M-am indragostit! Acum … Ce fac?!


Acum iubesti. Cu toata fiinta ta, cu toata suflarea si prin toti porii. Si continui sa faci asta neincetat. Nimeni nu a murit din asa ceva si nici nu a obosit. Atunci cand obosesti sa iubesti, te opresti. Si pleci. Sau pleaca celalalt. Mai devreme sau mai tarziu. Nu exista reteta, manual sau schema logica pentru starea ta. Te indragostesti, zambesti, adori, iubesti. Rinse and repeat. Nu iti intrebi prietenii, vecinii sau părintii. Faci ceea ce simti si lupti pentru ceea ce merita. Dar roaga-te sa merite. Altfel ai incurcat-o.

Si cineva intotdeauna va iesi mai sifonat din acest joc al iubirii.

Iti tremura vocea? Ai piele de gaina? Razi ca prostul? Iti ard obrajii? Nu ai „stare”? Nu te poti concentra la nimic? Esti intr-o continua agitatie psihica? Felicitări! Esti indragostit! Lista continua atat pentru tine cat si pentru cei din jurul tau.

Uita de algocalmin. Cele mai mari dureri de cap de abia acum incep. :)) Pentru ca nu e lucru usor sa iubesti. Cine spune altceva nu a iubit. Deloc.
Cu iubirea nu-i de joaca. Iubirea acum o gasesti si acum o pierzi. Dar ce poate fi mai frumos decat atunci cand esti indragostit? Chiar si pentru o farama de clipa. Iar atunci cand nu pretuiesti iubirea e precum acel castel de nisip care a incetat sa se topeasca in lumina soarelui pentru ca ti-ai bagat tu picioarele in el. Incaltat fiind cu papuci de portelan.
Cu iubirea nu te joci decat daca vrei sa risti sa o si pierzi. Iar atunci cand ai pierdut jocul ai pierdut si esenţa. Vrei sa iubesti? Atunci indragosteste-te. Vrei sa ramai continuu indragostit? Atunci nu te opri din a iubi.
Pe cine trebuie si cum trebuie!
Tigara nu o pricepi. O fumezi. La fel si cu Iubirea. O simti!
_______________
Acest blog a intrat in finala Premiilor Radar de Media in cursa pentru “Cel mai bun blog al anului 2015″. Susține-l si tu cu un vot, accesând acest acest link http://www.radardemedia.ro/finala-premiilor-radar-de-media-2015-cel-mai-bun-blog/ si selectând (alexandruchermeleu.com) din lista blogurilor afișate. Iti multumesc!

Publicat de Alexandru Chermeleu Personal

Mă numesc Alex Chermeleu, sunt absolvent al Liceului de Informatică ,,Grigore Moisil ” din Timișoara, licențiat în Psihologie al Universității de Vest din Timișoara și master în Sociologie Organizațională. În prezent, încerc să-mi desăvârșesc meseria de psiholog, aflându-mă, de mai bine de doi ani, într-un proces de formare în Psihologie Transpersonală sub îndrumarea unora dintre cei mai mari psihologi din țară și din străinătate. Sunt preocupat de psihologia comunicării, atât la nivel de cuplu, cât și la nivel de grupuri. Într-o epocă declarată ,,a comunicării”, care se dovedește tot mai mult că suferă de fragmentare și de lipsă de comunicare, întrebarea « Cine sunt eu ? » devine emblematică pentru epoca digitală, în care realul și virtualul se diferențiază tot mai puțin, co – participând la crearea de identități. Socraticul ,,Cunoaște-te pe tine însuți!” revine în actualitate ca un subiect major, în primul rând pentru tineri și nu numai. Mai mult decât atât, în zilele noastre, îndemnul lui Socrate nu invită doar la un proces de introspecție, el se referă la relațiile noastre sociale, de familie, de cuplu, de prietenie, de colegialitate și, în primul și în primul rând, la relația supremă a omului cu Dumnezeu. Iată de ce, dragi prieteni, la îndemnul multora dintre voi, m-am hotărât să vă invit într-o călătorie de suflet și de minte, o călătorie de cunoaștere și autocunoaștere, o călătorie în care fiecare călător poate să devină un pelerin, căci cunoscându-ne pe noi înșine învățăm să descoperim lumea și sensul ei divin. Eu nu voi fi decât un călător, alături de voi, în dorința sinceră de a vă împărtăși din gândurile mele, din greșelile mele, din ceea ce învăț de la psihologii cu care lucrez dar și de a învăța de la voi, de a dezbate și a comenta împreună păreri, opinii, reflecții despre marile și etern-misterioasele teme ale umanului: iubirea, prietenia, timpul, succesul, eșecul, teama, furia, dreptatea și nedreptatea, singurătatea, depresia, speranța... Pana atunci, va las sa cititi gandurile mele ... DISCLAIMER COPYRIGHT PROTECTED. Toate informatiile si materialele (text) folosite in acest blog sunt rezervate in exclusivitate autorului. Folosirea oricarui text, imagine, material, fisier sau obiect de constructie din acest blog in alte scopuri decat cele necomerciale si cele specificate in site fara acordul scris al autorului este interzisa fiind protejate de legea dreptului de autor. Folosirea textelor se va face cu citarea sursei. Pozele folosite sunt preluate de pe Google/Pinterest/Google+ si sunt protejate de drepturi de autor. Autorul acestui blog nu isi asuma responsabilitatea pentru redistribuirea continutului acestui site inafara scopului destinat.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: