True Love


Image

Daca nu are peste 200 de cai putere nu o vrei. Preferi sa mergi pe jos sau sa alergi ca un nebun decât sa mergi cu ce ai. Daca nu are piscina atunci nu e casa pe care ai visat-o. Daca nu este frumoasa, devreme acasa si cu doctoratul luat cu Magna cum laude nu e femeia potrivită. Visele tale sunt scumpe. Pretențioase si sofisticate. Tu esti sofisticat. Nu  te multumesti cu putin si nu accepti jumătati de măsura. E ca si cum ai săruta o jumătate de gura. Sau ca si cum ai fuma o tigara pe jumatate.

Ca si cum ai împărți iubirea ta cu un necunoscut. Esti prea arogant pentru asa ceva. Ai nevoie de mult mai mult si o ceri necondiționat. Zi de zi si clipa de clipa. Măsurătorile tale sunt mult prea fixe si mult prea rigide pentru a da gres. Si, cu toate acestea, cauti. Necontenit si astepti zadarnic un semn care întârzie sa apară.

O iubire adevarata si autentica. Departe de cele mai complicate gânduri pe care singur ti le alimentezi. Departe de cele mai horror așteptari pe care singur ti le impui. Departe de cele mai rafinate standarde si cel mai ireal vis pe care ti-l proiectezi. Un ideal menit sa nu apară. Precum o floare care a uitat sa mai infloreasca sau un soare care a mai uitat sa-ti încălzească lumea ta înalta si rece.

Esti prizonierul propriilor Proiecții. Nu ai cum sa fii liber. Liber de gânduri, de emoții, așteptari, idealuri si vise mult prea indraznete.

Cauti perfecțiunea acolo unde nu exista. Insisti in a cunoaște partenerul ideal care iti va tăia lanturile si iti va alina cosmarurile.

Caută si insista. Probabil o eternitate.

Pentru ca iubirea adevarata nu are eticheta.

Iubirea adevarata nu o gasesti pe tocuri înalte. Nici in arome exotice. Nici in diplome sau funcții inutile.

True Love inseamna sa iubești și sa fii iubit! Pe cine si de cine trebuie! 🙂 Dar nu la standarde înalte!

Iubirea adevarata te găsește atunci cand incetezi sa o mai cauti si cand esti pregătit sa accepti lucrurile simple din viata ta. Atunci cand te accepti pe tine.

Nu exista oameni prefecți. Dar exista începuturi perfecte!

Finalul … poate că nici nu mai contează! 🙂

Publicat de Alexandru Chermeleu Personal

Mă numesc Alex Chermeleu, sunt absolvent al Liceului de Informatică ,,Grigore Moisil ” din Timișoara, licențiat în Psihologie al Universității de Vest din Timișoara și master în Sociologie Organizațională. În prezent, încerc să-mi desăvârșesc meseria de psiholog, aflându-mă, de mai bine de doi ani, într-un proces de formare în Psihologie Transpersonală sub îndrumarea unora dintre cei mai mari psihologi din țară și din străinătate. Sunt preocupat de psihologia comunicării, atât la nivel de cuplu, cât și la nivel de grupuri. Într-o epocă declarată ,,a comunicării”, care se dovedește tot mai mult că suferă de fragmentare și de lipsă de comunicare, întrebarea « Cine sunt eu ? » devine emblematică pentru epoca digitală, în care realul și virtualul se diferențiază tot mai puțin, co – participând la crearea de identități. Socraticul ,,Cunoaște-te pe tine însuți!” revine în actualitate ca un subiect major, în primul rând pentru tineri și nu numai. Mai mult decât atât, în zilele noastre, îndemnul lui Socrate nu invită doar la un proces de introspecție, el se referă la relațiile noastre sociale, de familie, de cuplu, de prietenie, de colegialitate și, în primul și în primul rând, la relația supremă a omului cu Dumnezeu. Iată de ce, dragi prieteni, la îndemnul multora dintre voi, m-am hotărât să vă invit într-o călătorie de suflet și de minte, o călătorie de cunoaștere și autocunoaștere, o călătorie în care fiecare călător poate să devină un pelerin, căci cunoscându-ne pe noi înșine învățăm să descoperim lumea și sensul ei divin. Eu nu voi fi decât un călător, alături de voi, în dorința sinceră de a vă împărtăși din gândurile mele, din greșelile mele, din ceea ce învăț de la psihologii cu care lucrez dar și de a învăța de la voi, de a dezbate și a comenta împreună păreri, opinii, reflecții despre marile și etern-misterioasele teme ale umanului: iubirea, prietenia, timpul, succesul, eșecul, teama, furia, dreptatea și nedreptatea, singurătatea, depresia, speranța... Pana atunci, va las sa cititi gandurile mele ... DISCLAIMER COPYRIGHT PROTECTED. Toate informatiile si materialele (text) folosite in acest blog sunt rezervate in exclusivitate autorului. Folosirea oricarui text, imagine, material, fisier sau obiect de constructie din acest blog in alte scopuri decat cele necomerciale si cele specificate in site fara acordul scris al autorului este interzisa fiind protejate de legea dreptului de autor. Folosirea textelor se va face cu citarea sursei. Pozele folosite sunt preluate de pe Google/Pinterest/Google+ si sunt protejate de drepturi de autor. Autorul acestui blog nu isi asuma responsabilitatea pentru redistribuirea continutului acestui site inafara scopului destinat.

Un gând despre „True Love

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: