Alexandru Chermeleu: Ediție Limitată


Am tot ce imi doresc. Imi lipsesti doar … Tu!

Ma gandesc non stop la tine asa cum se gandeste cineva la viata. Neintrerupt si fara multe ganduri aruncate in graba peste zile. Timpul se opreste si incerc sa ma opresc si eu cu el. Doar pentru a nu te pierde in multimea nebuna din jurul meu. Am umplut foile jurnalului personal cu imaginea ta toata. Te-am asternut peste tot. In minte, in suflet si in inima. Te-am pictat pe toti peretii trupului si te-am sters de atatea ori. Te-am strigat si te-am cantat in spatiile goale si reci de pe strazile si mai pustii de peste noapte. Te caut si acum grabit in cele mai ciudate vise. Si te gasesc de atatea ori.

Sunt ca un nebun fara stapan si fara glas atunci cand tot ce simt, traiesc si sper esti TU.

Dar sunt nebunul tau si singura camasa de forta pe care o accept acum sunt bratele tale peste trupul meu. Singurul medicament pe care il mai pot digera e mirosul tau fin ce mi-a ramas si acum pe varful degetelor. Singurul tratament in ultima zi a anului sunt pasii tai inceti ca doua urme presarate in coridorul in care stau acum si plang … tot singur!

Am cunoscut atatea femei precum trenul atatea gari si am poposit zadarnic in statiile goale si fara semne. Am asteptat atat de mult sa mai cunosc pe cineva ca tine din toata multimea de suflete ranite. Si m-am rugat de atatea ori sa aflu o dragoste pierduta … o dragoste asa cum doar la tine am putut simti. Am riscat sa te pierd o data si mi-a fost de-ajuns.

Dar te-am pierdut in golul dintre suflete asa cum inima pierde din batai cand vrea sa plece.

O singura Femeie … si aceea in Editie Limitata! Dar cu un suflet nemărginit …

Iar daca nu am vrut sa pleci, trebuia sa invat cum sa te fac sa rămâi …

___________

E mult mai simplu acum sa comanzi cartea „Iubind-o pe Ea”! Suna la numărul de telefon: 0751 492 686 si înregistrează comanda ta. Pentru comenzi online, accesează linkul de mai jos : 

http://bookzone.ro/produs/iubind-o-pe-ea/

Publicat de Alexandru Chermeleu Personal

Mă numesc Alex Chermeleu, sunt absolvent al Liceului de Informatică ,,Grigore Moisil ” din Timișoara, licențiat în Psihologie al Universității de Vest din Timișoara și master în Sociologie Organizațională. În prezent, încerc să-mi desăvârșesc meseria de psiholog, aflându-mă, de mai bine de doi ani, într-un proces de formare în Psihologie Transpersonală sub îndrumarea unora dintre cei mai mari psihologi din țară și din străinătate. Sunt preocupat de psihologia comunicării, atât la nivel de cuplu, cât și la nivel de grupuri. Într-o epocă declarată ,,a comunicării”, care se dovedește tot mai mult că suferă de fragmentare și de lipsă de comunicare, întrebarea « Cine sunt eu ? » devine emblematică pentru epoca digitală, în care realul și virtualul se diferențiază tot mai puțin, co – participând la crearea de identități. Socraticul ,,Cunoaște-te pe tine însuți!” revine în actualitate ca un subiect major, în primul rând pentru tineri și nu numai. Mai mult decât atât, în zilele noastre, îndemnul lui Socrate nu invită doar la un proces de introspecție, el se referă la relațiile noastre sociale, de familie, de cuplu, de prietenie, de colegialitate și, în primul și în primul rând, la relația supremă a omului cu Dumnezeu. Iată de ce, dragi prieteni, la îndemnul multora dintre voi, m-am hotărât să vă invit într-o călătorie de suflet și de minte, o călătorie de cunoaștere și autocunoaștere, o călătorie în care fiecare călător poate să devină un pelerin, căci cunoscându-ne pe noi înșine învățăm să descoperim lumea și sensul ei divin. Eu nu voi fi decât un călător, alături de voi, în dorința sinceră de a vă împărtăși din gândurile mele, din greșelile mele, din ceea ce învăț de la psihologii cu care lucrez dar și de a învăța de la voi, de a dezbate și a comenta împreună păreri, opinii, reflecții despre marile și etern-misterioasele teme ale umanului: iubirea, prietenia, timpul, succesul, eșecul, teama, furia, dreptatea și nedreptatea, singurătatea, depresia, speranța... Pana atunci, va las sa cititi gandurile mele ... DISCLAIMER COPYRIGHT PROTECTED. Toate informatiile si materialele (text) folosite in acest blog sunt rezervate in exclusivitate autorului. Folosirea oricarui text, imagine, material, fisier sau obiect de constructie din acest blog in alte scopuri decat cele necomerciale si cele specificate in site fara acordul scris al autorului este interzisa fiind protejate de legea dreptului de autor. Folosirea textelor se va face cu citarea sursei. Pozele folosite sunt preluate de pe Google/Pinterest/Google+ si sunt protejate de drepturi de autor. Autorul acestui blog nu isi asuma responsabilitatea pentru redistribuirea continutului acestui site inafara scopului destinat.

6 gânduri despre „Alexandru Chermeleu: Ediție Limitată

  1. Atat de special si totusi atat de comun .atat de profund si totusi atat de usor de inteles si de cel mai neinstruit in ale scrisului….Psihologul se impleteste cu omul si sufletul lui …Pentru mine care nu sunt critic literar ci doar o cititoare ,un om simplu caruia-i place frumosul in toate formele …..e o mica capodopera.Felicitari !

    Apreciază

  2. O, doamne, Alexandru! Atâta nebunie și extaz, îngeri și demoni în scrierile tale, trezești sentimente în fiecare cm al corpului uman… și toate acestea pentru cei care simt și au suflet cu adevărat, te felicit! Mihaela

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: