Iubesc la nebunie cafelele cu tine …


iubesc la nebunie cafelele cu tine alex chermeleu personal

2 cafele, te rog! Cu mult zahăr. Sau, mai bine zis, iubire. 2 lingurițe de iubire. Si de speranța. Nu am putut niciodată sa beau cafeaua fara zahăr. Asa cum nu am putut niciodată sa trăiesc fara sa pot iubi. Sau spera la o iubire asa cum fiecare dintre noi a visat. Si mai poti pune si lapte. Insa doar putin. Fara a pierde din gustul vieții mult prea dulci atunci cand sunt cu tine si mult prea amare atunci cand doar visez la chipul tau, stiindu-te mult prea departe.

Si nu ma lăsa sa o beau repede. Lăsa-ma sa o savurez, asa cum mintea si inima mea au învățat sa te savureze pe tine. Asa cum doi îndrăgostiți amutesc si se pierd in cele dintâi priviri, asa cum doua suflete se ating plenar si cu gratie, asa cum doua inimi își revendica dreptul de a bate doar împreuna. Precum unei mâini căreia ii este greu fara cealaltă, sau a unor ochi prea tristi atunci cand nu întâlnesc privirea Ta răsfățată de timp.

Trec orele pe nesimțite si uit de mine si de rolul pe care singur mi l-am însusit. M-am îndrăgostit de acest gust trecător si neiertator asa cum un violonist se îndrăgostește iremediabil de vioara lui. Asa cum un actor își Iubește replicile si le trăiește nesimțit de intens si autentic, asa cum Tu iubesti așteptarea in care singur m-am lăsat prada si … Tremur!

Sunt dependent de acest gust. A încetat sa fie amar. Contrar timpului ce nu mai trece. Sunt ca un nebun in căutarea ta. Dar nu imi pasa. Nu imi mai pasa ca vorbesc singur si in acelasi timp tac. Am învățat sa iubesc. Sa te iubesc. Si sa ma iubesc. Sa Iubesc așteptarea. Sa iubesc toate cuvintele stoarse de orice zbucium. Sa iubesc clipele ucise inainte de vreme. Inainte de a te cunoaște.

Stii tu …

Iubesc la nebunie cafelele cu tine deși, tehnic vorbind, nu am baut inca niciuna! 🙂

_______

Comandă cartea Iubind-o pe Ea și afla continuare poveștii! 🙂 Accesează linkul de mai  jos:

http://bookzone.ro/produs/iubind-o-pe-ea/

Publicat de Alexandru Chermeleu Personal

Mă numesc Alex Chermeleu, sunt absolvent al Liceului de Informatică ,,Grigore Moisil ” din Timișoara, licențiat în Psihologie al Universității de Vest din Timișoara și master în Sociologie Organizațională. În prezent, încerc să-mi desăvârșesc meseria de psiholog, aflându-mă, de mai bine de doi ani, într-un proces de formare în Psihologie Transpersonală sub îndrumarea unora dintre cei mai mari psihologi din țară și din străinătate. Sunt preocupat de psihologia comunicării, atât la nivel de cuplu, cât și la nivel de grupuri. Într-o epocă declarată ,,a comunicării”, care se dovedește tot mai mult că suferă de fragmentare și de lipsă de comunicare, întrebarea « Cine sunt eu ? » devine emblematică pentru epoca digitală, în care realul și virtualul se diferențiază tot mai puțin, co – participând la crearea de identități. Socraticul ,,Cunoaște-te pe tine însuți!” revine în actualitate ca un subiect major, în primul rând pentru tineri și nu numai. Mai mult decât atât, în zilele noastre, îndemnul lui Socrate nu invită doar la un proces de introspecție, el se referă la relațiile noastre sociale, de familie, de cuplu, de prietenie, de colegialitate și, în primul și în primul rând, la relația supremă a omului cu Dumnezeu. Iată de ce, dragi prieteni, la îndemnul multora dintre voi, m-am hotărât să vă invit într-o călătorie de suflet și de minte, o călătorie de cunoaștere și autocunoaștere, o călătorie în care fiecare călător poate să devină un pelerin, căci cunoscându-ne pe noi înșine învățăm să descoperim lumea și sensul ei divin. Eu nu voi fi decât un călător, alături de voi, în dorința sinceră de a vă împărtăși din gândurile mele, din greșelile mele, din ceea ce învăț de la psihologii cu care lucrez dar și de a învăța de la voi, de a dezbate și a comenta împreună păreri, opinii, reflecții despre marile și etern-misterioasele teme ale umanului: iubirea, prietenia, timpul, succesul, eșecul, teama, furia, dreptatea și nedreptatea, singurătatea, depresia, speranța... Pana atunci, va las sa cititi gandurile mele ... DISCLAIMER COPYRIGHT PROTECTED. Toate informatiile si materialele (text) folosite in acest blog sunt rezervate in exclusivitate autorului. Folosirea oricarui text, imagine, material, fisier sau obiect de constructie din acest blog in alte scopuri decat cele necomerciale si cele specificate in site fara acordul scris al autorului este interzisa fiind protejate de legea dreptului de autor. Folosirea textelor se va face cu citarea sursei. Pozele folosite sunt preluate de pe Google/Pinterest/Google+ si sunt protejate de drepturi de autor. Autorul acestui blog nu isi asuma responsabilitatea pentru redistribuirea continutului acestui site inafara scopului destinat.

3 gânduri despre „Iubesc la nebunie cafelele cu tine …

  1. Cel mai frumos articol … pana acum 5 * +
    Felicitari pentru blog; nu sunt tot timpul de acord cu mesajul, dar nici nu trebuie. Important este ca este o buna sursa de food for thought.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: