Tu si Eu (imagine this)


alex chermeleu personal tu si euAs dori sa te invit la un dans al vietii si al iubirii! Spune-mi daca accepti aceasta provocare?!

Regulile sunt foarte simple …

Tu si Eu ne miscam suav, dulce si cutremurator, uneori tulburator, de multe ori pasional, dupa ritmul sufletului. Daca eu te chem, vreau sa vii, sa ma cuprinzi in brate. Daca eu te strig, vreau sa vii si sa ma lasi sa patrund in sufletul tau. Ma urmaresti? Imi simti vibratia? Caci eu iti simt suflarea, parfumul si blandetea, iti urmaresc privirea cu privirea.

In acest moment, iti propun un joc dureros de dulce. Mi-ar placea sa ma asculti si sa nu imi vorbesti. Mi-ar placea sa te vad mirata. Probabil ai vrea sa stii de ce nu poti sa imi spui cuvinte, iar eu ti-as raspunde ca nu e nevoie. Trebuie doar sa stii ca eu … Te simt! Iar acum priveste-ma, priveste-te, uita-te in jurul tau si vei vedea ca nu mai suntem doar noi doi … ci Tu, Eu si dragostea! Nu as dori sa iti rostesc cuvinte amare, cuvinte mari, nu as vrea sa iti spun ce as putea sa iti ofer. Doar cuvinte simple. Doar cuvinte fara continut. Fara forma, fara fond. Fara sperante, fara iluzii, in zadar si miracolul de maine. Darul meu pentru tine nu este decat clipa de acum, de pretutindeni, prezentul pur.

Ai vrea cumva sa te opresti? Asculta-ti inima … Asculta-te pe tine si misca-te si misca-ma, priveste-te, priveste-ma. Deci … ma privesti, te privesc. Totul e foarte simplu. Eu te atrag in dansul etern al vietii, tu ma atragi in cel al iubirii. Eu iti ofer, aici, acum, fiorul de a trai, de a simti, de a iubi. Timpul? Nu te mai gandi la el. Caci nici el nu se mai gandeste la tine … la noi! Sunteti contopiti! Suntem contopiti! Lasa-l. Uita-l. Esti mai puternica decat el. In continuare, cufunda-te in dansul scandalos de imbietor.

Ai vrea sa pleci? Ai vrea sa raman?

Sa lasam Dragostea sa hotarasca!

Publicat de Alexandru Chermeleu Personal

Mă numesc Alex Chermeleu, sunt absolvent al Liceului de Informatică ,,Grigore Moisil ” din Timișoara, licențiat în Psihologie al Universității de Vest din Timișoara și master în Sociologie Organizațională. În prezent, încerc să-mi desăvârșesc meseria de psiholog, aflându-mă, de mai bine de doi ani, într-un proces de formare în Psihologie Transpersonală sub îndrumarea unora dintre cei mai mari psihologi din țară și din străinătate. Sunt preocupat de psihologia comunicării, atât la nivel de cuplu, cât și la nivel de grupuri. Într-o epocă declarată ,,a comunicării”, care se dovedește tot mai mult că suferă de fragmentare și de lipsă de comunicare, întrebarea « Cine sunt eu ? » devine emblematică pentru epoca digitală, în care realul și virtualul se diferențiază tot mai puțin, co – participând la crearea de identități. Socraticul ,,Cunoaște-te pe tine însuți!” revine în actualitate ca un subiect major, în primul rând pentru tineri și nu numai. Mai mult decât atât, în zilele noastre, îndemnul lui Socrate nu invită doar la un proces de introspecție, el se referă la relațiile noastre sociale, de familie, de cuplu, de prietenie, de colegialitate și, în primul și în primul rând, la relația supremă a omului cu Dumnezeu. Iată de ce, dragi prieteni, la îndemnul multora dintre voi, m-am hotărât să vă invit într-o călătorie de suflet și de minte, o călătorie de cunoaștere și autocunoaștere, o călătorie în care fiecare călător poate să devină un pelerin, căci cunoscându-ne pe noi înșine învățăm să descoperim lumea și sensul ei divin. Eu nu voi fi decât un călător, alături de voi, în dorința sinceră de a vă împărtăși din gândurile mele, din greșelile mele, din ceea ce învăț de la psihologii cu care lucrez dar și de a învăța de la voi, de a dezbate și a comenta împreună păreri, opinii, reflecții despre marile și etern-misterioasele teme ale umanului: iubirea, prietenia, timpul, succesul, eșecul, teama, furia, dreptatea și nedreptatea, singurătatea, depresia, speranța... Pana atunci, va las sa cititi gandurile mele ... DISCLAIMER COPYRIGHT PROTECTED. Toate informatiile si materialele (text) folosite in acest blog sunt rezervate in exclusivitate autorului. Folosirea oricarui text, imagine, material, fisier sau obiect de constructie din acest blog in alte scopuri decat cele necomerciale si cele specificate in site fara acordul scris al autorului este interzisa fiind protejate de legea dreptului de autor. Folosirea textelor se va face cu citarea sursei. Pozele folosite sunt preluate de pe Google/Pinterest/Google+ si sunt protejate de drepturi de autor. Autorul acestui blog nu isi asuma responsabilitatea pentru redistribuirea continutului acestui site inafara scopului destinat.

3 gânduri despre „Tu si Eu (imagine this)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: