in universul celorlalți. Precum un tatuaj pe care ți-l doresti dar pe care il faci pe pielea altuia.
Bărbații inteligenți nu au ce face cu o astfel de femeie.
În schimb, bărbatul second hand, o va adora! 🙂
_________
Destupa-ti mintea si inima! Comanda cartea „Iubind-o pe Ea”! Incepe sa te iubești si sa te regasesti! Bucățică cu bucățică! Comanda de aici:
Mă numesc Alex Chermeleu, sunt absolvent al Liceului de Informatică ,,Grigore Moisil ” din Timișoara, licențiat în Psihologie al Universității de Vest din Timișoara și master în Sociologie Organizațională. În prezent, încerc să-mi desăvârșesc meseria de psiholog, aflându-mă, de mai bine de doi ani, într-un proces de formare în Psihologie Transpersonală sub îndrumarea unora dintre cei mai mari psihologi din țară și din străinătate. Sunt preocupat de psihologia comunicării, atât la nivel de cuplu, cât și la nivel de grupuri. Într-o epocă declarată ,,a comunicării”, care se dovedește tot mai mult că suferă de fragmentare și de lipsă de comunicare, întrebarea « Cine sunt eu ? » devine emblematică pentru epoca digitală, în care realul și virtualul se diferențiază tot mai puțin, co – participând la crearea de identități. Socraticul ,,Cunoaște-te pe tine însuți!” revine în actualitate ca un subiect major, în primul rând pentru tineri și nu numai. Mai mult decât atât, în zilele noastre, îndemnul lui Socrate nu invită doar la un proces de introspecție, el se referă la relațiile noastre sociale, de familie, de cuplu, de prietenie, de colegialitate și, în primul și în primul rând, la relația supremă a omului cu Dumnezeu. Iată de ce, dragi prieteni, la îndemnul multora dintre voi, m-am hotărât să vă invit într-o călătorie de suflet și de minte, o călătorie de cunoaștere și autocunoaștere, o călătorie în care fiecare călător poate să devină un pelerin, căci cunoscându-ne pe noi înșine învățăm să descoperim lumea și sensul ei divin. Eu nu voi fi decât un călător, alături de voi, în dorința sinceră de a vă împărtăși din gândurile mele, din greșelile mele, din ceea ce învăț de la psihologii cu care lucrez dar și de a învăța de la voi, de a dezbate și a comenta împreună păreri, opinii, reflecții despre marile și etern-misterioasele teme ale umanului: iubirea, prietenia, timpul, succesul, eșecul, teama, furia, dreptatea și nedreptatea, singurătatea, depresia, speranța...
Pana atunci, va las sa cititi gandurile mele ...
DISCLAIMER
COPYRIGHT PROTECTED. Toate informatiile si materialele (text) folosite in acest blog sunt rezervate in exclusivitate autorului. Folosirea oricarui text, imagine, material, fisier sau obiect de constructie din acest blog in alte scopuri decat cele necomerciale si cele specificate in site fara acordul scris al autorului este interzisa fiind protejate de legea dreptului de autor. Folosirea textelor se va face cu citarea sursei.
Pozele folosite sunt preluate de pe Google/Pinterest/Google+ si sunt protejate de drepturi de autor.
Autorul acestui blog nu isi asuma responsabilitatea pentru redistribuirea continutului acestui site inafara scopului destinat.
Vezi mai multe articole
6 gânduri despre „De ce NU ne plac femeile Made in China”
Perfect de acord” in special cu ultima afirmatie, care completeaza foarte bine tabloul.
As avea, insa, o corectura de facut: „…Balzac, PE care nu il intelege”.
Perfect de acord” in special cu ultima afirmatie, care completeaza foarte bine tabloul.
As avea, insa, o corectura de facut: „…Balzac, PE care nu il intelege”.
ApreciazăApreciază
E femeia care il citează si care nu il intelege 🙂 nu e necesară prepoziția pe! E corecta si varianta ta ! 🙂
ApreciazăApreciază
Nu,e foarte corect ce a spus el.Femeia CARE il citeaza pe Balzac,dar CARE(femeia) nu-l intelege.
ApreciazăApreciază
Corect 🙂
ApreciazăApreciază
nu imi aparea comentariul in care o lamureai,scuze!
ApreciazăApreciat de 1 persoană
sper ca ati inteles esentialul, preocupati de corectia gramaticala…:)
ApreciazăApreciază