Dezbraca-ma incet …


Dezbracă-ma încet … De gânduri si emoții goale … De inhibiții si de temeri crunte. Dezbracă-ma de camasa pe care o port numai atunci cand sunt cu tine … De parfumul pe care il port numai cand iti simt respiratia calda asupra-mi. Dezbracă-ma de ziua de ieri si arata-mi cum simti ziua de azi. De amintiri răvășite in dor si chemate aievea in prezentul pur si transparent. Dezbracă-ma încet de orice glas tăinuit in lipsa ta. De pantofii care ma strâng cand pasii mei se confunda senin cu ai tai. De hainele prafuite cu grija in lipsa celui mai ravnit suspin.

Dezbracă-ma de ziua de maine si de viitor pentru ca doar asa te pot simti aici si acum. Dezbracă-ma cu vârful unghiilor si cu buricul degetelor … De sus in jos si de jos in sus. De ani, de timpuri colosale, de vremuri reci dar calde, de monstrii inimii si ai firii. Dezbracă-ma încet de Ego si fa-l sa urle in zadar, fara ecou. Atinge-ma in șoapte imprastiate sub pielea fierband a tine. Sub ochii închisi atunci cand stam lipiti unul de celalalt. Dezbracă-ma atat de fin si lung … Cum doar tu poti sa o faci atunci cand fiori imi curg in valuri pe sira spinării.

Dezbracă-ma in întuneric pentru ca doar asa iti pot vedea lumina sufletului si in liniște pentru ca doar asa iti pot auzi glasul inimii. Dezbracă-ma fara spectatori pentru ca doar asa iti pot savura trupul învăluit in culori atat de calde.

Dezbracă-ma încet de nume si prenume. De locul in care necontenit te astept asa cum îndrăgostiții așteaptă un „te iubesc” ce va sa vina. Dezbracă-ma incet de tot ce ma cuprinde si lasa-ma atât de gol in spațiul meu ferit de ceasuri.

Dezbracă-ma incet … si Simte!

Publicat de Alexandru Chermeleu Personal

Mă numesc Alex Chermeleu, sunt absolvent al Liceului de Informatică ,,Grigore Moisil ” din Timișoara, licențiat în Psihologie al Universității de Vest din Timișoara și master în Sociologie Organizațională. În prezent, încerc să-mi desăvârșesc meseria de psiholog, aflându-mă, de mai bine de doi ani, într-un proces de formare în Psihologie Transpersonală sub îndrumarea unora dintre cei mai mari psihologi din țară și din străinătate. Sunt preocupat de psihologia comunicării, atât la nivel de cuplu, cât și la nivel de grupuri. Într-o epocă declarată ,,a comunicării”, care se dovedește tot mai mult că suferă de fragmentare și de lipsă de comunicare, întrebarea « Cine sunt eu ? » devine emblematică pentru epoca digitală, în care realul și virtualul se diferențiază tot mai puțin, co – participând la crearea de identități. Socraticul ,,Cunoaște-te pe tine însuți!” revine în actualitate ca un subiect major, în primul rând pentru tineri și nu numai. Mai mult decât atât, în zilele noastre, îndemnul lui Socrate nu invită doar la un proces de introspecție, el se referă la relațiile noastre sociale, de familie, de cuplu, de prietenie, de colegialitate și, în primul și în primul rând, la relația supremă a omului cu Dumnezeu. Iată de ce, dragi prieteni, la îndemnul multora dintre voi, m-am hotărât să vă invit într-o călătorie de suflet și de minte, o călătorie de cunoaștere și autocunoaștere, o călătorie în care fiecare călător poate să devină un pelerin, căci cunoscându-ne pe noi înșine învățăm să descoperim lumea și sensul ei divin. Eu nu voi fi decât un călător, alături de voi, în dorința sinceră de a vă împărtăși din gândurile mele, din greșelile mele, din ceea ce învăț de la psihologii cu care lucrez dar și de a învăța de la voi, de a dezbate și a comenta împreună păreri, opinii, reflecții despre marile și etern-misterioasele teme ale umanului: iubirea, prietenia, timpul, succesul, eșecul, teama, furia, dreptatea și nedreptatea, singurătatea, depresia, speranța... Pana atunci, va las sa cititi gandurile mele ... DISCLAIMER COPYRIGHT PROTECTED. Toate informatiile si materialele (text) folosite in acest blog sunt rezervate in exclusivitate autorului. Folosirea oricarui text, imagine, material, fisier sau obiect de constructie din acest blog in alte scopuri decat cele necomerciale si cele specificate in site fara acordul scris al autorului este interzisa fiind protejate de legea dreptului de autor. Folosirea textelor se va face cu citarea sursei. Pozele folosite sunt preluate de pe Google/Pinterest/Google+ si sunt protejate de drepturi de autor. Autorul acestui blog nu isi asuma responsabilitatea pentru redistribuirea continutului acestui site inafara scopului destinat.

2 gânduri despre „Dezbraca-ma incet …

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: