Alexandru Chermeleu: Am nevoie de tine … pentru Totdeauna


Image

Am nevoie de tine asa cum am nevoie de mine. Te respir asa cum respir aerul fara de care nu as putea trai. Am nevoie de tine in fiecare secunda si in fiecare minut. Asa cum un narcoman are nevoie de drogul lui. Sunt dependent de suflarea ta. De prezenta si de alinarea ta. Ma regasesc in fiecare miscare pe care o faci, in fiecare gest si in fiecare vorba pe care o spui. Am nevoie de tine cand sunt Fericit si cand sunt Trist. Cand iubesc si cand urasc. Cand rad si cand plang. Cand esti langa mine si cand te indepartezi.

Am nevoie de tine asa cum oamenii au nevoie ingeri. Asa cum copilul are nevoie de mama lui si tu de iubirea mea. Asa cum ochii au nevoie de lumina, cum soarele are nevoie de luna si cum ziua are nevoie de noapte.

Am nevoie de tine atunci cand imi soptesti ca ma iubesti si atunci cand ma certi. Cand iti adulmec parfumul sau mirosul pielii. Cand imi vorbesti sau cand imi taci.

Am nevoie de tine precum marea de nisipul ei. Asa cum ziua de ieri are nevoie de ziua de azi si ziua de azi are nevoie de cea de maine. Asa cum noptile de razboi au nevoie de zile de dragoste. Asa cum orele au nevoie de minute si minutele de secunde.

Asa cum iarna are nevoie de zapada si vara de culoare si miros. Precum mainile au nevoie de alte maini. Si buzele mele de ale tale.

Am nevoie de tine … pentru Totdeauna!

Pentru ca Totdeauna nu se termina Niciodata! 🙂

_______

Fragment din prima mea carte, „Iubind-o pe Ea”! Daca vrei toata povestea, comanda cartea acum! 

Comanda telefonic: 0751 492 686

Comanda online: 

http://bookzone.ro/produs/iubind-o-pe-ea/


Publicat de Alexandru Chermeleu Personal

Mă numesc Alex Chermeleu, sunt absolvent al Liceului de Informatică ,,Grigore Moisil ” din Timișoara, licențiat în Psihologie al Universității de Vest din Timișoara și master în Sociologie Organizațională. În prezent, încerc să-mi desăvârșesc meseria de psiholog, aflându-mă, de mai bine de doi ani, într-un proces de formare în Psihologie Transpersonală sub îndrumarea unora dintre cei mai mari psihologi din țară și din străinătate. Sunt preocupat de psihologia comunicării, atât la nivel de cuplu, cât și la nivel de grupuri. Într-o epocă declarată ,,a comunicării”, care se dovedește tot mai mult că suferă de fragmentare și de lipsă de comunicare, întrebarea « Cine sunt eu ? » devine emblematică pentru epoca digitală, în care realul și virtualul se diferențiază tot mai puțin, co – participând la crearea de identități. Socraticul ,,Cunoaște-te pe tine însuți!” revine în actualitate ca un subiect major, în primul rând pentru tineri și nu numai. Mai mult decât atât, în zilele noastre, îndemnul lui Socrate nu invită doar la un proces de introspecție, el se referă la relațiile noastre sociale, de familie, de cuplu, de prietenie, de colegialitate și, în primul și în primul rând, la relația supremă a omului cu Dumnezeu. Iată de ce, dragi prieteni, la îndemnul multora dintre voi, m-am hotărât să vă invit într-o călătorie de suflet și de minte, o călătorie de cunoaștere și autocunoaștere, o călătorie în care fiecare călător poate să devină un pelerin, căci cunoscându-ne pe noi înșine învățăm să descoperim lumea și sensul ei divin. Eu nu voi fi decât un călător, alături de voi, în dorința sinceră de a vă împărtăși din gândurile mele, din greșelile mele, din ceea ce învăț de la psihologii cu care lucrez dar și de a învăța de la voi, de a dezbate și a comenta împreună păreri, opinii, reflecții despre marile și etern-misterioasele teme ale umanului: iubirea, prietenia, timpul, succesul, eșecul, teama, furia, dreptatea și nedreptatea, singurătatea, depresia, speranța... Pana atunci, va las sa cititi gandurile mele ... DISCLAIMER COPYRIGHT PROTECTED. Toate informatiile si materialele (text) folosite in acest blog sunt rezervate in exclusivitate autorului. Folosirea oricarui text, imagine, material, fisier sau obiect de constructie din acest blog in alte scopuri decat cele necomerciale si cele specificate in site fara acordul scris al autorului este interzisa fiind protejate de legea dreptului de autor. Folosirea textelor se va face cu citarea sursei. Pozele folosite sunt preluate de pe Google/Pinterest/Google+ si sunt protejate de drepturi de autor. Autorul acestui blog nu isi asuma responsabilitatea pentru redistribuirea continutului acestui site inafara scopului destinat.

4 gânduri despre „Alexandru Chermeleu: Am nevoie de tine … pentru Totdeauna

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: